www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 13 - Rallye Waldviertel

Patrik Rujbr úspěšně zdolal Rally Waldviertel

foto

19. listopadu 2013 • 17:00

Rallyová sezona 2013 v České republice skončila, ale pro Patrika Rujbra ještě ne. Brněnský jezdec spočítal letošní poháry a usoudil, že by se mu na poličku ještě nějaký vešel. Proto se v prvním listopadovém víkendu postavil na start Rally Waldviertel. Rakouskou soutěž dokončil na druhém místě mezi dvoukolkami.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Búš na Waldviertelu spokojen

foto

16. listopadu 2013 • 17:50

Posledním letošním startem Martina Búše byla Rallye Waldviertel, která se konala ve dnech 7. – 9. listopadu. Mladý pilot se vydal do Rakouska společně s spolujezdcem Petrem Černohorským a k dispozici měla posádka žluté Subaru Impreza Sti od Daniela Běhálka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Waldviertel Rallye od Josefa Petrů

foto

15. listopadu 2013 • 11:00

Tradičním zakončením rakouské soutěžácké sezóny bývá Waldviertel Rallye. Protože se soutěž koná nedaleko hranic s českou republikou, bývá často navštěvována českými posádkami i fanoušky. Nejinak tomu bylo i letos, jak můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Waldviertel Rallye od Dalibora Benycha

foto

12. listopadu 2013 • 12:30

Tradičním zakončením rakouské soutěžácké sezóny bývá Waldviertel Rallye. Protože se soutěž koná nedaleko hranic s českou republikou, bývá často navštěvována českými posádkami i fanoušky. Nejinak tomu bylo i letos, jak můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Waldviertel Rallye od Luboše Laholy

foto

12. listopadu 2013 • 11:00

O uplynulém víkendu se u našich jižních sousedů uskutečnila Waldviertel Rallye. Poslední díl rakouského šampionátu byl zařazen i do Evropského poháru a tak se na startu objevilo i několik zahraničních posádek i z České republiky. Jak to na tratích vypadalo můžete shlédnout na videu Luboše Laholy.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus & Trunkát druzí na rakouské Waldviertel Rallye

foto

12. listopadu 2013 • 10:00

Hezké zážitky, nové zkušenosti a hlavně výborné druhé místo absolutně si odvážejí ze svého premiérového startu na populární Waldviertel Rallye Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist