www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Geko Ypres Rally (IRC+ME)

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od André Lavadinha

foto

12. července 2012 • 07:00

Ještě jednou se vrátíme k červnovému dílu seriálů Intercontinental Rally Challenge a mistrovství Evropy, Geko Ypres Rally. Přestože byla letošní startovní listina oproti minulosti chudší, i tak se bylo nač dívat, jak můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Lotus Exige R-GT si odbyl premiéru (VIDEO)

foto

29. června 2012 • 09:00

Na nedávné Geko Ypres Rally se uskutečnila premiéra nového soutěžního speciálu pro kategorii RGT. Přestože se kvůli problémům s homologací představil Lotus Exige R-GT jen jako předjezdecký vůz, i tak bylo možné vidět první porovnání s konkurencí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Toma Buyse

foto

28. června 2012 • 11:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl seriálů Intercontinental Rally Challenge a mistrovství Evropy, Geko Ypres Rally. Přestože byla letošní startovní listina oproti minulosti chudší, i tak se bylo nač dívat, jak můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Svena Kolluse

foto

26. června 2012 • 10:20

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl seriálů Intercontinental Rally Challenge a mistrovství Evropy, Geko Ypres Rally. Přestože byla letošní startovní listina oproti minulosti chudší, i tak se bylo nač dívat, jak můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělý výkon a vítězství Hänninena v Belgii

foto

25. června 2012 • 09:00

Juho Hänninen s Mikko Markkulou z týmu Škoda Motorsport zvítězili po skvělém výkonu v belgické Ypres rally. Po skvělém výkonu nechali za sebou na druhé příčce sedminásobného vítěze této soutěže Freddyho Loixe na Peugeotu Super 2000. Získali tak body jak do hodnocení značek IRC, tak i do hodnocení jezdců Mistrovství Evropy (ME). Škoda si upevnila svou vedoucí pozici v IRC a Hänninen s Markkulou potvrdili průběžnou první příčku v hodnocení ME.

žádný příspěvek celý článek »

GEKO Ypres Rally letos pro Hänninena

foto

24. června 2012 • 02:00

Vítězstvím v závěrečné rychlostní zkoušce Juho Hänninen zpečetil svůj celkový triumf na letošní GEKO Ypres Rally. Stal se prvním Finem od dob Henriho Toivonena, kdo na této specifické asfaltové soutěži triumfoval. Druhé místo připadlo Freddymu Loixovi, který tak loňské prvenství neobhájil.

žádný příspěvek celý článek »

Hermann Gassner jun. končí v IRC

foto

14. června 2012 • 17:00

Hermann Gassner jun.Německý jezdec Hermann Gassner vstupoval do seriálu Intercontinental Rally Challenge s velkou pompou. Nyní to však vypadá, že je IRC nad jeho síly a jezdec stáje Red Bull Team se vrací zpět do mistrovství světa.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Geko Ypres Rally

foto

13. června 2012 • 22:20

Celkem 99 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na jeden z vrcholů letošních seriálů Intercontinental Rally Challenge i mistrovství Evropy, kterým bude již koncem příštího týdne tradiční belgická soutěž nesoucí název Geko Ypres Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Lotus Exige R-GT se představí na Geko Ypres Rally

foto

12. června 2012 • 09:10

Široké veřejnosti se oficiálně při nadcházející Ypres Rally představí novinka letošní sezóny - Lotus Exige R-GT. Zatím se však tento vůz neobjeví ve startovním poli, ale na jeho čele v pozici oficiálního předjezdce před soutěžícími mistrovství Evropy a IRC.

žádný příspěvek celý článek »

Molly Taylorová pojede s Citroenem DS3 R3T

foto

8. června 2012 • 10:40

Jediná pravidelná účastnice světových rally v posledních letech, Australanka Molly Taylorová, se představí v tomto roce opět na evropských tratích. Celkem čtyři soutěže, z toho dvě započítávané do seriálu mistrovství světa FIA, absolvuje za volantem Citroenu DS3 R3T.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Barrable potvrdil starty na Ypres a Barumce

foto

18. dubna 2012 • 15:30

Irský jezdec Robert Barrable potvrdil, že po startu na Circuit of Ireland se v letošní sezóně IRC určitě představí na Geko Ypres Rally a Barum Czech Rally Zlín. A nemuselo by jít o jediné starty.

žádný příspěvek celý článek »

Freddy Loix pojede letos francouzský šampionát

foto

2. března 2012 • 15:00

Nemilé překvapení přichystal belgický jezdec Freddy Loix pro své fanoušky. Nebude totiž startovat ani na mezinárodní scéně, ani na domácím kolbišti, ale přesouvá se více na jih, bude totiž startovat v kompletním asfaltovém francouzském šampionátu.

příspěvků: 3 celý článek »

Florian Gonon přestupuje do S2000, pojede i IRC

foto

29. února 2012 • 18:00

Jeden z nejlepších švýcarských pilotů současnosti Florian Gonon opouští po čtyřech letech Subaru Impreza Sti. Společně se Sandrou Arlettaz usednou v letošní sezóně do Peugeotu 207 S2000.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist