www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Rally Italia Sardegna

Výlet do „Řecka“ aneb Rally Sardegna - klapka 2

foto

4. července 2013 • 10:00

V pátek začínáme, krom vražedného pohledu na budík (můj případ) nebo na mě (případ vzbuzených), první RZ Monte Lerno. Míříme k diváckému místu č. 6 a poté asi kilometr proti směru jízdy. Zabíráme blízkou skálu, která by se ovšem nejlépe dobýjela mačetou (příště přibalit)...

žádný příspěvek celý článek »

Výlet do „Řecka“ aneb Rally Sardegna - klapka 1

foto

3. července 2013 • 09:00

„Proč se zas jednou nepodívat za hranice?“ řekli jsme si někdy během zimy. Monte Carlo už máme zas sebou, chtělo by to něco teplejšího – volba tedy padá na Řecko konající se na konci května. Organizaci na sebe berou „pražáci“ (Míra a Kuba), já se pouze vezu....

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

27. června 2013 • 08:00

Závěrečným dílem první poloviny letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Rally Italia Sardegna, tentokráte v červnovém termínu. Na italský ostrov se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Jiřího Zaňáta

foto

26. června 2013 • 00:30

Závěrečným dílem první poloviny letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Rally Italia Sardegna, tentokráte v červnovém termínu. Na italský ostrov se vydal fotograf agentury Zlin Press Jiří Zaňát a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kubica si zvyká na vítězství

foto

24. června 2013 • 16:00

Robert Kubica pokračuje v úspěšném debutu v mistrovství světa. Ve svém Citroënu DS3 RRC tento Polák zaznamenal druhé vítězství ve WRC2 na Rally Sardinie. Šestý v Portugalsku, pak už vítězný na Acropolis Rally, na Sardinii opět nechal všechny soupeře za zády.

žádný příspěvek celý článek »

Ledová sprcha pro Citroën na Sardinii

foto

24. června 2013 • 14:00

Po žhavé úvodní etapě Rally Italie Sardinie dostaly posádky Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu ve druhém dni ledovou sprchu. Pouze Dani Sordo a Carlos del Barrio dotáhli své snažení do konce a dojeli v celkové klasifikaci na čtvrtém místě. Devátý v celkovém pořadí a vítěz kategorie WRC2 Robert Kubica vybojoval své vůbec první body ve WRC, zatímco Khalid Al - Qassimi otevřel svůj bodový účet 2013 postavením na chvostu nejlepší desítky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Svena Kolluse

foto

24. června 2013 • 09:30

Závěrečným dílem první poloviny letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Rally Italia Sardegna, tentokráte v červnovém termínu. Na italský ostrov se poprvé vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podél tratě podařilo nasnímat.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop senzačně pátý na Rally d´Italia Sardegna

foto

23. června 2013 • 18:00

Vynikající páté místo veze ze sedmého podniku MS v rally posádka Jipocar Czech National Týmu Martin Prokop a Michal Ernst. Ta do druhého dne soutěže vstupovala po vydařené první etapě ze sedmého místa celkové klasifikace a již značné rozestupy od šestého i osmého místa dávaly tušit, že pořadím v sobotu budou míchat zejména technické problémy, jezdecké chyby a karamboly.

příspěvků: 1 celý článek »

Sébastien Ogier vyhrál Rally Italia Sardegna

foto

22. června 2013 • 17:45

Francouzský pilot Sébastien Ogier na Vokswagenu Polo vyhrál Italskou rallye a zvýšil své vedení v seriálu mistrovství světa. Český závodník Martin Prokop dojel pátý, nejlépe v sezoně.

žádný příspěvek celý článek »

Smůla na italské rally: Wiegand odstupuje

foto

22. června 2013 • 14:30

Smolný konec dobře rozjetého soutěžního dne pro Seppa Wieganda a Franka Christiana. Německé duo odstartovalo nadějně do prvního dne italské rally - po prvních šesti rychlostních zkouškách figurovali oba na druhé pozici klasifikace WRC-2.

žádný příspěvek celý článek »

Prokopův výborný start do Rally d´Italia Sardegna

foto

22. června 2013 • 14:25

Mistrovství světa v rally pokračuje tento víkend na středomořském ostrově v podobě šotolinové Rally d´Italia Sardegna a na startu se mezi speciály nejvyšší kategorie WRC již tradičně objevila i česká posádka Martin Prokop s Michalem Ernstem z Jipocar Czech National Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Italia Sardegna ON LINE

foto

21. června 2013 • 07:00

Sedmým dílem pokračuje letošní ročník mistrovství světa v automobilových soutěžích. Startovní pole zůstává na evropském kontinentě, z Řecka se přesouvá na další šotolinový závod do Itálie. Jak se bude posádkám dařit na náročních zkouškách Rally Italia Sardegna můžete sledovat společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikaci na Rally Italia Sardegna vyhrál Jari-Matti Latvala

foto

20. června 2013 • 13:00

Jari-Matti Latvala zvítězil na dnešní kvalifikační zkoušce před Rally Italia Sardegna, když porazil druhého Jevgenije Novikova o půl vteřiny, třetí Sébastien Ogier ztratil o vteřinu více. Kvalifikaci nakonec jel i Thierry Neuville, kterému včera zabavila policie řidičský průkaz za přejetí dvojité čáry.

žádný příspěvek celý článek »

Světový šampionát před poločasem

foto

18. června 2013 • 17:00

Rally Itálie Sardinie, sedmý podnik světového šampionátu WRC, rozpůlí letošní sezonu. V poločase jsou posádky Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu odhodlané podat maximální výkony.

žádný příspěvek celý článek »

Wiegand chce na Sardínii útočit na pódium

foto

18. června 2013 • 14:35

Německá posádka vozu Škoda Fabia Super 2000 Sepp Wiegand a Frank Christian se na Sardínii vrací do boje o titul WRC-2. Italská šotolinová soutěž (20. – 22. června) patří k dalším atraktivním kláním v kalendáři mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

toplist