www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 13 - Rally Australia

Fotogalerie z Rally Australia od André Lavadinha

foto

20. září 2013 • 08:00

Trochu v ústraní zájmu evropských médií se o uplynulém víkendu uskutečnil další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Australia. K protinožcům však vyrazil náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si tak dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen uhájil stupně vítězů

foto

17. září 2013 • 14:00

Ještě pár kilometrů před cílem figurovali Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen na Rally Austrálie na druhé pozici průběžného pořadí. Smolný defekt pneumatiky v poslední rychlostní zkoušce ale značil třetí místo v cíli.

žádný příspěvek celý článek »

Australská rally jednoznačnou záležitostí pro Ogiera

foto

15. září 2013 • 11:20

V pomyslnou 'one man show' v podání Sebastiena Ogiera a jeho navigátora Juliena Ingrassii se proměnila letošní Australská Rally. Posádka továrního Volkswagenu Polo R WRC dokázala opanovat devatenáct z dvaceti dvou rychlostní testů soutěže a naprosto jasně v ní zvítězila. Kromě toho učinila další důležitý krok za ziskem letošního mistrovského titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Australia

foto

22. srpna 2013 • 09:00

Rovných třicet dvojic můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na další šotolinový závod mistrovství světa, Rally Australia, která se do kalendáře vrací po tradiční roční přestávce a pojede se v polovině září.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke opět v pozici továrního jezdce...

foto

13. srpna 2013 • 08:00

Kris Meeke bude opět startovat v závodě Mistovství světa za tovární tým. Prozatím byl oznámen pouze pro závod v Austrálii, avšak cesta k tomuto postu byla více než strastiplná. Po zisku titulu šampióna IRC 2009 měla následující sezóna v interkontinentálním šampionátu velice hořkou příchuť.

žádný příspěvek celý článek »

toplist