www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - EPLcond Rally Agropa Pačejov (MČR-S)

Michal Horák – nechtěný kotrmelec i rochnění v bahně

foto

25. září 2014 • 08:00

Po vítězství v Poháru ČR v rally při Rally Hustopeče si rodinná posádka Michal a Ivan Horákovi připsala na účet jeden nelichotivý rekord. Během dvou následujících soutěží musela olomoucká dvojice odstoupit ze závodu po haváriích.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý podporuje rallysport na všech frontách

foto

18. srpna 2014 • 10:00

Víkendová EPLcond rally Agropa byla soutěží, kde chtěl Peugeot Černý Racing Team otestovat nově postavený Peugeot 208 R2, který utrpěl značné škody při evropské Ypres Rally v Belgii. Jan Černý s Pavlem Kohoutem se chtěli před srpnovou Barum Czech Rally, kde budou bojovat o další evropské body, pořádně rozehřát a to se i podle slov Jana Černého v Pačejově povedlo.

žádný příspěvek celý článek »

Zhubnutí spolujezdce Pešla zrychlilo, ale defekt všechno zhatil

foto

18. srpna 2014 • 09:30

Vyhrát pět z osmi rychlostních zkoušek, k tomu dvě druhá místa a přesto nevyhrát a po jediné chybičce s fatálními důsledky skončit hluboko v poli poražených. To už je pořádně k vzteku. Přesně taková byla Rally Pačejov pro posádku JP Motorsportu teamu Jaroslav Pešl – Roman Pešek.

žádný příspěvek celý článek »

Když trpělivost růže přináší...

foto

18. srpna 2014 • 09:00

Průběh letošního sprintového seriálu ovlivňuje trend snižujícího se počtu soutěží. Kalendář šampionátu už přišel o dva závody a za nejisté situace je jediným receptem na konečný úspěch nepromarnit žádný uskutečněný podnik. To vědí i Martin Vlček s Richardem Lasevičem, kteří nechyběli na startu žádné odjeté soutěže a stejně poctivou „docházku“ mají i v průjezdech cílovými rampami.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbr s Řihákovou v Pačejově třikrát stříbrní

foto

18. srpna 2014 • 08:00

Po druhém místě na rallysprintu Kopná se brněnská smíšená posádka Patrik Rujbr – Petra Řiháková postavila na start svého druhého sprintu v Pačejově. Rovněž na plzeňsku bylo duo P+P úspěšné a rozšířilo si svou pohárovou sbírku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z EPLcond Rally Agropa Pačejov od Dalibora Benycha

foto

12. srpna 2014 • 11:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další, teprve třetí díl letošního MČR-S, Rally Agropa. Do okolí Pačejova a Horažďovic, kde byly rozprostřené rychlostní zkoušky letošního ročníku, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus&Trunkát v Pačejově: Test okořeněný vítězstvím

foto

12. srpna 2014 • 10:00

V rámci se testování před Barum Rally Zlín se Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem zúčastnili EPLCond Rally Agropa Pačejov. Výsledkem byl maximálně vyrovnaný souboj o první místo zakončený pohárem pro vítěze právě pro „T&T”. O jejich vítězství rozhodly pouhé tři desetiny sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Štolfa – Hawel: Vítězství ve třídě bylo nadosah

foto

12. srpna 2014 • 09:00

Podruhé se představila podkrkonošská posádka Jindřich Štolfa – Zdeněk Hawel s vozem Škoda 130 RS. Při jubilejním pětatřicátém ročníku EPLcond Rally Agropa Pačejov podali solidní výkon, který však díky celkem banální závadě stačil nakonec na čtvrtou příčku třídy V1.

žádný příspěvek celý článek »

Video z EPLcond Rally Agropa Pačejov od Luboše Laholy

foto

10. srpna 2014 • 16:00

Nádherný souboj o vítězství svádělo na letošní EPLcond Rally Agropa Pačejov několik posádek, nakonec byl nejúspěšnější Jaromír Tarabus. Jaká atmosféra panovala kolem rychlostních zkoušek můžete nasát z videa, které si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z EPLcond Rally Agropa Pačejov od Josefa Petrů

foto

10. srpna 2014 • 15:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil teprve třetí díl rallysprintového šampionátu, EPLcond Rally Agropa Pačejov. Kromě početného startovního pole se do okolí Horažďovic vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

příspěvků: 2 celý článek »

Jaromír Tarabus vyhrál Rally Pačejov

foto

10. srpna 2014 • 11:00

Jaromír Tarabus s fabií S2000 vyhrál Rallye Pačejov. a to o pouhé tři desetiny sekundy. O triumfu v třetím dílu domácího šampionátu ve sprintrallye rozhodl až v poslední rychlostní zkoušce, po níž se dostal před Němce Matthiase Kahleho startujícího ve fabii specifikace WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý bere Pačejov jako přípravu před Barumkou

foto

8. srpna 2014 • 14:00

Pro Jana Černého je v letošní sezóně jasnou prioritou Mistrovství Evropy v rally ERC, kde boduje v juniorském šampionátu JERC, a i přes dvě zaváhání v posledních soutěžích má stále velmi dobrou pozici v tomto seriálu. Výsledek Barum Czech Rally ve Zlíně, kde se bude na konci srpna bojovat o další body do tohoto šampionátu, jasně ukáže, jaký je výhled před dalšími soutěžemi JERC.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing a Trněný: Na Agrope to bude rýchle

foto

7. srpna 2014 • 12:00

Posádka Karel Trněný/Václav Pritzl, súťažiaca pod hlavičkou KL Racing Rally Team, vynecháva rally v poľskom Rzeszówe. Dôvod je však pochopiteľný: v rovnaký víkend totiž obhajujú priebežne druhé miesto v šampionáte Majstrovstiev Českej republiky v rallyšprinte.

žádný příspěvek celý článek »

Pohled do startovního pole na Pačejově

foto

7. srpna 2014 • 09:30

Velmi kvalitní startovní pole nabízí již XXXV. ročník EPLcond rally AGROPA Pačejov. Oblíbená západočeská soutěž se pojede již tuto sobotu. Vzhledem k tomu, že je to poslední soutěž před evropskou Barum Czech rally Zlín, zamíří sem i několik posádek, které nebodují do Mistrovství ČR ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Hudec se nakonec v Pačejově neobjeví

foto

6. srpna 2014 • 09:00

Martin Hudec se nakonec nezúčastní Agropa Rally Pačejov 2014. Důvodem je vykloubená klíční kost, kterou si způsobil při dnešním tréninku na kole.

žádný příspěvek celý článek »

toplist