www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 13 - Barum Czech Rally Zlín (ME+MMČR)

Vánoční kolekce Barum Czech Rally Zlín 2014!

foto

3. prosince 2013 • 09:00

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín se rozhodli připravit sérii vánočních předmětů, kterými můžete potěšit nejednoho fandu motoristického sportu. K dispozici je například nástěnný kalendář, nová edice pexesa nebo speciální slevový poukaz na visačky Barum Czech Rally Zlín 2014.

žádný příspěvek celý článek »

Barum Czech Rally Zlín 2014 v tradičním termínu a opět v rámci ME!

foto

14. listopadu 2013 • 13:20

Barum Czech Rally Zlín je dlouhodobě jednou z nejvýznamnějších motoristických akcí v České republice a její tradice úzce souvisí s popularitou rallysportu v naší zemi. Soutěž, která má centrum v moravském městě Zlíně, je od roku 1984 součástí mistrovství Evropy a v příštím roce tak oslaví třetí kulatiny spojení s tímto kontinentálním šampionátem!

žádný příspěvek celý článek »

Hodně smůly pro Jiřího Vrkoslava na Barum rally

foto

17. září 2013 • 20:50

Dva významné závody letošní sezony má za sebou posádka Jiří Vrkoslav – Jiří Rada. Při Bohemia rally, kde si kluci odbyli premiéru s vozem Citroen C2 S1600 zajeli životní závod. K dobrému výsledku měla dvojice Jiříků nakročeno i ve Zlíně, ale závod pro ně zůstal nedokončen.

žádný příspěvek celý článek »

LB Trans Racing: Holky zachránily reputaci

foto

17. září 2013 • 19:30

Uplynulá Barum Czech Rally Zlín byla soutěžáckou „maturitou“ pro jihomoravský tým LB Trans Racing. Vstříc evropským kilometrům se v kytičkovaných týmových barvách vydaly hned tři Renaulty Clio Sport, které osedlaly posádky Martina Daňhelová – Karolína Jugasová, Jan Lunga - Ondřej Koubek a Lubomír Brtníček – Klára Šillerová.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Marka Pléhy

foto

17. září 2013 • 18:30

Konec prázdnin je každoročně spjatý s nejvýznamnější automobilovou soutěží na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu nebylo ani letos, kdy na valašské kotáry zamířila spousta posádek i desetitisíce diváků. Jak to na trati vypadalo můžete posoudit ze snímků Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Josefa Petrů

foto

16. září 2013 • 18:00

Konec prázdnin je každoročně spjatý s nejvýznamnější automobilovou soutěží na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu nebylo ani letos, kdy na valašské kotáry zamířila spousta posádek i desetitisíce diváků. Jak to na trati vypadalo můžete posoudit ze snímků Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka prověřila čtyři posádky CERS performance

foto

12. září 2013 • 16:30

Barum Czech Rally Zlín je každoročně svátkem mezi automobilovými soutěžemi. Je to vrchol sezony nejen v rámci České republiky, ale také v celém kalendáři dvanáctidílného mistrovství Evropy v rally. Zlínský tým CERS performance do tohoto domácího podniku nastoupil již potřetí, vůbec poprvé však v široké sestavě čítající celkem čtyři vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Trpké rozloučení s Peggym

foto

9. září 2013 • 16:00

Nejprve radost ze solidních časů v silné mezinárodní konkurenci, poté vystřízlivění způsobené havárií a újmou na zdraví jezdce. V těchto dějových linkách probíhal XXIII. ročník Barum Czech Rally Zlín pro Martina Vlčka, Richarda Laseviče a jejich Peugeot 206 Kit Car.

příspěvků: 5 celý článek »

René Dohnal si z Barum Rally odváží cenné stříbro

foto

9. září 2013 • 14:00

Tradičním vrcholem soutěžácké scény v Česku je bezpochyby Barum Czech Rally Zlín. I v letošním roce byla populární „Barumka“ zařazena do mistrovství Evropy a taktéž do Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally. Na této soutěži nemohla chybět ani dvojice René Dohnal – Rudolf Kouřil a jejich tradiční Škodou Fabia třídy 7.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od André Lavadinha

foto

6. září 2013 • 15:00

Konec prázdnin je každoročně spjatý s nejvýznamnější automobilovou soutěží na našem území, Barum Czech Rally Zlín. Nejinak tomu nebylo ani letos, kdy na valašské kotáry zamířila spousta posádek i desetitisíce diváků. Jak to na trati vypadalo můžete posoudit ze snímků André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Vedení dopravní policie na Barum Rally

foto

6. září 2013 • 14:20

Po úspěšné a zajímavé návštěvě zástupců Policejního prezidia ČR na letošní Rally Bohemia, přijal pozvání Svazu rally k shlédnutí naší největší soutěže Barum Czech Rally Zlín také ředitel služby dopravní policie PP ČR pan plk. Ing. Tomáš Lerch, kterého doprovázel vedoucí odboru služby dopravní policie Libereckého kraje pan plk. Mgr. Jaroslav Řehák.

žádný příspěvek celý článek »

Elwis Chentre se Škodou Fabia R2 druhý ve 2WD na Barum rally

foto

6. září 2013 • 10:25

Již poněkolikáté startoval jeden z předních italských jezdců Elwis Chentre v českém týmu BV Auto Zlín s vozem Škoda Fabia R2. Obsadil druhé místo v klasifikaci vozů s jednou poháněnou nápravou a krásné čtrnácté místo absolutně v konkurenci vozů vyšších výkonnostních tříd. Poskytl nám také zajímavý pohled zahraničního jezdce na tratě Barum rally a Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Vaňhara s novou spolujezdkyní na Barumce druhý

foto

5. září 2013 • 15:30

Michal Vaňhara měl před letošní sezonou dva velké cíle. Tím jedním bylo dostavět vlastní závodní vůz Renault Clio Sport, tím druhým byla účast na nejpopulárnější soutěží u nás Barum Czech Rally Zlín. Oba úkoly si splnil.

žádný příspěvek celý článek »

Hadik s podporou XIQIO Rally Teamu ukončil Barum Rally Zlín haváriou

foto

5. září 2013 • 15:00

Štart maďarskej posádky András Hadik - Krisztián Kertész s podporou slovenského XIQIO Rally teamu v rámci Barum Rally Zlín nevyšiel celkom tak, ako by si všetci zúčastnení predstavovali. Posádka totiž ukončila súťaž už v treťom teste haváriou.

žádný příspěvek celý článek »

Vantuch s Motzem úspěšní na Barumce

foto

5. září 2013 • 13:00

Úspěšnou premiéru na Barum Czech Rally Zlín si odbyla mimo jiné i dvojice Jiří Vantuch – Petr Motz s Hondou Civic VTi. Po třídenním klání, kdy posádky zkoušela náročnost tratě a rozmary počasí, dojeli kluci na pěkném 5. místě ve třídě 9.

žádný příspěvek celý článek »

toplist