www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Rallye Monte Carlo

Martin Rada: Chci Monte ještě jednou pokořit

foto

27. ledna 2014 • 08:25

Pátý start dvojice Agrotec racing teamu Martin Rada – Jaroslav Jugas na slavné Rallye Monte Carlo určitě neskončil tak, jak všichni členové týmu doufali. Červenobílá Alfa Romeo 147 sklouzla v závěru RZ5 Rosans – Ste Marie – La Charce z trati.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči na Monte Carlu v roli pozorovatele

foto

22. ledna 2014 • 18:40

V rámci prípravy na novú sezónu plánoval Martin Koči so spolujazdcom Lukášom Kostkom svoj premiérový štart na legendárnej Rallye Monte Carlo. Posádka košického tímu Styllex motorsport, ktorá sa v roku 2014 zúčastní kompletného seriálu Majstrovstiev sveta juniorov rally JWRC, mala v úmysle zoznámiť sa s novým automobilom.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

22. ledna 2014 • 15:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství světa byla legendární Rallye Monte Carlo. A ani letos neporušilo počasí tradici a notně zamíchalo s průběhem celé soutěže, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Daniela Fessla

foto

21. ledna 2014 • 23:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství světa byla legendární Rallye Monte Carlo. A ani letos neporušilo počasí tradici a notně zamíchalo s průběhem celé soutěže, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Toma Buyse

foto

20. ledna 2014 • 23:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství světa byla legendární Rallye Monte Carlo. A ani letos neporušilo počasí tradici a notně zamíchalo s průběhem celé soutěže, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke – první stupně vítězů

foto

20. ledna 2014 • 14:00

82. ročník Rally Monte Carlo, první podnik kalendáře mistrovství světa WRC 2014, končil za extrémních povětrnostních podmínek. Oba vozy Citroën DS3 WRC Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu dojely na 3. a 4. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Historický úspech slovenského motoristického športu na Rallye Monte Carlo

foto

19. ledna 2014 • 22:00

Posádka Slovakia World Rally Teamu Jaro a Erik Melichárekovci zvládla všetky nástrahy a útrapy tohtoročného, nesmierne ťažkého ročníku Rallye Monte Carlo pričom Ford Fiesta RS WRC dnes dopoludnia priviezla ako ôsma v absolútnom poradí na cieľovú rampu úvodného podujatia seriálu Majstrovstiev sveta v rally 2014. V rámci ich prvého štartu v kráľovskej kategórii WRC sú štyri body za ôsme miesto pre slovenskú posádku fantastickým úspechom.

příspěvků: 1 celý článek »

Sebastien Ogier opanoval letošní Rallye Monte Carlo

foto

18. ledna 2014 • 22:30

Jasným vítězem letošní Rallye Monte Carlo se zcela po zásluze stali Sebastien Ogier s Julienem Ingrassiou na Volkswagenu Polo R WRC. Absolutorium si ale zaslouží také ostřílená dvojice Bryan Bouffier - Xavier Panseri na druhém místě, třetí příčka je bezesporu svělým začátkem roku pro Krise Meeka a Paula Nagleho.

příspěvků: 1 celý článek »

Legendární Rallye Monte Carlo z pohledu fanoušků

foto

17. ledna 2014 • 19:35

Legendární Rallye Monte Carlo z pohledu fanoušků. Jak jinak se chcete dozvědět, v čem tkví kouzlo této soutěže? Tiskové nebo PR zprávy vám to nepoví, musíme si to říci sami! A taky ukázat na krásných a okomentovaných záběrech.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop odstoupil po technické závadě z Rallye Monte Carlo

foto

17. ledna 2014 • 12:10

Seriál třinácti soutěží Mistrovství světa v rally 2014 odstartoval tento víkend kultovním podnikem Rallye Monte Carlo a na jeho startu nechyběla ani posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop / Michal Ernst s vozem Ford Fiona RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečská alfa Monte popáté nepokořila

foto

16. ledna 2014 • 20:00

Dvojice Agrotec racing teamu Martin Rada – Jaroslav Jugas své tažení za pátým zdoláním slavné Rallye Monte Carlo zakončila už v úvodní etapě. Osudnou se jim stala RZ5 Rosans – Ste Marie – La Charce.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier vyhrál shakedown na Rallye Monte Carlo

foto

15. ledna 2014 • 12:00

Nic nového pod sluncem. Začátek nové sezóny pokračuje ve stejném duchu, jako ten loňský - suverénním vítězstvím Sébastiena Ogiera, zatím jen na shakedownu na Rallye Monte Carlo. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodily nové akvizice Citroënu Kris Meeke a Mads Ostberg.

příspěvků: 1 celý článek »

Do WRC2 se zatím přihlásilo 20 účastníků

foto

14. ledna 2014 • 13:00

Hodně vysoký počet 20 účastníků se již přihlásilo do letošního ročníku podpůrného světového šampionátu WRC2, který je určený jezdcům s produkčními vozy, speciály kategorií R4, R5 a S2000. V seznamu chybí Robert Kubica a Elfyn Evans, kteří přestoupili do vyšší kategorie.

příspěvků: 1 celý článek »

Citroën vstupuje do nové sezóny

foto

13. ledna 2014 • 16:00

Citroën Racing startuje do nové sezony na Rally Monte Carlo, prvním kole FIA World Rally Championship 2014. Pod hlavičkou Citroën Total Abu Dhabí World Rally Teamu odstartuji dva vozy Citroën DS3 WRC, do kterých usednou posádky Kris Meeke/Paul Nagle s číslem 3 a Mads Østberg/Jonas Andersson (č. 4).

žádný příspěvek celý článek »

M-Sport odhalil nový design pro sezónu 2014

foto

13. ledna 2014 • 15:00

Tým M-Sport provozující tovární speciály Ford Fiesta RS WRC představil na víkendové Autosport Show design svých soutěžních vozů pro nadcházející sezónu mistrovství světa.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist