www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 14 - Říha Group Partr R Vsetín (MČR-S+PČR)

Vlčák už se těší na Rudu z Ostravy

foto

30. října 2014 • 13:30

Martin Vlček s Richardem Lasevičem si na páteční vyhlášení mistrů na zámku v Holešově přišli pro poháry za druhé místo ve třídě 2, získané na tratích sprintového šampionátu. Na první sezonu ve čtyřkolce je to velmi dobrý výsledek, se kterým se zkraje roku nepočítalo. Jak se ale ubránit smíšeným pocitům, když o týden dříve na vsetínském sprintu bylo ve hře mnohem víc...

žádný příspěvek celý článek »

Pešl si cení celkového stříbro, radost mu dělá i 'mladej'

foto

30. října 2014 • 12:00

V rally soutěžích se pohybuje od roku 2009, mezi „velkými kluky“ se silnými auty ve třídě 3 jezdí čtvrtou sezonu. Ale až teprve na Rally Vsetín 2014 se valašskomeziřířský pilot Jaroslav Pešl dočkal prvního vítězství ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Smékal s Hýbnerovou vítězi dvoukolek ve Vsetíně

foto

26. října 2014 • 18:00

Vítězstvím mezi dvoukolkami a ve třídě zakončila letošní sezonu smíšená posádka ze Zlína Egon Smékal - Monika Hýbnerová. Při Říha Group Partr Rally Vsetín navíc navázali Egon s Monikou na šňůru vítězství ve třídě, kterou načali na valašském sprintu v roce 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Mistrovský titul – tak už je to pravda!

foto

25. října 2014 • 11:30

Pravděpodobně úplně poprvé v historii rallysportu naší země se v početné konkurenci stala mistryní republiky žena – pilotka závodního vozu. Martina Daňhelová dotáhla své celoroční úspěšné tažení Mistrovstvím ČR ve sprintrally k titulu ve třídě 8 a společně se spolujezdkyní Karolínou Jugasovou si mohly po vsetínské soutěži pořádně užívat pocity šampiónek.

žádný příspěvek celý článek »

Zlatý hattrick dokonán – Tomaštík je mistrem ČR

foto

21. října 2014 • 12:00

Nevěřitelné sportovní drama s tím nejšťastnějším možným koncem se odehrálo o uplynulém víkendu v rallysprintovém šampionátu na Valašsku. Jen málokdo byl asi v sobotu v podvečer šťastnějším člověkem než loučící se matador Jaromír Tomaštík.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Říha Group Partr Rally Vsetín od Luboše Laholy

foto

19. října 2014 • 20:00

Tradičním podnikem na závěr rallysprintové sezóny byla již tradičně vsetínská soutěž letos nesoucí název Říha Group Partr Rally Vsetín. Soutěže, kde se korunoval mistr republiky ve sprintrally, se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož video si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Říha Group Partr Rally Vsetín od Davida Jeřábka

foto

19. října 2014 • 19:00

Závěrečným podnikem letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally byla o uplynulém víkendu Říha Group Partr Rally Vsetín. Tradičního závodu na východě Moravy se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník David Jeřávek a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tomaštík vyhrál Říha Group Partr Rally Vsetín a je mistrem republiky

foto

19. října 2014 • 07:00

Jaromír Tomaštík vyhrál závěrečný díl letošního Timeseal mistrovství České republiky ve sprintrally a potvrdil tak zisk titulu letošního sprintového šampiona. Až do posledních metrů vsetínské soutěže sváděl souboj o vítězství Miroslav Jakeš, nakonec však Tomaštíkovi podlehl.

žádný příspěvek celý článek »

Lumír Firla pojede ve Vsetíně o druhé místo

foto

17. října 2014 • 10:00

Letošní rallysprintová sezona definitivně spěje do svého konce, nicméně tým Duck Racing a Lumíra Firlu se Zdeňkem Jůrkou čeká ještě finálová bitva o potvrzení druhého místa ve třídě 3. Tradiční poslední soutěž sezony obstará vsetínská rally.

žádný příspěvek celý článek »

Daňhelová se chystá na velké finále

foto

16. října 2014 • 08:00

Rally Příbram přinesla dívčí posádce Martina Daňhelová - Karolína Jugasová další cenné zkušenosti s kormidlováním vozu Renault Clio R3, teď ale na duo čeká těžká Rally Vsetín. A nebude to pro děvčata soutěž ledajaká, do posledního podniku šampionátu sprintrally vstupují světlovlásky v pozici vedoucích závodnic nabité třídy 8.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Řiha Group Partr Rally Vsetín

foto

12. října 2014 • 23:15

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na závěrečný díl letošního rallysprintového šampionátu, Řiha Group Partr Rally Vsetín, který se uskuteční na tradičních tratích v okolí Vsetína již koncem nadcházejícího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

XI. Říha Group – Partr rally Vsetín letos s novinkami

foto

24. září 2014 • 12:40

Necelý měsíc zbývá do startu 11. ročníku vsetínského sprintu, který se uskuteční ve dnech 17. - 18. října 2014. V letošním roce přibyl nový partner a oficiální název soutěže je XI. Říha Group - Partr Rally Vsetín 2014.

žádný příspěvek celý článek »

toplist