www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Neste Oil Rally Finland

Fotogalerie z Neste Oil Rally Finland od André Lavadinha

foto

8. srpna 2013 • 16:00

O uplynuém víkendu se uskutečnil další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, diváky i jezdci hodně oblíbená Neste Oil Rally Finland. Na sever se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Neste Oil Rally Finland od Michala Ševčíka

foto

6. srpna 2013 • 17:00

O uplynuém víkendu se uskutečnil další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, diváky i jezdci hodně oblíbená Neste Oil Rally Finland. Na sever se vydal i náš redakční spolupracovník Michal Ševčík a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Neste Oil Rally Finland: Ogier zařadil své jméno mezi legendy

foto

5. srpna 2013 • 09:30

Bez jakýchkoliv potíží absolvovala třetí a závěrečnou etapu letošní Neste Oil Rally Finland dvojice Sebastien Ogier - Julien Ingrassia na továrním Volkswagenu Polo R WRC a naprosto po zásluze tak zařadila své jméno mezi několik málo neskandinávských pilotů, kteří dokázali na této soutěži zvítězit.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop dobře rozjetou Rally Finland nedokončil

foto

3. srpna 2013 • 08:30

Posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop a Michal Ernst bohužel nespatří cíl Finské rally, právě probíhajícího podniku Mistrovství světa. Stop ve velice dobře rozjeté soutěži jim vystavila nefunkční vodní pumpa a následné poškození motoru jejich závodního speciálu Ford Fiesta WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Hudec má za sebou první úspěšné kilometry na Rally Finland

foto

1. srpna 2013 • 21:20

Posádka Semerád Rally Teamu Martin Hudec - Jakub Kotál jedoucí na Mitsubishi Lancer Evo IX se startovním číslem 43 zvládla seznamovací jízdy které budily velký respekt.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop na startu Rally Finland

foto

1. srpna 2013 • 10:00

Po červencové přestávce se znovu rozjíždí seriál MS v rally a tak na závodníky čeká již 63. ročník šotolinové Rally Finland. Pořadatelé letos sestavili program čítající tři soutěžní dny a celková porce ostrých kilometrů v třiadvaceti rychlostních zkouškách se blíží číslu 333.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikaci na Neste Oil Rally Finland vyhrál Mikko Hirvonen

foto

31. července 2013 • 23:00

Tovární jezdec Citroënu Mikko Hirvonen, který se v letošní sezóně spíše trápí, dokázal vyhrát dnešní kvalifikační zkoušku na Neste Oil Rally Finland, kterou bude po více než měsíční pauze pokračovat seriál mistrovství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Vzhůru do Mikko Landu

foto

31. července 2013 • 10:00

Po několikatýdenní letní pauze pokračuje World Rally Championship ve Finsku. A létající Finové, Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen, budou na domácí půdě připravení bojovat o vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Neste Oil Rally Finland

foto

11. července 2013 • 09:00

Již jen necelý měsíc zbývá do startu tradičně jednoho z nejlépe obsazených závodů na světě, Neste Oil Rally Finland. I letos se ve Finsku sejde špičková jezdecká sestava, což ostatně můžete posoudit i z přiloženého seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Julien Ingrassia si zlomil klíční kost

foto

2. července 2013 • 08:00

Julien Ingrassia, spolujezdec aktuálního lídra tabulek mistrovství světa Sébastiena Ogiera, si v průběhu minulého týdne zlomil klíční kost a bude muset vynechat testy na srpnovou Rallye Deutschland.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke ve Finsku s třetím vozem Citroënu

foto

29. června 2013 • 16:30

Dlouho očekávaná zpráva ohledně návratu Krise Meeka zpět do světového šampionátu dnes konečně dostala finální podobu – start na Finské rally s třetím vozem týmu Citroën Racing, ve kterém nahradí Khalida Al-Qassimiho. Irský jezdec z mistrovství světa vypadl po neúspěšném tažení Mini v roce 2011, posledním podnikem pro něj byla Britská rally.

žádný příspěvek celý článek »

Hayden Paddon s Fabií S2000 na dvou závodech MS

foto

10. května 2013 • 08:00

Novozélandský pilot Hayden Paddon se nakonec přeci jen zapojí do seriálu WRC-2. Podařilo se mu sehnat peníze na dva starty v rámci tohoto podpůrného seriálu se Škodou Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist