www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ERC 13 - Rallye Sanremo

Fotogalerie z Rallye Sanremo od André Lavadinha

foto

21. října 2013 • 13:00

O minulém víkendu se na severozápadě Itálie uskutečnil další díl mistrovství Evropy. Rallye Sanremo bývá tradičně baštou domácích pilotů a nejinak tomu bylo i v letošním ročníku. Atmosféru této jedinečné soutěže můžete nasát ze snímků našeho spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Svena Kolluse

foto

18. října 2013 • 11:00

O uplynulém víkendu se na severozápadě Itálie uskutečnil další díl mistrovství Evropy. Rallye Sanremo bývá tradičně baštou domácích pilotů a nejinak tomu bylo i v letošním ročníku. Atmosféru této jedinečné soutěže můžete nasát ze snímků našeho spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso vítězem Rallye Sanremo

foto

13. října 2013 • 20:30

Skvělý výsledek si na své konto připsal na domácí Rallye Sanremo dvojnásobný mistr Evropy Giandomenico Basso, když na legendární asfaltové rally společně s Mitiou Dottou na Peugeotu 207 S2000 vybojoval celkové vítězství.

příspěvků: 1 celý článek »

Lappi dojel na Rally Sanremo na druhém místě

foto

13. října 2013 • 19:50

Po skvělé stíhací jízdě vybojovali Esapekka Lappi a Janne Ferm pro značku Škoda na 55. ročníku Rally Sanremo druhé místo. Finské duo ukázalo druhý den italské klasiky výborný výkon a posunulo se o čtyři příčky nahoru.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallye Sanremo ONLINE

foto

11. října 2013 • 12:00

Předposledním podnikem letošního obrozeného seriálu mistrovství Evropy bude legendární Rallye Sanremo. Jak se bude dařit početnému startonímu poli na rychlostních zkouškách na sever od známého italského přímořského letoviska můžete sledovat společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Legendární Ronde na poslední chvíli rozděleno

foto

10. října 2013 • 19:15

Dominantním prvkem trati Rallye Sanremo je každoročně noční rychlostní zkouška Ronde, která se skládá ze tří vložek konaných v úvodu rally. Zatímco v minulých letech její délka dosahovala úctyhodných 44 kilometrů, letos organizátoři chtěli vytáhnout z rukávu ještě dalších 11 kilometrů navíc. Pětapadesátikilometrová bomba se však nakonec v zamýšlené formě neuskuteční.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Sanremo

foto

7. října 2013 • 13:00

Přestože již byl Jan Kopecký korunován mistrem Evropy, ještě zbývá odjet do konce sezóny dva závody, kde se bude, kromě titulu v produkčních autech, bojovat i o zbývající stupně vítězů. Prvním takovýmto závodem bude již koncem tohoto týdne Rallye Sanremo, jehož seznam přihlášených je práve k dispozici.

žádný příspěvek celý článek »

Esapekka Lappi chce na Rally Sanremo bodovat

foto

7. října 2013 • 11:30

Finský rallyový talent a pilot továrního týmu Škoda Motorsport Esapekka Lappi a jeho spolujezdec Janne Ferm chtějí na 55. ročníku Rally Sanremo (11. – 12. října) bodovat. Pro oba Finy je to po Barum Rally ve Zlíně letošní druhý start v evropském šampionátu ERC. Na místě v Sanremu budou své kolegy podporovat osobně i novopečení mistři Evropy Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist