www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 13 - Setkání mistrů

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Michela Riecherta

foto

29. listopadu 2013 • 08:00

O uplynulém víkendu se na autodromu nedaleko Sosnové u České Lípy uskutečnil další ročník tradičního Setkání mistrů. K závodní trati se vydal i náš redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout sérii jeho fotografií z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech s Mini míří ze Sosnové na Prahu

foto

28. listopadu 2013 • 09:00

XII. Setkání mistrů o uplynulém víkendu hostilo špičku českých soutěžních jezdců rallye, které doplnili skvělí autokrosaři a rallycrossaři. Pro celý EuroOil – invelt team je účast na této akci vždy prestižní záležitostí a je zde důležitým úkolem pobavit i přihlížející tisíce diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Davida Jeřábka

foto

27. listopadu 2013 • 11:00

O uplynulém víkendu se na autodromu nedaleko Sosnové u České Lípy uskutečnil další ročník tradičního Setkání mistrů. K závodní trati se vydal i náš redakční spolupracovník David Jeřábek a vy si dnes můžete prohlédnout sérii jeho fotografií z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Důstojná oslava motorsportu s hvězdnou účastí (+výsledky)

foto

24. listopadu 2013 • 18:00

XII. Global Assistance Setkání mistrů o víkendu 23. a 24. listopadu se stalo důstojnou oslavou motoristického sportu. Do Sosnové u České Lípy se za oba víkendové dny sjelo více než 7000 diváků, kteří mohli na trati sledovat zástupce ze tří nejpopulárnějších automobilových disciplín rally, rallycrossu a autokrosu.

žádný příspěvek celý článek »

Melichárekovci v Sosnovej na Fieste WRC

foto

22. listopadu 2013 • 12:30

Bratia Jaro a Erik Melichárekovci z tímu Melico Racing si nedávno vyskúšali triedu WRC2 na svetovom šampionáte rally v Katalánsku. Potom nasledovala menšia pauza, keďže Auto Show na Slovakia Ringu museli vynechať. Tento víkend však uvidíme rýchlych bratov na XII. Setkání mistrů v Sosnovej pri Českej Lípe.

příspěvků: 1 celý článek »

Mistrovský titul Václav Pech jun. oslaví v Sosnové

foto

22. listopadu 2013 • 11:00

Letošní sezona Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye se u EuroOil – invelt teamu nesla v duchu vlastních úprav jejich vozu MINI John Cooper Works S2000 1,6 turbo, s nímž posádka Václav Pech jun. – Petr Uhel jela již druhou kompletní sezonu.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport po roku opäť na Setkání mistrů do Sosnovej

foto

22. listopadu 2013 • 10:00

Podujatie Setkání mistrů v susednej Českej republike v posledných rokoch navštevuje stále viac a viac slovenských rally tímov. Výnimkou nie je ani slovenský Rufa Šport, tohtoročný absolútny Majster Slovenska v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Doprovodný program pro diváky XII. Setkání mistrů

foto

22. listopadu 2013 • 09:00

XII. Global Assistance Setkání mistrů o nadcházejícím víkendu 23. a 24. listopadu nabízí program pro fanoušky motoristického sportu, kteří si užijí špičkové vozy soudobých i historických rally, rallycrossu a autokrosu. Za jejich volanty budou sedět skvělí automobiloví závodníci, které známe ze současných závodů a soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Zvučnými jmény nabitý seznam přihlášených XII. Setkání mistrů

foto

20. listopadu 2013 • 16:00

Očekávání pořadatelů XII. Global Assistance Setkání mistrů se naplnila a seznam přihlášených automobilových závodníků na nadcházející víkend 23. a 24. listopadu obsahuje špičku z automobilových soutěží rally, rallycrossu a autokrosu. Mnoho slavných jezdců současnosti i doby nedávno minulé navíc bude v Sosnové i mezi hosty.

žádný příspěvek celý článek »

XII. Setkání mistrů: RallyeEvent přiveze hvězdy z rally, z Dakaru, ale i z oblak

foto

14. listopadu 2013 • 17:00

XII. Global Assistance Setkání mistrů, které se uskuteční v sobotu 23. a v neděli 24. listopadu 2013, představí hvězdy rally, rallycrossu a autokrosu. To jsou známé informace, jež potvrzují dvanáctiletou tradici této akce na autodromu v Sosnové. Letos poprvé se ale představí i účastníci nejtěžšího maratónského automobilového závodu planety, a to Rallye Dakar.

žádný příspěvek celý článek »

XII. Setkání mistrů: Hvězdy rally budou reprezentovat Kresta, Prokop, Pech, Valoušek, Volta, Sýkora a další

foto

11. listopadu 2013 • 12:30

Letošní XII. Global Assistance setkání mistrů se blíží mílovými kroky. Autodrom v Sosnové u České Lípy ožije zvukem motorů už za dva týdny, tedy v sobotu 23. a v neděli 24. listopadu 2013 a diváci se letos mají opravdu na co těšit. Pořadatelům se v letošním roce podařilo namíchat skutečně velmi zábavný mix vozů všech kategorií, v jejichž kabinách bude sedět mnoho skutečných mistrů volantu. Pojďme si představit ty, kteří se představí v kategorii rally.

žádný příspěvek celý článek »

Rally, Rallycross, Autokros ale i Dakar, to bude XII. Global Assistance Setkání mistrů

foto

29. října 2013 • 08:00

V Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy se přesně za jeden měsíc, tedy 23. a 24. listopadu představí výběr z toho nejlepšího z českých automobilových soutěžích rally, z rallycrossu a autokrosu. To diváci, kterých každoročně do Sosnové zamíří několik tisíc, dobře vědí. V letošním roce se ale chystá jedna novinka, v podobě představení speciálů z maratónské Rally Dakar.

žádný příspěvek celý článek »

toplist