www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Rallye Sanremo (IRC)

Jiří Navrátil: „San Remo je životní zážitek!“

foto

3. prosince 2012 • 02:00

Jiří Navrátil si splnil jeden ze svých závodnických snů, když se postavil na start legendární Rallye San Remo. A přestože si soutěž chtěl především užít, přistoupil k celému podniku se vší zodpovědností a dravostí, kterou si špičkový seriál IRC zasluhuje.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od André Lavadinha

foto

16. října 2012 • 18:25

Předposlední soutěží v historii seriálu Intercontinental Rally Challenge byla legendární Rallye Sanremo. Na náročné rychlostní zkoušky na severu Itálie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnež můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězný debut nového Peugeotu 208 R2

foto

16. října 2012 • 11:35

Novému soutěžnímu Peugeotu se podařil parádní vstup do svého stopkami měřeného života. Dvěstěosmička ve specifikaci R2 už dříve v roli předjezdeckého vozu absolvovala soutěže na Korsice a v Polsku, ale až na předposledním podniku letošního IRC v italském Sanremu se poprvé postavila na start plnohodnotné rally. A s Bryanem Bouffierem bez problémů zvítězila.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Svena Kolluse

foto

15. října 2012 • 20:40

Předposlední soutěží v historii seriálu Intercontinental Rally Challenge byla legendární Rallye Sanremo. Na náročné rychlostní zkoušky na severu Itálie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnež můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda získala třetí titul IRC ve značkách v řadě

foto

15. října 2012 • 09:00

Značka Škoda slaví další úspěch. Potřetí v řadě zvítězila v hodnocení značek šampionátu Intercontinental Rally Challenge (IRC). Svůj hattrick stvrdila na Rally San Remo, předposlední soutěži letošního IRC. Škoda se stala nejúspěšnější značkou IRC s 27 vítězstvími a Juho Hänninen s Mikko Markkulou nejúspěšnější posádkou s 11 prvenstvími. Hänninen s Markkulou se letos stali rovněž mistry Evropy a Kopecký s Dreslerem českými šampiony.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Haralda Illmera

foto

15. října 2012 • 08:00

Předposlední soutěží v historii seriálu Intercontinental Rally Challenge byla legendární Rallye Sanremo. Na náročné rychlostní zkoušky na severu Itálie se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Harald Illmer a vy si dnež můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso ovládl Rallye Sanremo

foto

13. října 2012 • 16:20

Stylem start - cíl ovládl Giandomenico Basso s Fordem Fiesta RRC předposlední soutěž letošního IRC, italskou Rallye Sanremo. Díky tomu se posunuje v celkové klasifikaci IRC na čtvrtou pozici, kterou doposud držel Sepop Wiegand.

příspěvků: 1 celý článek »

Shakedown na Rallye Sanremo vyhrál Umberto Scandola (+VIDEO)

foto

11. října 2012 • 23:00

Až jednou z posledních jízd dosáhl Umberto Scandola nejrychlejšího času na shakedownu na Rallye Sanremo, předposlední díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, který odstartuje zítra po obědě.

příspěvků: 1 celý článek »

Na Rallye Sanremo startuje kompletní tým Škoda Motorsport

foto

9. října 2012 • 11:20

Mistři Evropy a mistři České republiky v rally – to je obsazení továrního týmu Škoda Motorsport na předposlední soutěži letošního IRC. Juho Hänninen s Mikko Markkulou jako evropští šampioni a Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem s titulem českých mistrů startují na 54. ročníku legendární asfaltové soutěže. Škoda jde do finiše IRC na vedoucí pozici v hodnocení značek IRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Jiří Navrátil se na San Remo rozjel v Příbrami

foto

8. října 2012 • 14:00

Před odjezdem na podnik IRC do San Rema se Jiří Navrátil „rozehřál“ při startu v podniku MMČR Rally Příbram. Oprášil však nejen Ford Sierra RS Cosworth, ale i spolupráci s navigátorem Jiřím Káňou.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Sanremo

foto

5. října 2012 • 21:00

Již koncem příštího týdne se pojede předposlední díl letošního závěrečného ročníku seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rallye Sanremo. Dnes byl zveřejněn na italské poměry tradičně hodně zvláštně seskládaný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Craig Breen se vrací do seriálu IRC

foto

4. září 2012 • 17:10

Irský mladík Craig Breen se po tragické nehodě na Targa Florio a startu v mistrovství světa vrací také do seriálu Intercontinental Rally Challenge. Představí se na italské Rallye Sanremo s vozem Peugeot 207 S2000 francouzské stáje Saintéloc Racing.

žádný příspěvek celý článek »

toplist