www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - RallyLegend

Fotogalerie z RallyLegend od Daniela Fessla

foto

18. října 2012 • 20:30

O minulém víkendu se v San Marinu uskutečnil další ročník RallyLegend. Na Apeninský poloostrov se za skvosty historie automobilových soutěží vydal i náš stálý redakční spolupracovník Daniel Fessl a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasbírat.

příspěvků: 2 celý článek »

Důstojné rozloučení s Opelem v San Marinu

foto

15. října 2012 • 12:00

Rally legend v San Marinu, to byl pro Hájek Historic Czech National Team závod, kde se chtěl rozloučit s Opelem Kadett C-GT/E 16V s nímž absolvoval tři sezony v mistrovství Evropy rally historických vozidel a získal v roce 2011 titul mistrů Evropy.

příspěvků: 1 celý článek »

Janota s Vyoralem odstartovali na RallyLegend

foto

13. října 2012 • 02:00

Miroslav Janota s Lukášem Vyoralem v pátek v podvečer odstartovali v San Marinu do závodu Rally legend, kterého se účastní třeba Carlos Sainz při světové premiéře Volkswagenu Polo WRC nebo například legendární soutěžní jezdec Markku Alen, Björn Waldegard, Jacky Icks, Marko Märtin či Juha Kankkunen.

žádný příspěvek celý článek »

ČK motorsport již počtvrté na Rallylegend v San Marinu

foto

11. října 2012 • 22:00

Celý tým ČK motorsport se bude snažit při své čtvrté účasti na soutěži Rallylegend, která se tradičně pojede v malém státu San Marino navázat na prvenství, které vybojovali Jiří Trojan s Karlem Machem se Škodou 130 RS v roce 2010.

žádný příspěvek celý článek »

Rallylegend 2012 - jsme v místě dění

foto

9. října 2012 • 23:30

Na start letošní, jubilejní 10. Rallylegend v San Marinu, se po roční pauze vrací tým ČK motorsport. Tentokrát jej budou reprezentovat hned dvě posádky. Již počtvrté se na start postaví Jiří Trojan s Karlem Machem, kteří pojedou tradičně se Škodou 130 RS a budou se snažit navázat na předchozí úspěchy.

žádný příspěvek celý článek »

Kadetti se rozloučí v San Marinu

foto

9. října 2012 • 14:30

Miroslav Janota a Lukáš Vyoral s Opelem Kadett C-GT/E, 16V Hájek Historic Czech National Rally Teamu v tomto roce závodili převážně v FIA mistrovství Evropy rally historických vozidel.

žádný příspěvek celý článek »

toplist