www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 14 - Rally Guanajuato México

Fotogalerie z Rally Guanajuato México od André Lavadinha

foto

12. března 2014 • 18:30

Nedávná Rally Guanajuato México nepřinesla ani početné startovní pole, ani žádné zajímavé souboje. O co byl průběh soutěže nudnější, o to pěknější jsou každoročně fotografie z této soutěže. Sérii vydařených snímků z letošního ročníku si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho.

žádný příspěvek celý článek »

Body pro Madse Ostberga a Citroën

foto

11. března 2014 • 12:00

Po vedení na začátku Rally Guanajuato Corona se museli Mads Ostberg a Jonas Andersson spokojit s devátým, bodovaným místem v cíli. Bohužel Kris Meeke a Paul Nagle do cíle vůbec nedojeli. Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team tak zůstává na druhém místě v Poháru konstruktérů mistrovství světa WRC i po mexické soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Páté místo z Rally Mexico - první letošní WRC body Martina Prokopa

foto

10. března 2014 • 17:00

Do třetice všeho dobrého a zlého, sezona MS v rally 2014 v podání Jipocar Czech National Týmu může být konečně považována za dobře odstartovanou. Pro bodový příděl za vynikající páté místo cestoval pilot Martin Prokop se spolujezdcem Janem Tománkem přes půl světa až do Mexika.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier vyhrál Rally Guanajuato México, Neuville nakonec na bedně

foto

9. března 2014 • 20:10

Tovární Volkswageny opanovaly Rally Guanajuato México. Vítězství si připsal Sébastien Ogier, který se díky vítězství na powerstage dostal do čela MS. Druhý dojel Jari-Matti Latvala, po výpadku většiny soupeřů zbylo třetí místo na Thierry Neuvilla, který tak připsal první stupně vítězů pro nový Hyundai i20 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Mexický shakedown vyhrál Jari-Matti Latvala

foto

6. března 2014 • 20:00

Aktuální lídr mistrovství světa, finský tovární jezdec Volkswagenu Jari-Matti Latvala vyhrál dnešní shakedown na tředí díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Guanajuato México. Na pomyslných stupních vítězů za ním skončili Kris Meeke a Sébastien Ogier.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën DS3 WRC až k oblakům

foto

3. března 2014 • 17:00

Po dvou umístěních na stupních vítězů v prvních dvou podnicích mistrovství světa WRC, Citroën Total Abú Dhabí World Rally Team zamířil s DS3 WRC napříč Atlantikem do Mexika na Rally Guanajuato Corona. Ta se jede od 6. do 9. března.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Guanajuato México

foto

19. února 2014 • 11:00

Tradičně velmi slabé obsazení nabízí seznam přihlášených posádek na třetí soutěž mistrovství světa, tradiční středoamerickou Rally Guanajuato México, která se uskuteční začátkem příštího měsíce. Listina tentokráte obsahuje 29 posádek, z toho 12 speciálů WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist