www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Rallye Deutschland

Fotogalerie z Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

2. září 2013 • 23:00

Ještě jednou se vrátíme k dosud poslední odjeté soutěži v seriálu mistrovství světa - Rallye Deutschland. Na tento podnik se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Kubica se ujal vedení ve WRC 2

foto

28. srpna 2013 • 11:00

Ke skvělému víkendu Citroënu Racing na letošní Rally Německo přispěli také Robert Kubica a Maciek Baran, kteří vyhráli třetí podnik WRC2. Jejich první vítězství na asfaltu značí, že posádka DS3 RRC vede v pořadí mistrovství světa této kategorie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

28. srpna 2013 • 08:00

O uplynulém víkendu proběhla v okolí Kolína a Trieru jedna z mála asfaltových soutěží v seriálu mistrovství světa - Rallye Deutschland. Na tento podnik se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy můžete v průběhu celého závodu sledovat jeho průběžně aktualizovanou fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Svena Kolluse

foto

27. srpna 2013 • 11:00

Již od čtvrtka probíhá v okolí Kolína a Trieru jedna z mála asfaltových soutěží v seriálu mistrovství světa - Rallye Deutschland. Na svůj domácí podnik se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy můžete v průběhu celého závodu sledovat jeho průběžně aktualizovanou fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Chardonnet vyhrál bitvu v Citroën Top Driver

foto

27. srpna 2013 • 08:00

Premiéra na asfaltu v seriálu Citroën Top Driver na Rally Německo se změnila ve velkou bitvu. Tu rozhodli rychle Sébastien Chardonnet a Thibault de la Haye, kteří se vyhnuli problémům a zajeli celou rally bezchybně. Keith Cronin/Marshall Clark a Christian Riedemann/Lara Vanneste obsadili další místa na stupních vítězů WRC3 s vozy DS3 R3.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérové vítězství Daniho Sorda

foto

26. srpna 2013 • 12:00

Pot a slzy, to je stručná charakteristika závěrečné etapy Rally Německo, resp. výkonu Danni Sorda a Carlose del Barria, který je dovedl k celkovému vítězství, jejich prvnímu v mistrovství světa. Pro Citroën Racing to znamená, že dokázal uhájit neporazitelnost na této rally - celkem dvanácté vítězství v řadě, jedenácté od doby, kdy se Rally Německo stala součástí mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Německo: Vytoužené vítězství pro Daniho Sorda

foto

25. srpna 2013 • 16:10

Až poslední rychlostní zkouška letošní Německé rally definitivně rozhodla o tom, že se svého prvního vytouženého vítězství v soutěži mistrovství světa FIA dočkal španělský pilot Daniel Sordo na Citroenu DS3 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rallye Deutschland vyhrál Jari-Matti Latvala

foto

21. srpna 2013 • 18:00

Finský jezdec Jari-Matti Latvala navázal mnohem lépe na nepovedené vystoupení ve Finsku a vyhrál dnešní shakedown na Rallye Deutschland. Hned za ním skončili asfaltoví specialisté od konkurenčních týmů Dani Sordo a Thierry Neuville.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Mikkelsen bude v Německu chybět

foto

21. srpna 2013 • 15:00

Na poslední chvíli se z nadcházející Rallye Deutschland omluvila norsko-finská posádka továrního týmu Volkswagen Motorsport Mikkelsen-Markkula. Na vině jsou zdravotní problémy spolujezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Pro Hirvonena je podium minimum, Sordo míří za vítězstvím

foto

21. srpna 2013 • 09:00

Po sérii sedmi podniků na šotolině a sněhu a ledu se program mistrovství světa v rally WRC při nadcházející Rally Německo vrací výhradně na asfalt. Posádky Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu, Mikko Hirvonen/Jarmo Lehtinen a Dani Sordo/Carlos del Barrio, budou usilovat o prodloužení mimořádné vítězné série Citroënu na zdejších tratích. Soutěžní vůz DS3 WRC v týmu Abu Dhabi Citroën Total WRT bude svěřen posádce Khalid Al Qassimi/Scott Martin.

žádný příspěvek celý článek »

Wiegand jde do domácí rally s optimismem

foto

19. srpna 2013 • 12:55

Sepp Wiegand a Frank Christian jedou s vozem Škoda Fabia Super 2000 na start domácí německé rally (22. - 25. srpna) s optimismem. Pro německé naděje je nadcházející jízda na asfaltových tratích kolem Trieru a následný start na Barum rally ve Zlíně (30. srpna - 1. září) vrcholem sezony.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Deutschland

foto

31. července 2013 • 08:00

Již jen necelé tři týdny zbývají do startu dalšího asfaltového podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Deutschland. Němečti pořadatelé v těchto dnech zveřejnili seznam posádek, které by se měly v okolí Kolína a Trieru představit.

žádný příspěvek celý článek »

First Motorsport koupil pro Duvala dvě Mini

foto

15. března 2013 • 22:45

Spolupráce belgické stáje First Motorsport jednoho z nejkontroverznějších jezdců posledního desetiletí Francoise Duvala bude po kratší přestávce pokračovat. Tým zakoupil dva exempláře Mini John Cooper Works.

příspěvků: 1 celý článek »

Tomáš Kostka plánuje starty v MS s WRC

foto

27. února 2013 • 20:30

Úřadující český rallysprintový šampion Tomáš Kostka plánuje v letošním roce starty na vybraných soutěžích mistrovství světa za volantem soutěžního speciálu WRC. Zlínský pilot tak plánuje veleskok z českých soutěží rovnou do nejvyšších pater automobilových soutěží.

příspěvků: 1 celý článek »

Rallye Deutschland bez Circus Maximus

foto

25. února 2013 • 08:00

Z časového harmonogramu letošního ročníku Rallye Deutschland byla vyřazena městská rychlostní zkouška vedoucí ulicemi Trieru. Test z všeříkajícím názvem Circus Maximus tak vypadává po pěti letech.

žádný příspěvek celý článek »

toplist