www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Rally Jeseníky (MČR-S+HA)

Randy racing historic klub na Rally Jeseníky

foto

2. října 2014 • 08:00

Na konci záři se v okolí Šternberku sešly posádky rally historických vozů na tradiční rally Jeseníky. V prořídlém poli historiků nechyběla posádka našeho Randy historic racing klubu. Na první RZ zajeli kluci čtvrtý čas mezi historiky a vedli svou kategorii.

žádný příspěvek celý článek »

Zlaté Jeseníky pro zlatovlásky

foto

1. října 2014 • 14:45

Zatímco dvěma minulými soutěžemi se situace na špici sprintového šampionátu ve třídě 8 zdramatizovala, po Šternberku už je mnohem jasněji. Martina Daňhelová s Karolínou Jugasovou si připomněly začátek sezóny, byly opět ve své kategorii nejrychlejší a notně si upevnily pozici na čele MČR. Teď je ale čeká start se silnějším vozem na Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik s Petrou mistři dvoukolek

foto

30. září 2014 • 10:00

Skvělý, parádní, výborný – takový byl sprint v Jeseníkách pro brněnskou posádku Patrik Rujbr – Petra Řiháková. Sprint na jejímž konci bylo políbení svodidel i mistrovský titul. Patrik s Petrou jsou mistři ČR v sprintrally v kategorii dvoukolek.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Horák v Jeseníkách bronzový

foto

30. září 2014 • 08:00

Třetí místo ve třídě a pátá příčka mezi dvoukolkami je umístění, po kterém prahne mnoho posádek. Michal Horák tohoto výsledku dosáhl, ale s ohledem na ambice před závodem a samotný průběh sprintů panují u olomouckého jezdce mírné rozpaky.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl v Jeseníkách vylepšil sezónní maximum, teď se těší na vsetínské finále

foto

29. září 2014 • 11:00

Nejlepší výsledek sezony zajela na předposledním sprintu sezony v Jeseníkách posádka JP Motorsport teamu ve složení Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Valaši jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX skončili ve své třídě 3 na druhém místě a celkově jim patřila desátá příčka. Body mají o to sladší příchuť, že na třetího Tomáše Růžičku měl Pešl v cíli tři vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Jeseníky od Luboše Laholy

foto

26. září 2014 • 14:30

Předposledním dílem letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally byly o uplynulém víkendu Rally Jeseníky. Do okolí Šternberka se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola a jeho video z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Jarda Tomaštík vítězí i v Jeseníkách a dál vede MČR Sprintrally

foto

25. září 2014 • 09:00

Rally Jeseníky s centrem ve Šternberku, která se jela o uplynulém víkendu, dle očekávání řádně zamíchala kartami v šampionátu MČR ve Sprintrally. Nejblíže k titulu absolutního mistra má teď před závěrečnou soutěží na Vsetíně Jaromír Tomaštík.

žádný příspěvek celý článek »

Jeseníky přinesly týmu Duck Racing radosti i strasti

foto

24. září 2014 • 12:30

Na šternberské soutěži Rally Jeseníky se každoročně láme chleba v bojích o rallysprintový titul. Pražský tým Duck Racing vstupoval do tradiční podzimní soutěže s cílem strhnout bodovou převahu v boji o titul na svou stranu, ale nakonec bylo všechno jinak.

žádný příspěvek celý článek »

Trněný, KL Racing a boje u Šternberka

foto

24. září 2014 • 12:25

Moravský Šternberk privítal uplynulý víkend automobilových pretekárov a fanúšikov pri 8. ročníku súťaže Rally Jeseníky. MČR v šprintrally si tu odjazdili svoje predposledné podujatie sezóny. Rýchle trate úspešne gumoval aj Karel Trněný (Škoda Fabia WRC) zo žilinského KL Racing Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Jeseníky

foto

11. září 2014 • 19:00

Jen krátce po nedávné Rally Vyškov bude pokračovat Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally. Posádky se již příští týden vydají do okolí Šternberka, kde se uskuteční další ročník populární Rally Jeseníky. Seznam přihlášených posádek na tento podnik si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky zařazeny zpět do kalendáře PČR

foto

8. září 2014 • 18:00

Vzhledem k velkému zájmu posádek účastnících se Poháru České republiky v rally 2014 o doplnění počtu podniků letošního ročníku na stanovených sedm rally, rozhodl svaz rally dne 2.9. o dodatečném zařazení Rally Jeseníky do letošního kalendáře PČR.

žádný příspěvek celý článek »

toplist