www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - Admiral rally Vyškov

Video z Admiral Rally Vyškov od Luboše Laholy

foto

10. září 2012 • 20:30

Na víkendovou Admiral Rally Vyškov, která se do kalendáře českých soutěží vrátila po jednoleté odmlce, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola a vy si dnes můžete prohlédnou záběry, které se mu na rychlostních zkouškách podařilo natočit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Admiral Rally Vyškov od Bronislava Končitíka

foto

10. září 2012 • 07:00

O uplynulém víkendu se po roční odmlce opět závodilo na tratích v okolí Vyškova. Na rychlostní zkoušky letošní Admiral Rally Vyškov se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto podniku.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral Rally Vyškov vyhrál Tomáš Kurka

foto

9. září 2012 • 15:00

Po roční odmlce se opět uskutečnila Admiral Rally Vyškov. Soutěž, která opět našla své centrum v sídle společnosti EDP v Komořanech, se stala kořistí dvojice Tomáš Kurka - Jindřich Müller, která vodila po rychlostních zkouškách Mitsubishi Lancer Evo X R4.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Admiral Rally Vyškov

foto

4. září 2012 • 12:50

Po krátké pauze se již koncem tohoto týdne vrátí do českého soutěžáckého kalendáře Admiral Rally Vyškov. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na závod zařazený do MČR historických vozů i Poháru České republiky, který čítá celkem 63 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Vydána zvláštní ustanovení na XX. Admiral rally Vyškov

foto

19. srpna 2012 • 11:30

Hanácký Rally Klub vydal Zvláštní ustanovení na XX. Admiral rally Vyškov, konanou ve dnech 7. - 8. září 2012. Soutěžní posádky odstartují do Mistrovství ČR historických automobilů a Poháru ČR v sobotu 8. září v 9:00 hodin na parkovišti firmy EDP Komořany a pořadatelé pro ně připravili tři rychlostní zkoušky – Komořanská, Kuchlovská a Podivická.

žádný příspěvek celý článek »

toplist