www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Valašská Rally (MČR-S, MČR-HA)

Fifty-Fifty zahájil sezónu na dvou frontách

foto

1. května 2014 • 20:40

První dubnový víkend otevřel motoristickou sezónu pro zlínský tým Fifty fifty na Valašsku, kde se posádky Miroslav Kadlec - Daniel Janalík a premiérově i Michal Červenka - Martin Ševčík rozhodli pokořit nástrahy prvního podniku sprintového šampionátu v rámci tradiční Valašské Rally.

žádný příspěvek celý článek »

LB Trans Racing skoro celý v novém

foto

16. dubna 2014 • 18:00

Nový design vozu Jana Lungy, premiérový duel Martiny a Vlastimila Daňhelových na téměř totožných vozech a první start 16letého Patrika Brtníčka se Škodou Felicia v Poháru mládeže. Tak znělo spektrum novinek, které si pro své příznivce i soupeře na začátek sezony připravil vyškovský tým LB Trans Racing. Soutěžní stáj, jejíž parketou zůstává provoz vozů třídy 8, postupně rozšiřuje své aktivity a na Valašské rally se poprvé předvedla se všemi čtyřmi vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Randy historic racing klub na Valašské rally 2014

foto

16. dubna 2014 • 17:00

Prvním dílem letošních jednodenních soutěží byla Valašská rally. Za sprintovým polem na trať vyrážely též historické vozy mezi nimi byly i dvě posádky Randy historic racing klubu: Tomáš Reger s Martinem Pešlem a jejich Škodou 110 R měli startovní číslo 113, druhá posádka Filip Randýsek a Jan Mikulík startovala s Renaultem 5 Alpine, který vezl číslo 117.

žádný příspěvek celý článek »

Prosba ke všem příznivcům, dívákům Valašské rally 2014

foto

15. dubna 2014 • 15:00

Touto cestou bych chtěl oslovit všechny diváky, návštěvníky Valašské rally, konkrétně ty, kteří se pohybovali v servisním areálu ve Valašském Meziříčí. V prostoru servisního zazemí JTRT rally teamu, v sobotu v době po 14-té hodině došlo ke ztrátě paměťového disku (flešky, klíčenky ...) světle modré barvy s kovovým kroužkem na klíče.

žádný příspěvek celý článek »

Jarní roztáčení kol u CERS performance

foto

15. dubna 2014 • 12:00

Se začátkem jara skončila dlouhá závodní přestávka a všechny týmy již nedočkavě vyhlížely start další rallysprintové sezony, o který se letos poprvé postarala Valašská Rally. Zlínský tým CERS performance nemohl na téměř domácí a oblíbené soutěži ve Valašském Meziříčí chybět. Ještě před prvním letošním startem v Česku si však odskočil na poslední ze tří zimních zahraničních zastávek – na rakouskou Rebenland Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl se radoval z bedny i z úspěchu syna, Tydlačková si dobře pokecala

foto

13. dubna 2014 • 16:30

Povedený start do nové rally sezony za sebou má posádka JP Motorsport teamu Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Oba Valaši, jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX, se na cílové rampě Valašské rally radovali z pohárů za třetí místo ve své třídě 3. V absolutním pořadí prvního sprintu sedmidílného seriálu MČR skončili dvanáctí.

žádný příspěvek celý článek »

Rozkaz zněl jasně…

foto

10. dubna 2014 • 17:00

Když Martin Vlček na loňské Kopné dojížděl do cíle s pouhými třemi použitelnými rychlostmi, naděje na vítězství ve třídě byla pryč a pilot žehral na syndrom domácího prohrávání. Když o tři měsíce později na Barum rally opouštěl trať v sanitce, měl o prokletí svých domácích startů zcela jasno. Letošní Valašská rally však černou sérii snad už definitivně ukončila.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Pospíšilík na Valašské rally úspěšný

foto

10. dubna 2014 • 13:45

S vozem Citroen C2 R2 Max se na Valašské rally představila posádka Tomáš Pospíšilík a Lukáš Vyoral. První asfaltový start posádky dopadl mnohem lépe, než předchozí start v rámci Mistrovství Evropy a dvojice Pospíšilík – Vyoral se mohla v cíli radovat z 30. místa celkově, 7. místa ve třídě a z 1. místa v rámci kategorie Junior CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Boj o absolutní vítězství na Valašce Tomaštíkovi zhatila převodovka

foto

10. dubna 2014 • 12:00

Valašská rally otevřela tuzemskou sezónu v jednodenních automobilových soutěžích, čili Timeseal Mistrovství České republiky ve Sprintrally 2014. Závodu s centrem ve Valašském Meziříčí se zúčastnily i domácí posádky JT Rally Teamu a bylo o nich určitě hodně slyšet.

žádný příspěvek celý článek »

Lišák Pedro školil na Valašce

foto

9. dubna 2014 • 15:20

Petr Zedník s Pavlem Fišerem zajeli na Valašské Rally pěkný výsledek a těsné souboje s ambiciózními mladíky ve dvoukolkách a skupině 6 byly ozdobou soutěže Na letošní valašku jsme se velmi těšili, protože vloni, kdy se jela jako soutěž PČR, jsme trochu nešťastně odpadli.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčáci Martinu s Karolínou nedoběhli

foto

9. dubna 2014 • 14:00

Zahajovacím podnikem Mistrovství České republiky ve sprintrally byla letos Valašská Rally s centrem ve ´Valmezu´. Velká pozornost diváků opět patřila i dámské posádce Martina Daňhelová – Karolína Jugasová, a to nejen pro půvab obou aktérek, ale i pro jejich skvělý sportovní výkon. Martina s Karolínou ve své třídě 8 dokonce udolaly veškerou konkurenci a zvítězily!

žádný příspěvek celý článek »

Milan Obadal: špéra na Valašce byla silnější než já

foto

9. dubna 2014 • 09:00

Po zimní pauze se naplno rozjela také rally sezona v České republice. První závod spritového šampionátu se konal v okolí Valašského Meziříčí, kdy se populární „Valaška“ po roce ve volných podnicích dostala zpět do mistrovství, tentokráte ovšem do jednodenních soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal začal sezonu vítězně

foto

8. dubna 2014 • 14:30

Premiérový start v letošní sezoně si na Valašské rally 2014 odbyla také smíšená posádka Egon Smékal – Monika Hýbnerová na voze Citroen DS3 R3T. Po absolvování šesti měřených rychlostních zkoušek byla dvojice ze Zlína klasifikována na 13. místě v absolutním pořadí MČR. Egona s Monikou ovšem nejvíce těší vítězství ve třídě 5 a mezi dvoukolkami.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Lukáše Urbaníka

foto

7. dubna 2014 • 17:00

Zahajovacím podnikem letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally byla Valašská Rally. Na tradiční rychlostní zkoušky v okolí Valašského Meziříčí se vydal i náš redakční spolupracovník Lukáš Urbaník, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing absolútnym víťazom Valašskej Rally

foto

7. dubna 2014 • 15:00

Žilinský KL Racing Rally Team sa po úvodnom podujatí slovenského šampionátu predstavil aj počas uplynulej soboty v rámci Valaššskej Rally na Morave a bolo z toho víťazstvo v rámci absolútneho poradia.

žádný příspěvek celý článek »

toplist