www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Acropolis Rally

Fotogalerie z Rally Acropolis od André Lavadinha

foto

6. června 2013 • 11:00

O uplynulém víkendu se v Řecku uskutečnil šestý díl letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích. Na Rally Acropolis se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této prosluněné soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Prokopova sezóna sedmých míst pokračovala na Rally Acropolis

foto

6. června 2013 • 09:00

Šest podniků má za sebou seriál Mistrovství světa v rally a ještě není ani ve své polovině. Na všech se představil jediný český zástupce v nejvyšší kategorii WRC, pilot Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop a povětšinou jsme ho spolu se spolujezdcem Michalem Ernstem mohli najít na sedmém místě celkové klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Dani Sordo – návrat na stupně vítězů

foto

5. června 2013 • 10:00

Dani Sordo a Carlos del Barrio dokončili Acropolis Rally ve velkém stylu na druhé pozici. Posádka Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team tak vybojovala stupně vítězů po Rally Monte Carlo podruhé v této sezoně. Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen na Citroënu DS3 WRC skončili osmí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Acropolis od Josefa Petrů

foto

3. června 2013 • 10:00

O uplynulém víkendu se v Řecku uskutečnil šestý díl letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích. Na Rally Acropolis se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si dnes po víkendovém nášupu můžete prohlédnout i fotky ze závěrečné třetí etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Jari-Matti Latvala vyhrál řeckou Rally Acropolis

foto

2. června 2013 • 15:30

Jari-Matti Latvala zvítězil v Rally Acropolis a připsal si první vítězství v barvách Volkswagenu. Na stupně vítězů jej doprovodili Dani Sordo a Thierry Neuville. Martin Prokop dokázal udržet za zády trio 'odpadlíků' Hirvonen, Novikov a Ogier a dojel celkově sedmý.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Rally Acropolis od Josefa Petrů

foto

2. června 2013 • 10:30

V Řecku právě probíhá šestý díl letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích. Na Rally Acropolis se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z úvodních dvou etap soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikaci na Rally Acropolis vyhrál Sébastien Ogier

foto

31. května 2013 • 11:30

Sébastien Ogier nepřekvapil ani na kvalifikační zkoušce před Rally Acropolis, když zvítězil celkem suverénně s více než vteřinovým náskokem na Daniho Sorda a Jevgenije Novikova. Naopak se příliš nedařilo týmovým dvojkám Hirvonenovi s Latvalou. Martin Prokop skončil desátý, když při absenci Kościuszka porazil pouze Khalida Al Qassimiho.

příspěvků: 1 celý článek »

Citroën DS3 WRC se pořád mění

foto

27. května 2013 • 16:00

Citroënu se v letošní sezóně příliš nedaří a oproti svému největšímu soupeři Volkswagenu soustavně ztrácí. Francouzští technici však nespí a snaží se svou soutěžní techniku vylepšit. O změnách před Rally Acropolis i Citroënu DS3 R5 hovořil Xavier Mestelan – Pinon.

žádný příspěvek celý článek »

Kościuszko končí s Mini, pojede s Fordem

foto

27. května 2013 • 15:30

Dlouhodobé trápení Michala Kościuszka s Mini končí. Dlouho očekávaný krok se udál na konci května, kdy polskému týmu došla trpělivost s nespolehlivým Mini týmu Motorsport Italia a rozhodli se pro změnu.

příspěvků: 1 celý článek »

Acropolis Rally - maratónský sprint

foto

27. května 2013 • 15:00

Všeobecně označovaná za nejnáročnější v celém programu mistrovství světa, Acropolis Rally 2013 se přesto pojede v doslova krkolomných rychlostech. Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team budou na šestém podniku šampionátu reprezentovat posádky Mikko Hirvonen/Jarmo Lehtinen a Dani Sordo/Carlos del Barrio. Na DS3 WRC pojedou také Khalid Al - Qassimi/Scott Martin v Abu Dhabi Citroën Total World Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Marcos Ligato končí ve WRC2

foto

23. května 2013 • 11:00

Argentinský jezdec Marcos Ligato patřil v posledních letech ke stálicím mistrovství světa, respektive přidruženého seriálu produkčních vozů PWRC. I letos započal ve sloučeném WRC2, jak se však zdá, jeho aktivita je u konce.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Acropolis

foto

7. května 2013 • 17:15

Celkem 50 dvojic můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na další díl seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude na přelomu května a června tradiční šotolinová Acropolis Rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist