www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Sibiu Rally Romania

Orsák se vrátil na druhou příčku v Production Cupu

foto

1. srpna 2013 • 09:00

Tým Orsák Rallysport během uplynulého víkendu úspěšně absolvoval obávanou Sibiu Rally v Rumunsku. Nově složená posádka Jaroslav Orsák - Lukáš Kostka dojela s vozem Mitsubishi Lancer Evo 9 R4 navzdory řadě problémů na čtvrtém místě v rámci ERC Production Cupu a před domácí Rally Barum Zlín se vrátila na stříbrnou pozici v průběžném hodnocení.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Sibiu Rally Romania od Svena Kolluse

foto

29. července 2013 • 10:30

O uplynulém víkendu se v okolí rumunského města Sibiu uskutečnil další díl evropského šampionátu, šotolinová Sibiu Rally Romania. Jak to vypadalo na extrémně rozbitých rychlostních zkouškách v Transylvánských Alpách můžete shlédnout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký opanoval Sibiu Rally Romania

foto

29. července 2013 • 08:00

Tovární posádka Škody Motorsport Jan Kopecký - Pavel Dresler suverénním způsobem opanovala letošní ročník Sibiu Rally Romania, sedmý závod letošního kalendáře mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký slaví pro značku Škoda čtvrté vítězství

foto

28. července 2013 • 17:15

Tovární duo týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký/Pavel Dresler vybojovalo suverénně čtvrté vítězství v letošním šampionátu ERC. Kopecký s Dreslerem tak navýšili své vedení v hodnocení ERC a šance na zisk titulu evropských šampionů.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký s Fabií Super 2000 je v Rumunsku v polovině rally ve vedení

foto

26. července 2013 • 22:55

Tovární duo Jan Kopecký/Pavel Dresler si udrželo i v nočních zkouškách nadhled a vede v polovině soutěže Rally Sibiu v Rumunsku. Do druhého dne sedmé soutěže šampionátu ERC jde posádka týmu Škoda Motorsport s vedením 15,4 sekundy na druhého Francoise Delecoura.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Sibiu Rally Romania ON LINE

foto

26. července 2013 • 11:00

Dnes odpoledne odstartuje první etapa jednoho z nejrozbitějších závodů v kalendáři mistrovství Evropy, šotolinová Sibiu Rally. Jak se bude dařit posádkám přímo v srdci Transylvánských Alp můžete sledovat během následujících osmačtyřiceti hodin společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Sibiu Rally Romania od Svena Kolluse

foto

26. července 2013 • 10:50

Včera začal v rumunském městě Sibiu další díle evropského šampionátu, šotolinova Sibiu Rally Romania. Jak to vypadalo na slavnostním startu v centru historického města i na pseudoautokrosové trati při kvalifikaci i nedalekém shakedownu můžete shlédnout na snímcích Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Rumunská kvalifikace pro Kopeckého

foto

25. července 2013 • 11:45

Jan Kopecký vyhrál kvalifikační zkoušku na Sibiu Rally Romania a bude si tak jako první vybírat startovní pořadí do úvodní etapy náročné šotolinové soutěže. Druhý čas zajel Bryan Bouffier, který se svým peugeotem zaostal o pouhých šestapadesát tisícin sekundy. Elitní trojici dokompletoval Francois Delecour s další dvěstěsedmičkou, za jeho zády už byli nejrychlejší jezdci Production Cupu.

příspěvků: 3 celý článek »

V Rumunsku Orsák zahajuje druhou poloviny sezony

foto

24. července 2013 • 21:30

Jaroslav Orsák tráví současná tropická vedra v Rumunsku, kde se připravuje na další soutěž mistrovství Evropy. Obávaná Sibiu Rally Romania, která otevírá druhou polovinu seriálu ME, bude teprve jeho druhou šotolinovou soutěží. Po pravém boku valašského jezdce tentokrát do osvědčeného Mitsubishi Lanceru Evo 9 R4 usedne Lukáš Kostka.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký jde opět do boje o titul pro značku Škoda

foto

22. července 2013 • 13:30

Tovární duo Jan Kopecký/Pavel Dresler bude také v Rumunsku bojovat o titul v evropském šampionátu (ERC). Na Rally Sibiu od 25. do 27. července začíná rozhodující fáze prestižního mistrovství Evropy. V jeho polovině vede posádka týmu Škoda Motorsport průběžné hodnocení.

žádný příspěvek celý článek »

toplist