www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Rally Bohemia (MMČR)

Martin Búš: se subaru na otočku do Srbska

foto

31. července 2013 • 12:00

Po nezdařilé Rally Hustopeče, kde Martin Búš s Jirkou Hovorkou odstoupili na technickou závadu nového motoru, se team ROTO Plzeň společně s Martinem Búšem vydal na populární Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Jednou jsi dole, jednou nahoře

foto

30. července 2013 • 20:00

Ani s příchodem léta a slunných dnů neslevuje ze svého nasazení jihomoravský tým LB Trans Racing. V rychlém sledu za sebou se zúčastnil dvou soutěží „velkého“ seriálu, kde stálou týmovou reprezentantku Martinu Daňhelovou doplnil za volantem dalšího clia Lubomír Brtníček.

žádný příspěvek celý článek »

T&T: O brambory boj, o brambory bóóój

foto

22. července 2013 • 16:00

Parafrází písně od skupiny Tři sestry můžeme uvést účinkování Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta na jubilejní Rally Bohemia. Posádka obsadila v rozšířené konkurenci čtvrté místo v absolutním pořadí. Na rozdíl od jednoznačného třetího místa na předchozí soutěži v Hustopečích ale měla „Bohemka“ pro dvojici výrazně větší náboj, protože byla nucena o čtvrté místo bojovat až téměř do konce soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

5. miesto pre Styllex motorsport na Bohemia Rally 2013

foto

22. července 2013 • 14:30

Po vyrovnanom výkone si na jubilejnom 40. ročníku Rally Bohemia pripísal Martin Koči na svoje konto cenné piate miesto v absolútnom hodnotení súťaže, získal 14 bodov do hodnotenia European Rally Cup a zvíťazil v kategórii juniorov do 25 rokov.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemia nebyla k účastníkům Ropro Clio R3 Czech Trophy přívětivá

foto

22. července 2013 • 14:00

Ani jedna posádka, registrovaná do seriálu Ropro Clio R3 Czech Trophy 2013, nefiguruje v konečné výsledkové listině Rally Bohemia. Jejich celou pouť mladoboleslavskou soutěží zhatila náročná první etapa. V rámci superally dokončili alespoň druhou etapu Josef Peták a David Tomek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia úspěšně dospěla do finiše a důstojně oslavila čtyřicet let

foto

22. července 2013 • 09:00

Tyto řádky neobsahují žádnou senzaci, žádný skandál a žádnou tragédii. Pokud by tedy tato zpráva někomu přišla nezajímavá, dopředu se omlouváme. Organizační výbor 40. Rally Bohemia v čele s Pavlem Dušánkem chce vyjádřit velké díky všem, kteří se na organizaci této velké rally podíleli.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský: Nádherná a ještě hezčí Bohemia

foto

19. července 2013 • 13:15

Uplynulý víkend byl ve znamení 40. ročníku nejoblíbenější soutěže seriálu MMČR v Čechách Rally Bohemia. Nechyběl na ní ani domácí poděbradský pilot Václav Dunovský se Suzuki Ignis S 1600, vedle kterého tentokrát místo Adama Eliáše usedl navigátor Jiří Stross.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfův další krok k cennému titulu

foto

17. července 2013 • 14:00

Až nečekaně úspěšnou sezónu letos zažívá Vojtěch Štajf, který s Františkem Rajnohou po boku vyhrál ve své třídě už pátou soutěž v řadě. Triumf mezi produkčními vozy na slavné Rally Bohemia navíc jezdce Subaru Czech Duck Racing Teamu notně přiblížil k mistrovskému titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Josefa Petrů

foto

17. července 2013 • 11:00

O uplynulém víkendu se v okolí Mladé Boleslavi a Liberce uskutečnil jubilejní čtyřicátý ročník populární Rally Bohemia. Na závod zařazený do Evropského poháru se vydal i náš redakční spolupracovník Josef Petrů a vy si můžete prohlédnout jeho fotografie z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Adell Mogul racing team získal na Bohemii bronz

foto

17. července 2013 • 08:00

Rally Bohemia byla druhým letošním vystoupením Škody Fabia Super 2000 Adell Mogul racing teamu. Roman Kresta, šestinásobný vítěz mladoboleslavského závodu, se od úvodních kilometrů držel na medailových pozicích a výrazně konkuroval tandemu Jan Kopecký a Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlem stříbrní na Rallye Bohemia

foto

16. července 2013 • 21:00

Uplynulá 40. Rallye Bohemia byla pátým závodem Mezinárodního mistrovství České republiky. EuroOil - invelt team s Václavem Pechem a Petrem Uhlem na speciálu MINI John Cooper Works 1.6T zde vybojovali cenné druhé místo a nadále vedou průběžnou klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Dalibora Benycha

foto

16. července 2013 • 09:00

O uplynulém víkendu se v okolí Mladé Boleslavi a Liberce uskutečnil jubilejní čtyřicátý ročník populární Rally Bohemia. Na závod zařazený do Evropského poháru se vydal i náš redakční spolupracovník Dalibor Benych a vy si můžete prohlédnout jeho fotografie z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Černému s Peugeotem 208 R2 Bohemka nechutnala

foto

16. července 2013 • 08:00

Páté místo v cíli mezi dvoukolkami, to je výsledek posádky Jan Černý – Pavel Kohout s Peugeotem 208 R2 na uplynuvší Rally Bohemia. Před startem 40. Rally Bohemia si Honza Černý s Pavlem Kohoutem kladli za cíl bojovat s těmi nejrychlejšími dvoukolkami bez ohledu na objemovou kategorii, či výkon vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vítězem jubilejní Rally Bohemia

foto

14. července 2013 • 15:35

Druhý průjezd královskou zkouškou letošní Bohemie, tedy 27.76 km dlouhý test ze Sychrova do Malé Skály, se stal osudným Janu Sýkorovi. Ten krátce po startu havaroval a ukončil tak své dosud dobré vystoupení na Bohemii. Jan Kopecký pak bez problémů udržel náskok na čele.

žádný příspěvek celý článek »

Legendy na Bohemii bavily diváky

foto

14. července 2013 • 09:20

Rychlostními zkouškami 40. Rally Bohemia se včera po průjezdu hlavního pole soudobých aut zařazených do Evropského poháru prohnaly legendární soutěžní vozy. Letošní Rally Bohemia Legend tak navázala na dlouhou tradici, kdy pořadatelé umožňují jízdu těmto krásným vozům nedávné historie.

žádný příspěvek celý článek »

toplist