www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 14 - Rally Estonia

Fotogalerie z Rally Estonia od Marka Pléhy

foto

5. srpna 2014 • 10:00

Ještě jednou se vrátíme k zatím poslednímu odjetému dílu mistrovství Evropy, auto24 Rally Estonia. Na extrémně rychlé šotolinové rychlostní zkoušky v okolí lyžařského střediska Otepää se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Marek Pléha, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus a Trunkát v Estonsku pod vlivem magie jedniček

foto

22. července 2014 • 13:00

Startovní číslo 11, každou etapu 1. startující na trati, a 11. v cíli. Takto se zdá být výsledek jediných českých účastníků letošní Rally Estonia téměř předurčen. Pro Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta však znamenal jejich premiérový start na tomto podniku Mistrovství Evropy především obrovskou porci zážitků a nových zkušeností na těchto extrémně rychlých tratích plných skoků.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi s Wiegandem upevnili vedení v Mistrovství Evropy

foto

21. července 2014 • 10:00

Piloti vozů Škoda Fabia Super 2000 nasbírali ve „vysokorychlostní“ rally v Estonsku důležité body do šampionátu. Posádka Esapekka Lappi/Janne Ferm navýšila pátým místem vedení v celkovém hodnocení ERC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Estonia od Svena Kolluse

foto

21. července 2014 • 09:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl mistrovství Evropy, nově zařazená auto24 Rally Estonia. Na extrémně rychlé šotolinové rychlostní zkoušky v okolí lyžařského střediska Otepää se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus, jehož snímky z této soutěže si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Estonia vyhrál Ott Tänak

foto

19. července 2014 • 18:20

Ott Tänak si po bezproblémovém průběhu celé soutěže připsal zasloužení vítězství v auto24 Rally Estonia. Napínavý souboj o druhou příčku svedli Alexej Lukjanuk s produkčním Mitsubishi a Timmu Körge s Fiestou R5. Nakonec byl o osm vteřin spokojenější ruský jezdec, který zároveň absolutně vyhrál druhou etapu.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikaci na Rally Estonia vyhrál Martin Kangur

foto

17. července 2014 • 13:50

Estonský mladík Martin Kangur vyhrál dnešní kvalifikační zkoušku na další díl mistrovství Evropy, Rally Estonia. Jediný český účastník Jaromír Tarabus skončil při svém návratu do soutěžního vozu po několikatýdenní pauze na patnáctém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Není čas na oddech: Škoda chce zazářit na premiéře ERC v Estonsku

foto

15. července 2014 • 10:00

Příští stanice: Estonsko. Škoda si v těchto týdnech nedopřeje oddechu. Po úspěšném domácím vystoupení na Rally Bohemia čeká českou automobilku od 17. do 19. července další soutěž, tentokrát ze série mistrovství Evropy (ERC).

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Estonia

foto

14. července 2014 • 08:00

Již koncem tohoto týdne bude pokračovat mistrovství Evropy, které na své nejvyšší úrovni poprvé v historii zavítá do Estonska. Právě Rally Estonia navíc využijí někteří závodníci také jako test před nadcházejícím podnikem mistrovství světa ve Finsku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist