www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 12 - Trophée Andros 12/13

Tropheé Andros: Benjamin Riviere vicemistrem

foto

5. února 2013 • 10:55

Za současnou sezónou Tropheé Andros se o tomto víkendu definitivně zavřela opona. Věděli jsme již kdo bude mistrem, ale kdo získá post vicemistra? Zda to bude Benjamin Riviere nebo Olivier Panis, či snad Jean-Baptiste Dubourg nebo Bertrand Balas to jsme netušili a poslední závod sezóny nám dal jasnou odpověď.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayraut novým mistrem!

foto

30. ledna 2013 • 12:15

Ačkoliv má Tropheé Andros před sebou ještě jeden závod, již nyní lze oznámit, že Jean-Philippe Dayraut již nebude v této sezóně poražen. Ani v Saint Die des Vosges se nepodařilo konkurenci odstavit Dayrauta od zásadnějšího množství bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayraut útočí na titul

foto

23. ledna 2013 • 04:00

Tropheé Andros opět po týdnu připravila pro své příznivce další dějství. To se konalo v Lans en Vercors a Jean-Philippe Dayraut opět dosti zásadním způsobem bodově odskočil svému největším sokovi v boji o titul - Benjaminovi Rivieremu.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Lubrano překvapil své soupeře

foto

16. ledna 2013 • 02:00

Tropheé Andros se po vánoční přestávce opět rozjela do druhé poloviny sezóny. Závod v Isola 2000 byl bodově nejplodnější pro Dayrauta a Riviereho, velkou dávku pozornosti na sebe strhnul Serge Lubrano jedoucí s Toyotou Auris, který získal v druhém dni absolutní možné maximum bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Villeneuve opět na scéně

foto

27. prosince 2012 • 08:00

Poslední závod Tropheé Andros v tomto roce byl nejen ve znamení dominance Jean-Philippa Dayrauta s Mini Countrymanem, ale též ve znamení návratu Jacquese Villeneuva na ledové francouzské tratě.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayraut a Riviere nejlepší v Andoře

foto

18. prosince 2012 • 08:00

Tropheé Andros nám o uplynulém víkendu naservírovala další závod, který se odjel v Andoře. Jean Phillipe Dayraut za dva závodní dny nasbíral stejný počet bodů jako Benjamin Riviere. Z těsné blízkosti je sledoval Olivier Panis.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: sezóna odstartovala...

foto

11. prosince 2012 • 08:00

Nová sezóna série Tropheé Andros má za sebou již první víkendový závod. Na dobře zasněžené trati ve Val Thorens byl celkově nejlepší Jean-Philippe Dayraut s Mini Countryman, který je hlavním favoritem na zisk mistrovského titulu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist