www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 13 - Mikuláš Zaremba Rally Slušovice

LB Trans Racing: Když na zimní přestávku není čas…

foto

26. prosince 2013 • 08:00

První vítězství Jana Lungy ve třídě 8, premiérové kilometry Lubomíra Brtníčka v Cliu R3, zisk stříbrné medaile v MMČR mezi „osmičkami“ a bronzová medaile v téže třídě ve sprintovém seriálu. To je jen krátký výčet událostí, které ve druhé polovině sezony stihl uskutečnit jihomoravský LB Trans Racing. Na podrobnější bilancování sezony však členové týmu nemají čas.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Jakuba Marconě

foto

16. prosince 2013 • 18:00

Definitivně závěrečným podnikem tuzemské soutěžácké scény byla Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. Soutěže, která se jela za proměnlivých zimních podmínek se zúčastnil i fotograf Jakub Marcoň, jehož snímky z této vydařené akce si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Bronz v Slušoviciach a poďakovanie VV SAMŠ ukončili sezónu 2013

foto

13. prosince 2013 • 08:00

Miestom posledného štartu tímu Styllex motorsport v roku 2013 bola divácky i jazdecky mimoriadne obľúbená Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. V mimoriadne náročných podmienkach na ťažkom teréne posádky jazdili nielen na čas, ale aj 'na oko' pre divákov, ktorých sa už tradične v Slušoviciach zišlo naozaj dosť.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport ukončil sezónu v Slušoviciach

foto

10. prosince 2013 • 11:00

Slovenský Rufa Šport Team – trojnásobný absolútny majster Slovenska v rally uzavrel tohtoročnú sezónu podujatím Mikuláš Zaremba Rally 2013. Na štart spomínanej súťaže sa Rufa Šport postavil s vozidlom Ford Fiesta RS WRC a okruhovým jazdcom Tomášom Kostkom a český známym hercom Lukášom Landmajerom.

žádný příspěvek celý článek »

Výborné ukončenie sezóny v podaní KL Racing Teamu

foto

10. prosince 2013 • 08:00

Žilinský KL Racing Team ukončil úspešne tohtoročnú rally sezónu na podujatí Mikuláš Zaremba Rally 2013 v Slušoviciach, kde si dvojica posádok odskúšala v ťažkých podmienkach novú techniku.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Luboše Laholy

foto

8. prosince 2013 • 22:00

Tradičně záverečnou automobilovou soutěží na našem území bývá Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. Nejinak tomu bylo i letos, kdy se nad tratě v okolí Slušovic přihnal záblesk zimního počasí, jak ostatně můžete posoudit z videa našeho stálého redakčního spolupracovníka Luboše Laholy.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Zaremba Rally Slušovice vyhrál Odložilík

foto

8. prosince 2013 • 19:00

Letošní rallysprintový šampion Roman Odložilík vyhrál závěrečnou soutěž na našem území, tradiční Mikuláš Zaremba Rally, která nalezla i letos útočiště ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Mikuláš Zaremba Rally Slušovice ON LINE

foto

7. prosince 2013 • 01:00

Dnes v pravé poledne odstartuje ve Slušovicích definitivně poslední soutěž letošní sezóny. Skoro již tradičně jím bude Mikuláš Zaremba Rally Slušovice pod patronací organizátorů z Podkopné Lhoty. Jak to bude vypadat na okruhové zkoušce kolem dostihového závodiště ve Slušovicích i na Podhoranu můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Okruh kolem dostihové dráhy se stane centrem dění

foto

6. prosince 2013 • 15:45

Závěr letošní domácí sezony v automobilových soutěžích proběhne v sobotu 7. prosince při Mikuláš Zaremba Rally ve Slušovicích. Pořadatelé z AK Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili celkem dva úseky rychlostních zkoušek s názvy Dostihovka okruh a Podhoran.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport do Slušovíc s Kostkom a Fordom Fiesta WRC

foto

4. prosince 2013 • 17:30

Posledné predstavenie Rufa Šport Teamu v tohtoročnej sezóne je tu. Už v sobotu sa tím spoločne s posádkou Tomáš Kostka – Lukáš Langmajer predstaví v rámci podujatia Mikuláš Zaremba Rally 2013 v Slušoviciach.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v Subaru Areně na stupních vítězů

foto

4. prosince 2013 • 15:00

Chuchelské dostihové závodiště se na několik desítek hodin proměnilo v Subaru Rally Arenu a u toho samozřejmě Subaru Czech Duck Racing Team nemohl chybět. Na startu Pražského rallysprintu tak stály hned čtyři týmové posádky v čele s úspěšnými piloty Vojtěchem Štajfem a Lumírem Firlou.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Slušovicích se objeví Kostka, Odložilík, ale i Melichárek

foto

4. prosince 2013 • 14:00

Závěr české sezony v automobilových soutěžích obstará po roční pauze opět volný podnik pod názvem Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. Pořadatelům z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota se přihlásilo celkem 65 posádek ze tří států. K největším diváckým lákadlům patří zlínský jezdec Tomáš Kostka, dále letošní rallysprintový šampion Roman Odložilík nebo přední slovenský jezdec Jaroslav Melichárek.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam posádek přihlášených na Mikuláš Zaremba Rally 2013

foto

29. listopadu 2013 • 12:10

Definitivní tečku za letošní soutěžáckou sezonou obstará začátkem prosince slušovická Mikuláš Zaremba Rally, která se pojede již po čtvrté. Na posádky čeká celkem pět rychlostních zkoušek, z toho třikrát se bude kroužit okolo divácky vděčeného dostihového areálu ve Slušovicích. Kdo se bude starat o tuto zábavu, se dozvíte z aktuálně zveřejněného seznamu přihlášených posádek!

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Mikuláš Rally ve Slušovicích je tady

foto

27. listopadu 2013 • 09:00

Čtvrtý ročník Mikuláš Zaremba Rally Slušovice se nezadržitelně blíží. Dva dny před uzávěrkou přihlášek došlo do sekretariátu závěrečné rally letošní automobilové soutěžní sezony více než pět desítek přihlášek. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota vyzývají opozdilce, aby svou přihlášku poslali co nejdříve, neboť uzávěrka je stanovena na středu 27. listopadu.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally ve Slušovicích uzavře 7. prosince sezonu

foto

11. listopadu 2013 • 13:00

Po loňské nucené odmlce uzavře letošní sezonu v automobilových soutěžích Mikuláš Zaremba Rally Slušovice 2013. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili trať v celkové délce 80 kilometrů a celkem pět rychlostních zkoušek na dvou úsecích v délce 30 kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist