www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 13 - Matrix M.V. Rally Kostelec (MČR-S+PČR)

Rozhovor s posádkou bratrů Krajčových po polovině sezony

foto

27. srpna 2013 • 10:00

Sourozenecká posádka Poháru České republiky v rally Petr Krajča – Jaroslav Krajča prožívá letos svoji nejbohatší a zatím i nejúspěšnější sezonu. Pří této příležitosti jsem želechovické posádce Rally klubu Paseky položil několik otázek.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance v Kostelci: zlato pro další týmovou posádku

foto

9. srpna 2013 • 18:00

Po měsíc a půl dlouhé pauze se v polovině letních prázdnin opět dostal ke slovu rallysprintový šampionát. Na řadě byla rally v Kostelci nad Orlicí, která si svůj debut v MČR-S odbyla přesně rok nazpět. Tým CERS performance se do letním sluncem rozpálených severovýchodních Čech vydal se čtyřčlennou sestavou, kde většinu tvořily posádky na osvědčených Hondách Civic VTi.

žádný příspěvek celý článek »

V rytmu ledvinových kamenů

foto

8. srpna 2013 • 12:00

Páteční noc strávená na pohotovosti v Rychnově, pilotova sedačka vystlaná do měkka molitanem a zdrženlivé požehnání doktorů k sobotnímu startu. Úvodní slova tohoto článku budiž upřímným svědectvím, že Martinu Vlčkovi s Richardem Lasevičem bylo na kostelecké Ferodo rally až nečekaně horko. A to nejen kvůli počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Kostelec aneb bez zrcátek se závodí špatně

foto

5. srpna 2013 • 09:00

Sprintové mistrovství pokračovalo uplynulou sobotu v okolí Kostelce nad Orlicí. Tato soutěž nezůstala nic dlužna svojí pověstí a všechny zúčastněné posádky čekalo pořádné peklo a to včetně rychlostní zkoušky se stejným názvem. Do této soutěže zasáhla i posádka René Dohnal – Rudolf Kouřil, jenž se na začátku července představila premiérově na Citroenu C2 R2 při Valašské Rally.

žádný příspěvek celý článek »

JP Motorsport byl v Kostelci hned dvakrát na bedně

foto

5. srpna 2013 • 08:00

Nejlepší výsledek sezony si v pátém podniku rallysprintového šampionátu na Rally Kostelec připsala posádka JP Motorsport týmu Jaroslav Pešl - Roman Pešek. Valašská dvojice jedoucí tradičně na voze Mitsubishi Lancer EVO IX si připsala po vyrovnaném výkonu šesté místo absolutně a ve své třídě 3 dokončila závod na třetím místě.

žádný příspěvek celý článek »

Kostelecký finiš pro Citroën DS3 R1B

foto

1. srpna 2013 • 08:00

Seriál sprintrally pokračoval pátým podnikem – Rally Kostelec. Soutěž byla druhým letošním startem vítězky projektu Czech Women Talent DS3 R1 Lucie Červenkové. Mladá závodnice obsadila stejně jako na Kopné druhé místo v Dámském poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Další parádní výsledek pro Jakeše s Novákem

foto

29. července 2013 • 09:00

Druhou polovinu sprintového šampionátu otevírala Rally Kostelec nad Orlicí a tento podnik si tak pochopitelně nemohli nechat ujít ani průběžní lídři mezi produkčními vozy. Po haváriích na Bohemii sice absentovali konkurenti Sýkora s Dohnalem, z první desítky průběžné tabulky absolutního pořadí mistrovství však již startovali všichni zbývající favorité včetně trojice vozů WRC s Odložilíkem, Trněným a Plíhalem.

žádný příspěvek celý článek »

Odložilík ovládl Rally Kostelec

foto

28. července 2013 • 23:40

Roman Odložilík suverénně ovládl Rallye Kostelec a upevnil si vedení v mistrovství republiky ve sprintrallye. Na Rychnovsku za volantem speciálu Citroën Xsara WRC vyhrál v sobotu šest ze sedmi rychlostních zkoušek a zvítězil s náskokem 26.2 sekundy před svým hlavním soupeřem v boji o vedení v domácím šampionátu Miroslavem Jakešem.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Ferodo Matrix MV Rally Kostelec ON LINE

foto

27. července 2013 • 07:00

Po nezvykle dlouhé pauze se na konci července opět scházejí posádky bojující v rallysprintovém šampionátu. Jakým způsobem se bude vyvíjet Ferodo Matrix MV Rally Kostelec můžete sledovat během dnešního dne ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

toplist