www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Sata Rallye Açores

Fotogalerie ze Sata Rallye Acores od Josefa Petrů

foto

28. května 2014 • 10:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému závodu mistrovství Evropy, který se uskutečnil na ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu. Tentokráte vyšlo i počasí a tak záběry přímých přenosů v plné síle ukázaly nádhernou scenérii Sata Rallye Acores, kterou můžete posoudit i z dnes zveřejněných fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Sata Rallye Acores od André Lavadinha

foto

22. května 2014 • 12:00

O uplynulém víkendu pokračoval na ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu seriál mistrovství Evropy. Tentokráte vyšlo i počasí a tak záběry přímých přenosů v plné síle ukázaly nádhernou scenérii Sata Rallye Acores, kterou můžete posoudit i z dnes zveřejněných fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Sata Rallye Acores od Svena Kolluse

foto

20. května 2014 • 08:00

O uplynulém víkendu pokračoval na ostrově Sao Miguel uprostřed Atlantského oceánu seriál mistrovství Evropy. Tentokráte vyšlo i počasí a tak záběry přímých přenosů v plné síle ukázaly nádhernou scenérii Sata Rallye Acores, kterou můžete posoudit i z dnes zveřejněných fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Sousa odrazil Abbringa a vítězí v Azorské rally

foto

17. května 2014 • 20:40

Sousa se v závěru nedal. Z fiesty vymáčkl, co se dalo, a Abbringovi v poslední vložce ujel o jedenáct desetin. Portugalec tak slaví zasloužené vítězství, během rally se mu vyhýbaly problémy a podával konstatní výkony bez zásadních chyb.

žádný příspěvek celý článek »

Azorská kvalifikace pro Breena

foto

15. května 2014 • 16:10

Irský jezdec Craig Breen si jako první bude vybírat startovní pořadí do letošní SATA Rally Acores poté, co vyhrál kvalifikační zkoušku. 3.22 km dlouhý úsek Reméidos – Lagoa zdolal v čase bezmála dvou minut. Druhý nejlepší čas zajel místní matador Ricardo Moura prvně startující s Fordem Fiesta R5, třetí skončil Kajetan Kajetanowicz se stejným vozem.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z testu před Sata Rallye Acores od Svena Kolluse

foto

13. května 2014 • 03:00

V pondělí před startem Sata Rallye Acores se koná test, který umožní účastníkům vyzkokušet si tamější uklouzanou šotolinu. Nejinak tomu bylo i letos, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Azory s šesticí živých televizních přenosů

foto

12. května 2014 • 07:30

Celkem šest živých přenosů z páté soutěže letošního seriálu mistrovství Evropy v rally, SATA Rallye Acores, by se mělo objevit o nadcházejícím víkendu na obrazovkách satelitní stanice Eurosport, portugalské televize RTP a oficiálních stránkách ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Sata Rallye Acores

foto

8. května 2014 • 08:00

Již koncem příštího týdne se pojede jeden z nejatraktivnějších závodů seriálu mistrovství Evropy, Sata Rallye Acores. Závod na portugalském ostrově, který bude obsahovat i řadu přímým přenosem přenášených rychlostních zkoušek, slibuje zajímavou podívanou, což naznačuje zveřejněný seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec pokračuje na Azorských ostrovech

foto

7. května 2014 • 23:00

Martin Hudec, aktuálně druhý muž mistrovství Evropy Produkčních vozů se zúčastní dalšího závodu šampionátu na Azorských Ostrovech. Na atraktivní šotolinové soutěži na ostrově Sao Miguel se představí s osvědčenou dvojicí, Petrem Pickou a Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Juniorský evropský šampionát posílí Guillaume Dilley

foto

28. února 2014 • 09:00

Třiadvacetiletý belgický mladík Guillaume Dilley se stává dalším jezdcem, který se v letošní sezóně představí v nově založeném seriálu ERC Junior, který je určen mladým jezdcům do pětadvaceti let, kteří startují na vozech kategorie R2.

žádný příspěvek celý článek »

toplist