www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - Rallye Waldviertel

Rujbr s Nesvadbou: Svezení na šotolině je obrovský zážitek

foto

6. listopadu 2012 • 08:00

Poslední sprinterské klání sezóny se opět konalo na Vsetíně při PSG-Partr Rally Vsetín. Ani na této poslední soutěži sezóny nechyběla posádka KRTZ Racing Teamu Patrik Rujbr – Richard Nesvadba na jejich tradičním Mitsubishi Lancer Evo X. Kluci měli před Vsetínem jasný cíl a to posbírat co nejvíce bodů, aby mohli v tabulce třídy 3 přeskočit doposud pátého Martina Semeráda.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Waldviertel od Marka Pléhy

foto

5. listopadu 2012 • 01:00

O posledním říjnovém víkendu se v okolí rakouského Hornu uskutečnil další ročník populární soutěže Rallye Waldviertel. Za nepříznivého podzimního počasí se do okolí tratí i na ně samotné vydal náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Waldviertel od Dalibora Benycha

foto

30. října 2012 • 14:30

O uplynulém víkendu se v okolí rakouského Hornu uskutečnil další ročník populární soutěže Rallye Waldviertel. Za nepříznivého podzimního počasí se do okolí tratí vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu tam podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Waldviertel od Haralda Illmera

foto

29. října 2012 • 21:20

O uplynulém víkendu se v okolí rakouského Hornu uskutečnil další ročník populární soutěže Rallye Waldviertel. Za nepříznivého podzimního počasí se do okolí tratí vydal i náš stálý redakční spolupracovník Harald Illmer a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu tam podařilo nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Černý Kohout z Rakouska s nohami od bláta a s pohárem v ruce

foto

29. října 2012 • 19:30

O uplynulém víkendu se závodilo u našich jižních sousedů na šotolinové Waldviertel Rally. Nechyběl zde ani Černý – Kohout s Citroënem DS3 R3T. Rakouská Waldviertel Rally přilákala na start kompletní rakouskou špičku, ale nechyběly zde ani posádky z jiných států Evropy a početná skupina závodníků dorazila i ze sousední České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Černý - Kohout jedou na zkušenou do Rakouska

foto

26. října 2012 • 08:15

Honza Černý s Pavlem Kohoutem mají letos za sebou velmi úspěšnou sezonu v automobilových soutěžích rally. Zvítězili kde se dalo a získali všechny tituly, které si na začátku sezony předsevzali získat. Mají letos za sebou mnoho startů a vítězství v České republice, ale i v zahraničí, ale jen jeden závod na šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

toplist