www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Geko Ypres Rally

Sorry pánové, tohle je jen pro dámy

foto

17. července 2013 • 09:00

První polovina letošního ročníku mistrovství Evropy je za námi. Není to však jen o velkých chlapcích. Je čas podívat se na průběh dámského poháru, exkluzivně s Molly Taylorovou i Ekaterinou Stratievou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od André Lavadinha

foto

4. července 2013 • 18:00

O uplynulém víkendu se jel poslední závod první poloviny letošního obrozeného seriálu mistrovství Evropy, Geko Ypres Rally. Na západ Belgie vyrazil i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Toma Buyse

foto

4. července 2013 • 09:00

O uplynulém víkendu se jel poslední závod první poloviny letošního obrozeného seriálu mistrovství Evropy, Geko Ypres Rally. Na západ Belgie vyrazil i náš stálý redakční spolupracovník Tom Buyse a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Geko Ypres Rally od Svena Kolluse

foto

2. července 2013 • 10:00

O uplynulém víkendu se jel poslední závod první poloviny letošního obrozeného seriálu mistrovství Evropy, Geko Ypres Rally. Na západ Belgie vyrazil i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Ypres po RZ 20: Poslední zkouška zrušena, Loix vítězem

foto

29. června 2013 • 23:45

Jestli na předchozí RZ vládl klid, tak desátá zkouška byla doslova vichřicí. Například Michal Solowow se nechal slyšet, že se z této rally stává šotolinový podnik. Craig Breen vyhrál tento extra rozbahněný test - už čtvrtý v řadě - a celkově se posunul před Paddona.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikační zkoušku vyhrál Loix

foto

28. června 2013 • 11:15

Kvalifikační zkouška před rally není žádnou novinkou, na soutěžích FIA se tento koncept tvroby startovního pořadí aplikuje už druhým rokem. Avšak belgická Geko Ypres Rally byla přesto primátem – poprvé se totiž kvalifikace konala na asfaltové soutěži.

příspěvků: 1 celý článek »

Orsák startuje v Belgii s Karlem Vajíkem

foto

27. června 2013 • 16:10

Jaroslava Orsáka čeká v pátek další start v rámci seriálu mistrovství Evropy na Ypres Rally. Ačkoliv se opět jedná o asfaltovou soutěž, charakter tratě je úplně jiný než na Korsice, kde posádka týmu Orsák Rallysport vybojovala třetí příčku v kategorii produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testů před Geko Ypres Rally od Toma Buyse

foto

26. června 2013 • 01:00

Včera se v okolí Eecke a Alveringemu uskutečnila řada testů před Geko Ypres Rally. Velkého množství z nich se zúčastnil i náš spolupracovník Tom Buyse a tak si můžete prohlédnout snímky z testů Freddy Loixe (Fabia S2000), Neuvilla (Fiesta R5), Tsjoena/Casiera (Fabia S2000), Tidemanda (Fiesta R2), Wagemanse (Fiesta R2) a Serderidise (Fiesta R2).

žádný příspěvek celý článek »

Exkluzivní rozhovor s Haydenem Paddonem (+FOTO a VIDEO)

foto

25. června 2013 • 09:00

Novozélandský pilot Hayden Paddon se na nadcházející Geko Ypres Rally premiérově představí v mistrovství Evropy. Na nedělním testu si poprvé vyzkoušel Ford Fiesta S2000. Hned po tomto testu jej vyzpovídal náš redakční spolupracovník Tom Buyse.

příspěvků: 2 celý článek »

M-Sport (opět) plánuje starty v ME

foto

19. června 2013 • 10:00

Starty továrního týmu M-Sport v letošním ročníku mistrovství Evropy jsou již obehranou písničkou. Ambiciózní plány se v průběhu roku vlivem různých okolností měnily a ani nyní není pořádně jasné, jaká bude v nejbližší době situace.

žádný příspěvek celý článek »

Plánovaný pohár Fiest R2 v ME se neuskuteční

foto

18. června 2013 • 18:30

Britský M-Sport na jaře naplánoval čtyřdílný značkový pohár vozů Ford Fiesta R2, kde měl být hlavní výhrou start na Rallye Sanremo s továrním Fordem Fiesta S2000. Tento projekt se nakonec neuskuteční.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Oliveira si dává od závodění pauzu

foto

14. června 2013 • 23:30

Brazilský jezdec Daniel Oliveira plánoval v letošní sezóně pravidelné starty s Fordem Fiesta RS WRC ze stáje Stohl Racing. Nakonec se však svezl jen na Kanárských ostrovech a Korsice, nyní si dá neplánovanou pauzu.

žádný příspěvek celý článek »

Tsjoen a Casier na Ypres v jednom voze

foto

13. června 2013 • 18:45

Hodně šokující informace dnes přišla z Belgie. Dvě z tamějších soutěžáckých legend Pieter Tsjoen a Bernd Casier se představí na nadcházející Geko Ypres Rally společně v jediném voze, ve kterém se budou střídat o volant.

žádný příspěvek celý článek »

Freddy Loix na Geko Ypres Rally s tovární Škodou

foto

11. června 2013 • 18:00

Dlouhou dobu to vypadalo, že legenda belgického soutěžního sportu Freddy Loix nebude startovat na nejvýznamnějším domácím podniku, Geko Ypres Rally. Tato situace se dnes obrátila a tak opět uvidíme 'Fast Freddyho! za volantem tovární Fabie S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Bryan Bouffier pojede Ypres s Larou Vanneste

foto

9. června 2013 • 14:00

Bývalý tovární jezdec Peugeotu Bryan Bouffier patří dlouhodobě k největším hvězdám seriálu IRC potažmo mistrovství Evropy. I v letošní sezóně se potýká s problémy s rozpočtem, přesto se mu daří starty na evropských tratích zorganizovat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist