www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 13 - Testovací RZ Žiželice

IV. Testovací RZ Žiželice úspěšně za námi

foto

3. dubna 2013 • 22:00

V sobotu 30. 3., v jediný téměř jarní den z celého týdne, proběhlo v Žiželicích na Kolínsku oficiální testování soutěžních vozů před sezónou a zároveň i první letošní Rally kemp. Do testování na uzavřené trati se přihlásilo 25 posádek s vozy různých kategorií.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z IV. Mogul Testovací RZ Žiželice od Milana Zajíce

foto

2. dubna 2013 • 11:00

První oficiální akcí české soutěžácké sezóny byla o uplynulém víkendu IV. Mogul Testovací RZ Žiželice. Dnes si můžete prohlédnout téměř čtyřicítku fotografií z této akce, které si pro vás připravil náš spolupracovník Milan Zajíc.

žádný příspěvek celý článek »

IV. Mogul Testovací RZ Žiželice - průběžný seznam přihlášených

foto

19. března 2013 • 08:15

Za necelých čtrnáct dní se v obci Žiželice na Kolínsku koná již mnohokrát omílaná IV. Mogul Testovací RZ Žiželice 2013, jež nabízí oficiální možnost testování vozů před sezónou MMČR v Česku. Akce se koná na tomto místě již počtvrté.

žádný příspěvek celý článek »

IV. Mogul Testovací RZ Žiželice - průběžný seznam přihlášených

foto

12. března 2013 • 21:20

V sobotu 30. 3. 2013 se v obci Žiželice na Kolínsku koná již mnohokrát omílaná IV. Mogul Testovací RZ Žiželice 2013, jež nabízí oficiální možnost testování vozů před sezónou MMČR v Česku.

žádný příspěvek celý článek »

Bulletin ohledně Rally campu

foto

5. března 2013 • 15:00

Letos se česká soutěžní scéna potká se světovou novinkou - pro řízení vozu 4WD musí 'nezkušení' jezdci projít takzvaným rally campem, který se premiérově uskuteční již koncem tohoto měsíce. FAS AČR vydal bulletin, který by měl ozřejmovat základní informace týkající se campu.

příspěvků: 7 celý článek »

IV. Mogul Testovací RZ Žiželice se blíží

foto

1. března 2013 • 13:00

Už v předchozích letech se Testovací RZ Žiželice zapsala jako velmi úspěšná a dobře zorganizovaná akce, kde dostali soutěžní jezdci šanci vyzkoušet si své soutěžní speciály na uzavřené a profesionálně zabezpečené rychlostní zkoušce, kde je vše přesně tak, jako na skutečné rally od časomíry počínaje, přes pořadatelské zabezpečení a bezpečnost konče. Rozhodně i letos mají žiželičtí pořadatelé na co navazovat.

žádný příspěvek celý článek »

IV. Mogul Testovací RZ Žiželice včetně rally kempu

foto

10. února 2013 • 08:00

Testovací rychlostní zkouška Žiželice ve svém čtvrtém ročníku představí i rally kemp pro jezdce, kteří chtějí získat licenci pro řízení silných čtyřkolek.

žádný příspěvek celý článek »

Žiželické oficiální testování už počtvrté

foto

24. ledna 2013 • 09:45

Rallyová zimní pauza na českém území pomalu ale jistě končí, proto je třeba začít přemýšlet nad tím, kde nejlépe rozehřát pneumatiky a otestovat závodní vůz. Z tohoto důvodu tu je v sobotu 30. 3. 2013 Testovací RZ Žiželice, která se koná na Kolínsku již počtvrté.

žádný příspěvek celý článek »

toplist