www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Rally Guanajuato México

Fotogalerie z Rally Guanajuato Mexico od André Lavadinha

foto

16. března 2013 • 08:00

Zatím posledním podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích bylo Rally Guanajuato Mexico. Do Střední Ameriky se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes může prohlédnout nádherné scenérie, které se mu podařilo dostat do svého objektivu.

příspěvků: 2 celý článek »

Další WRC body pro Prokopa, ale chtěli jsme víc, přiznává ...

foto

14. března 2013 • 12:10

Seriál Mistrovství světa v rally pokračoval o uplynulém víkendu svou třetí soutěží – Mexickou rally - a na start se stejně jako ve dvou předchozích podnicích postavila i posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop a Michal Ernst s Fordem Fiesta RS WRC.

příspěvků: 2 celý článek »

Pro Ostberga skončila Mexická rally zklamáním

foto

11. března 2013 • 14:45

Prakticky do poloviny letošní Mexické rally držel prapor vozů Ford nejvýše Mads Ostberg, který jako jediný pilot na severoamerické šotolině dokázal alespoň částečně držet krok s jejím vítězem Sebastienem Ogierem. Stop jeho tažení za pódiovým umístěním a solidním bodovým ziskem vystavila nakonec neposlušná technika.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen uhájil stupně vítězů

foto

11. března 2013 • 12:15

Po vítězství na nejdelší rychlostní zkoušce nedělního programu si Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen zajistili celkově druhou příčku na Rally Mexiko. S body, které připsali Dani Sordo a Carlos del Barrio za čtvrté místo, Citroën Total Abú Dhabi WRT zvýšil svůj náskok na čele klasifikace Poháru konstruktérů světového šampionátu WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Ogier na vítězné mexické vlně

foto

11. března 2013 • 10:00

Šestnáct vítězných časů a jasné prvenství si z letošní Mexické rally odváží posádka továrního Volkswagenu Polo R WRC, Sebastien Ogier a Julien Ingrassia. Se ztrátou téměř tři a půl minuty skončil druhý Mikko Hirvonen na Citroenu DS3 WRC, třetí příčku vybojoval Thierry Neuville na Fordu Fiesta RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Záznam první etapy Rally Mexico

foto

9. března 2013 • 16:00

Pokud jste nestihli reportáž z úvodní šotolinové etapy Rally Mexico na obrazovkách ČT Sport, připravili jsme pro vás tento záznam. Sledovat jej můžete již tradičně i v HD kvalitě.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Mexico nejen na obrazovkách ČT Sport

foto

8. března 2013 • 14:00

Právě v tento čas svádějí účastnící Rally Mexico boj na tratích rychlostních zkoušek. Skupina Mediasport.cz Vám prostřednictvím obrazovek ČT Sport přinese záznam toho nejdůležitějšího, co se na tratích v Mexiku událo.

příspěvků: 1 celý článek »

Po úvodních speciálkách vede Ogier

foto

8. března 2013 • 01:00

Úvodní dvě kraťoučké superspeciálky ve městě Guanajuato a v Parque Bicentenario nedaleko Silaa nepřinesly žádné převratné zajímavosti, prvenství na zkouškách si připsali Thierry Neuville a Sébastien Ogier, který se díky vítězství na druhém testu vyšvihnul do čela průběžné klasifikace. Ta správná soutěž však začne až zítra.

příspěvků: 1 celý článek »

Mikko Hirvonen vyhrál kvalifikační zkoušku v Mexiku

foto

7. března 2013 • 20:00

Dnešní kvalifikační zkoušku na Rally Guanajuato Mexico vyhrál Mikko Hirvonen a získal tak možnost prvního výběru startovního pořadí. Za ním skončily Fordy Novikova, Neuvilla a Ostberga, až pátý skončil Sébastien Ogier, který stejně jako jeho týmový kolega Latvala zvolil tvrdší směs pneumatik.

žádný příspěvek celý článek »

Nový začátek WRC - poprvé bez Loeba

foto

6. března 2013 • 08:00

Po dvou mimořádných soutěžích, Monte Carlu a Švédsku, odstartuje v Mexiku mistrovství světa WRC sérii šesti podniků na šotolině. Citroën Total Abú Dhabi World Rally Team, který vede v Poháru konstruktérů světového šampionátu, budou tentokráte reprezentovat posádky Mikko Hirvonen/Jarmo Lehtinen a Dani Sordo/Carlos del Barrio.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Guanajuato Mexico

foto

18. února 2013 • 17:20

Dnes zveřejněný seznam přihlášených posádek na Rally Guanajuato Mexico, třetí díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, by se dal okomentovat pořekadlem 'ještě větší bída, než jsme doufali'. Loňské třicetičlenné pole je překonáno pouhými 27 přihlášenými. Z toho 13 je vozů WRC, v rámci WRC2 startuje 6 posádek, v rámci WRC3 opět nikdo.

žádný příspěvek celý článek »

Atkinson nahradí v Mexiku Al Qassimiho

foto

6. února 2013 • 22:30

Podobně jako u Fordu ve Švédsku, i v Mexiku se uskuteční dopředu nepříliš očekávaná jezdecká výměna. Namísto pracovně zaneprázdněného Khalida Al Qassimiho usedne do soutěžního Citroënu DS3 WRC australský jezdec Chris Atkinson.

žádný příspěvek celý článek »

Nicolas Fuchs bude pokračovat v rámci WRC-2

foto

27. prosince 2012 • 10:00

Peruánský jezdec Nicolás Fuchs, který skončil šestý v uplynulém ročníku PWRC, bude pokračovat v mistrovství světa, když přestoupí do nově vytvořeného přidruženého seriálu WRC-2.

žádný příspěvek celý článek »

toplist