www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Cyprus Rally (IRC)

Fotogalerie z Cyprus Rally od André Lavadinha

foto

17. listopadu 2012 • 08:00

Ještě jednou se vrátíme k definitivně poslednímu závodu v posledních letech hodně populárního seriálu Intercontinental Rally Challenge - Cyprus Rally. Na turisty oblíbený ostrov ve Středozemním moři se vydal se šampionátem rozloučit i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Al Attiyah definitivně posledním vítězem soutěže IRC (+ ohlasy)

foto

4. listopadu 2012 • 17:05

Defintivně posledním jménem, které přibude na seznam vítězů jednotlivých soutěží IRC, bude Nasser Al Attiyah. Katařan celkově zvítězil v Cyprus Rally, závěrečném podniku IRC 2012. Díky koeficientu 2 připsal na konto M-Sportu cenných 50 bodů, jenže protože žádná z řady dalších nasazených Fiest S2000 nedorazila do cíle, musejí se nakonec v Británii spokojit s konečným třetím místem ve značkách - na druhý Peugeot schází 7 bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Konečná stanice pro IRC na Kypru před startem

foto

2. listopadu 2012 • 15:35

Závěr letošní sezóny, ale zároveň i celé historie seriálu Intercontinental Rally Challenge, spěje pomalu ale jistě do svého cíle. Do startu Kyperské rally, jejíž konání bylo ještě před měsícem prakticky nemožné z finančních důvodů, zbývá několik hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených do Cyprus Rally 2012

foto

25. října 2012 • 10:45

Pořadatelé Cyprus Rally zveřejnili seznam posádek, které se přihlášily na letošní ročník této středomořské soutěže. Přestože to ještě před nedávnem vypadalo, že se podnik vůbec nepojede, díky zařazení do seriálů IRC a FIA MERC se podařilo ze startovní listiny vykřesat téměř maximum možného.

žádný příspěvek celý článek »

UPDATE: Kypr se pojede. Pořadatelé ale stále mlčí...

foto

3. října 2012 • 08:30

Závěrečný díl seriálu Intercontinental Rally Challenge, středomořská Cyprus Rally, se nakonec pravděpodobně pojede. Podle nejnovějších informací našli pořadatelé, kyperský autoklub CAA, tamější vláda i Eurosport společnou řeč a konání podniku tak nestojí nic v cestě. Z pochopitelných důvodů odpadává „rozhazovací“ Golden Stage.

příspěvků: 5 celý článek »

toplist