www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Circuit of Ireland

Irské velikonoční vítězství Jana Černého

foto

23. dubna 2014 • 09:00

Česká reprezentační posádka Jan Černý s Pavlem Kohoutem a Peugeotem 208 R2 mají za sebou velmi úspěšné velikonoční působení na Irské Rally „Circuit of Ireland Rally“, rally zařazené do seriálu mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Circuit of Ireland od Svena Kolluse

foto

20. dubna 2014 • 14:00

Čtvrtým dílem pokračovalo o uplynulém víkendu mistrovství Evropy. Jezdci se tentokráte vydali do Irska na úzké, uskákané asfaltové cesty. Circuit of Ireland se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Esapekka Lappi vyhrál Circuit of Ireland (+VÝSLEDKY)

foto

19. dubna 2014 • 18:00

Esapekka Lappi suverénně opanoval letošní ročník Circuit of Ireland. Po odstoupení obou továrních jezdců Peugeotu sváděli souboj o druhé místo Sepp Wiegand a Robert Barrable, až díky předposlední rychlostní zkoušce byl nakonec úspěšnější německý jezdec Škody Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Robertové v irské kvalifikaci vypálili rybník favoritům

foto

17. dubna 2014 • 16:30

Čtvrteční odpoledne patřilo v Severním Irsku kvalifikační zkoušce, která spoluurčí startovní pořadí čtvrté soutěže letošního mistrovství Evropy, Circuit of Ireland Rally. Tento podnik je znám svým nevyzpytatelným počasím a jasně to ukázal už při kvalifikaci. S podmínkami si nejlépe poradil Robert Barrable.

příspěvků: 1 celý článek »

208 T16 na irských tratích

foto

17. dubna 2014 • 15:30

Pilot Peugeot Rally Academy Craig Breen, který během letošních dvou startů skončil dvakrát na stupních vítězů, včetně vítězství v Řecku s novým vozem 208T16, přijíždí na severoirskou trať závodu mistrovství Evropy v rallye v roli lídra. Navzdory silné konkurenci je jeho cílem svůj úspěch zopakovat.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý na Velikonoce v zeleném Irsku

foto

17. dubna 2014 • 12:00

Irská Rally Circuit of Ireland Rally je další soutěží, kterou má PEUGEOT Černý Racing Team na programu v seriálu JERC – juniorské mistrovství Evropy v rally. Posádka Jan Černý – Pavel Kohout s Peugeotem 208 R2 odstartuje do Irské Rally ve čtvrtek 17. dubna.

žádný příspěvek celý článek »

Jezdci Škody se v Irsku chtějí postarat o velikonoční překvapení

foto

14. dubna 2014 • 13:20

Aprílové počasí, proměnlivé povrchy a tisíce diváků: „Circuit of Ireland Rally“ patří mezi nejvariabilnější a nejstarší rally na světě. Čtvrtá soutěž mistrovství Evropy na důležitém trhu značky Škoda – ve Velké Británii – je považována za jeden z vrcholů roku.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Circuit of Ireland

foto

7. dubna 2014 • 22:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na další díl mistrovství Evropy, asfaltovou Circuit of Ireland. Velmi chudé obsazení potvrzuje nevelký zájem o tento díl evropského šampionátu, který je navíc jen dva a půl týdne před odjezdem trajektu na zajímavější soutěž na Azorských ostrovech.

žádný příspěvek celý článek »

Dalším jezdcem ME juniorů je Stephen Wright

foto

3. dubna 2014 • 15:00

Irský šampion produkčních vozů Stephen Wright se stává dalším jezdcem, který rozšiřuje sestavu jezdců juniorského šampionátu, který je vypsaný u vybraných podniků mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

László Vizin v mistrovství Evropy s Peugeotem 207 S2000

foto

14. března 2014 • 10:00

Maďarský jezdec László Vizin patří již k tradičním jezdcům startujícím v IRC respektive ME. Nejinak tomu bude i v letošním roce, kdy se po krátké pauze vrátí za volant speciálu S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Britský šampion Korhonen pojede ME

foto

4. března 2014 • 14:10

Finský jezdec Jukka Korhonen, který v loňském roce vyhrál britský šampionát, se představí na vybraných závodech mistrovství Evropy. Ve voze Citroën DS3 R3T bude bojovat o nejvyšší příčky v kategorii dvoukolek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist