www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Tour de Corse

Fotogalerie z Tour de Corse od André Lavadinha

foto

23. května 2013 • 12:00

O uplynulém víkendu se na francouzském ostrově ve Středozemním moři uskutečnil jeden z nejprestižnějších dílů letošního seriálu mistrovství Evropy, Tour de Corse. Na soutěž se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tour de Corse od Františka a Dagmar Duškových

foto

22. května 2013 • 22:45

O uplynulém víkendu se na francouzském ostrově ve Středozemním moři uskutečnil jeden z nejprestižnějších dílů letošního seriálu mistrovství Evropy, Tour de Corse. Na soutěž se vydal i náš stálý redakční spolupracovník František Dušek s manželkou a vy si dnes můžete prohlédnout jejich snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Havárie Casanovy na Korsice ve fotoseriálu Františka Duška

foto

22. května 2013 • 22:00

Francouzský jezdec Christophe Casanova se spolujezcem Mickaëlem Zaru se zúčastnili domácí Tour de Corse za volantem Fordu Fiesta S2000 italské stáje A-Style. Na čtvrté rychlostní zkoušce se jim podařilo havarovat, což zachytil svým objektivem František Dušek. Právě fotosérii z této nehody si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tour de Corse od Svena Kolluse

foto

22. května 2013 • 13:00

O uplynulém víkendu se na francouzském ostrově ve Středozemním moři uskutečnil jeden z nejprestižnějších dílů letošního seriálu mistrovství Evropy, Tour de Corse. Na soutěž se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký navýšil vedení v ERC

foto

18. května 2013 • 22:05

Škoda si díky tovární posádce Jan Kopecký/Pavel Dresler druhým místem na legendární Rally Korsika upevnila vedení v šampionátu ERC. Také 56. ročník asfaltové soutěže na středomořském ostrově Korsika nabídnul skvělou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Tour de Corse: Vavříny pro Bouffiera, drama pro Kopeckého (+ ohlasy)

foto

18. května 2013 • 21:10

Slibované závěrečné drama se na Tour de Corse skutečně odehrálo, ale jinak, než se čekalo. Bryan Bouffier i Jan Kopecký šli do závěrečného souboje naplno, do hry však na poslední chvíli vstoupily problémy s vozem českého jezdce. Přinášíme zároveň ohlasy z cíle soutěže v Ajacciu, i s vysvětlením potíží českého pilota.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký na Korsice průběžně v čele

foto

17. května 2013 • 22:30

Tovární posádka týmu Škoda Motorsport je i přes obtížné podmínky na trati a místy velmi kluzký asfalt v polovině soutěže na vedoucí pozici Rally Korsika. Kopecký s Dreslerem převzali vedení po vítězství v posledním dnešním měřeném úseku.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák na Korsice s plnou specifikací R4

foto

16. května 2013 • 14:00

Posádku Jaroslav Orsák – David Šmeidler čeká v pátek čtvrtý start v seriálu mistrovství Evropy na Korsice. Po odstoupení na Azorských ostrovech musí vybojovat co nejvíce bodů, aby se udržela na čele průběžné klasifikace kategorie produkčních vozů. Mitsubishi Lancer Evo 9 týmu Orsák Rallysport je přestavěn na plnou specifikaci R4.

žádný příspěvek celý článek »

Lukasz Kabaciński na sedmi závodech mistrovství Evropy

foto

10. května 2013 • 12:00

Šampionát dvoukolek v mistrovství Evropy dostává od Tour de Corse nového účastníka. Kromě Renata Pity si zde premiéru v tomto seriálu naplánoval i polský soutěžní jezdec Lukasz Kabaciński.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke na Korsice jen jako předjezdec s R2

foto

10. května 2013 • 11:00

Bývalý šampion IRC i extovární jezdec Mini Kris Meeke se představí na Tour de Corse, nakonec to však bude v trochu jiné podobě, než sám očekával. Pojede totiž jako předjezdec s Peugeotem 208 R2.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Tour de Corse

foto

8. května 2013 • 01:00

Jen před pár hodinami byl zveřejněn finální seznam přihlášených posádek včetně startovních čísel na Tour de Corse, další podnik mistrovství Evropy, který se uskuteční na francouzském ostrově ve Středozemním moři již koncem příštího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Předběžný seznam přihlášených posádek na Tour de Corse

foto

3. května 2013 • 14:30

Celkem 58 posádek můžeme nalézt na zatím neočíslovaném seznamu přihlášených posádek na další díl mistrovství Evropy, Tour de Corse, který se uskuteční již za dva týdny na známém francouzském ostrově ve Středozemním moři.

žádný příspěvek celý článek »

Značkový pohár Fiest R2 v ME

foto

7. března 2013 • 07:00

Britský M-Sport v posledních dvou letech provozoval Fordy Fiesta R2 ve WRC Academy, letos přetvořeném do JWRC. Protože mají evidentně hodně vozů nazbyt, rozhodli se vytvořit značkový pohár i v rámci mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist