www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Croatia Rally

Fotogalerie z Rally Croatia od Marko Šivaka

foto

3. října 2013 • 15:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl evropského šampionátu, Croatia Rally. Ani na Istrijském poloostrově nepřálo posádkám přívětivé počasí, ani to nezabránilo Janu Kopeckému k oficiální korunovaci mistrem Evropy. Jak to na tratích vypadalo můžete posoudit ze snímků Marko Šivaka.

žádný příspěvek celý článek »

Molly Taylor vítězkou premiérové sezony dámského poháru ERC

foto

2. října 2013 • 12:10

Díky úspěšnému absolvování Chorvatské rally si australská pilotka Molly Tyalor zajistila zisk titulu v premiérové sezoně FIA ERC Ladies‘ Trophy. Na druhém místě skončila Bulharka Jekatěrina Stratjeva, která byla spolu s Molly jedinou pravidelnou dámskou účastnicí v letošním mistrovství Evropy.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally Croatia od Svena Kolluse

foto

1. října 2013 • 15:15

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl evropského šampionátu, Croatia Rally. Ani na Istrijském poloostrově nepřálo posádkám přívětivé počasí, ani to nezabránilo Janu Kopeckému k oficiální korunovaci mistrem Evropy. Jak to na tratích vypadalo můžete posoudit ze snímků Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

XIQIO s Hadikom víťazom CEZ na Croatia Rally

foto

1. října 2013 • 08:00

Slovenský XIQIO Rally Team spoločne s posádkou András Hadik – Krisztián Kertész vybojovali prvenstvo v rámci Zóny strednej Európy, ale aj tretie miesto v kategórii produkčných vozidiel a šieste miesto absolútneho poradia v rámci Croatia Rally 2013.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký opanoval Rally Croatia

foto

30. září 2013 • 12:00

Koncem září se soutěžní posádky evropského poháru přesunuly na Istrijský poloostrov, v jehož severní části se uskutečnila tradiční Rally Croatia, tentokráte se zbrusu novým centrem v chorvatském letovisku Poreč.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký je mistrem Evropy !

foto

27. září 2013 • 19:25

Tovární jezdec týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký a jeho spolujezdec Pavel Dresler získali pro značku Škoda s předstihem titul mistrů Evropy. Nezávisle na výsledku probíhající Rally Chorvatsko, ve které jsou po prvním dni opět ve vedení, jsou oba Češi nedostižně v čele hodnocení jezdců a spolujezdců FIA ERC 2013.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Croatia ON LINE

foto

26. září 2013 • 16:45

Pouhé dva týdny po Rajdu Polski se evropský šampionát vrací na asfaltový povrch. Na něm se totiž uskuteční Rally Croatia, kterou bude letos premiérově hostit město Poreč. Jak se bude dařit posádkám na rychlostních zkouškách vedoucí istrijským poloostrovem můžete sledovat společně se severem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Chorvatský shake pro Kopeckého

foto

26. září 2013 • 16:40

Už jistý, ještě však nekorunovaný evropský mistr letošní sezony Jan Kopecký ovládl testovací zkoušku Chorvatské rally. Ta se uskutečnila od 12 do 16 hodin na 4,5 km dlouhém úseku Mugeba – Čuši a tovární jezdec Škody Motorsport ji projel nejrychleji v čase 2:19.7. Tento čas byl celkem bezkonkurenční, neboť druhý nejrychlejší byl Andreas Aigner s odstupem necelých čtyř sekund. Třetí skončil aktuální lídr chorvatského mistrovství Juraj Šebalj.

žádný příspěvek celý článek »

XIQIO Rally Team opäť na ME v rally

foto

24. září 2013 • 15:30

Po tom, čo nedopadlo podujatie Barum Rally Zlín pre posádku slovenského XIQIO Rally Teamu, Andrása Hadika s Krisztiánom Kertészom práve najšťastnejšie, vydávajú sa teraz skúsiť šťastie na ďalšie podujatie zaradené do seriálu FIA European Rally Championhip – Croatia Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Boj o titul v ERC: Možné rozhodnutí v Chorvatsku

foto

23. září 2013 • 10:10

Po pěti vítězstvích, jednom druhém a jednom třetím místě v dosud sedmi odjetých soutěžích ERC 2013 chce tovární posádka Škoda Motorsport Jan Kopecký/Pavel Dresler bodovat i ve 40. ročníku Rally Chorvatsko. Během asfaltové soutěže kolem přímořského města Poreč (26. – 28. září) může dojít k předčasnému rozuzlení letošního boje o titul evropských šampionů.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Croatia

foto

18. září 2013 • 14:00

Nezvykle vysoký počet osmadevadesáti dvojic můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na další podnik evropského šampionátu, Rally Croatia, který se pojede již koncem příštího týdne na většinou nových tratích istrijského poloostrova s centrem soutěže v Poreči.

žádný příspěvek celý článek »

Organizátoři Rally Croatia odtajnili trať

foto

18. června 2013 • 18:00

Letošní ročník Rally Croatia, který je opět zařazen do kalendáře mistrovství Evropy, se tentokráte uskuteční o posledním zářiovém víkendu. Novinkou je zbrusu nová lokalita, kde se závody uskuteční.

žádný příspěvek celý článek »

Potvrzena změna termínu Croatia Rally a Rally Poland

foto

12. února 2013 • 18:00

Již dlouho avizované přesunutí Croatia Rally do září a změna termínu Rally Poland byla dnes oficiálně potvrzena. Díky tomu se trochu poupraví disproporce v kalendáři, kdy bude září pro účastníky hodně náročné.

žádný příspěvek celý článek »

toplist