www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Mikuláš Zaremba Rally Slušovice

CERS performance: premiéra DS3 R3T Max v Česku dopadla na výbornou

foto

14. prosince 2014 • 17:20

Mikulášská rally ve Slušovicích jako už tradičně definitivně uzavřela rallyovou sezonu v Česku. Tým CERS performance z nedalekého Zlína se jí zúčastnil v maximální sestavě a s řadou novinek. Tou nejzásadnější byl start Ondřeje Bisahy s vozem DS3 v nejnovější specifikaci R3T Max, která si právě ve Slušovicích odbyla svou českou premiéru. A debut to byl věru povedený!

žádný příspěvek celý článek »

Jarda Tomaštík: Myslel jsem, že je to on!

foto

11. prosince 2014 • 18:30

Mikuláš rally Slušovice již tradičně uzavírá sezónu tuzemských automobilových soutěží a letošní rok nebyl výjimkou. Chybět na domácí akci nemohl pochopitelně ani JT Rally Team. Mikulášská soutěž je především show, a tak k tomu přistoupil i majitel týmu a letošní spritový mistr republiky Jaromír Tomaštík.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing v Slušoviciach: Mikuláš nikomu nič nedaroval

foto

10. prosince 2014 • 15:00

Stojíte na štarte rýchlostnej skúšky, usadený nízko v tvrdej sedačke. Obkolesený „vybrakovaným“ interiérom s tlačidlami, ktoré v sériovom vozidle nenájdete. Za oknom je šero, zima udiera o prednú kapotu, no pre vás je tých vyše 300 konských síl na neistej vozovke len ďalším dňom v kancelárii. Vlastne nie, je to ten najlepší športový relax, ktorý si viete predstaviť.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Zaremba Rally Slušovice od Davida Jeřábka

foto

9. prosince 2014 • 11:00

Závěrečným podnikem letošní tuzemské soutěžácké scény se o uplynulém víkendu stala Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. Počasí sice tentokráte nepřineslo sněhovou nadílku, díky průběžnému mrholení však trať i tak klouzala a tak se bylo nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport s Tomášom Kostkom absolútnymi víťazmi Mikuláš Rally

foto

9. prosince 2014 • 10:00

Absolútnym víťazstvom v rámci Mikuláš Rally Slušovice a druhou priečkou na Barbórke Varšavskej uzavrel sezónu 2014 slovenský Rufa Šport Team. Tomáš Kostka s Richardom Krestom sa ako sme vás pred víkendom informovali, predstavili na poslednom podujatí sezóny, ktorým bola Mikuláš Zaremba Rally v Slušoviciach, s vozidlom Ford Fiesta RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Šmyky, skoky a Drotárovci na mikulášskej rally

foto

9. prosince 2014 • 09:00

Rally je o cite, kalkulovanom šťastí, skúsenostiach a odvahe. Podceňovať služobne najstaršiu posádku slovenského šampionátu len kvôli veku by bola chyba. S Igorom Drotárom, Vladom Bánocim a ich Škodou Fabia WRC treba rátať na každej trati a za každého počasia. Napokon táto silná trojka má dokopy 130 rokov! No Mikuláš Zaremba Rally v Slušoviciach na Morave vycvičila prakticky každú posádku...

žádný příspěvek celý článek »

Králem Bernardýnů se stal Roman Odložilík

foto

8. prosince 2014 • 12:30

Bernardýni jsou neodmyslitelně spjati s Mikuláš Zaremba Rally Slušovice. Jejich chovatel Josef Gerych letos vypsal speciální Valašskou prémii na Bernardýnské rychlostní zkoušce, která startovala před jeho domem v Trnavě.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Mikuláš Zaremba rally se stal Tomáš Kostka

foto

7. prosince 2014 • 16:15

Tradiční loučení se sezonou rallysportu na českých tratích, kterým byla Mikuláš Zaremba rally ve Slušovicích, vyhrála posádka Tomáš Kostka, Richard Kresta na voze Ford Fiesta RS WRC ze slovenského týmu Rufa šport. Třicetiletý jezdec vyhrál v exhibičním podniku stylem start – cíl a připsal si na Mikulášské rally již druhé vítězství, poprvé vyhrál před třemi lety.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport záverom sezóny na dvoch frontoch

foto

5. prosince 2014 • 19:30

Človek mieni, život mení – hovorí jedno múdre príslovie. A presne podľa tohto príslovia sa zmenili aj plány Rufa Šport Teamu na nadchádzajúci víkend. "Po Pražskom Rallysprinte som povedal, že v tomto roku nás ešte čaká Mikuláš Rally v Slušoviciach a tlačová konferencia v Bratislave. Dnes však tieto slová nie sú pravda," začal s rozprávaním manažér Rufa Šport Teamu, Ľubomír Kleman.

žádný příspěvek celý článek »

Slušovický Mikuláš bude pro Martinu a Vlastimila za odměnu

foto

5. prosince 2014 • 16:00

Ještě jeden start letos absolvují oproti svému původnímu plánu Martina a Vlastimil Daňhelovi. Na sobotní slušovické Mikuláš Rally ale už nepůjde o body, ale spíše o radost ze svezení a o rozloučení s fanoušky i soupeři pro letošní rok. Ale možná už taky o přípravu na úvodní podnik sezóny příští...

žádný příspěvek celý článek »

Proč zrovna Bernardýnská erzeta?

foto

5. prosince 2014 • 02:20

V itineráři Mikuláš Zaremba rally 2014 najdeme rychlostní zkoušku s neobvyklým názvem Bernardýnská. Proč zrovna tento název plemene psa, napadne mnoho fandů automobilového soutěžního sportu. Odpověď je snadná, dlouholetý člen Slovnaft rally týmu Josef Gerych z Trnavy je známý svým vyhlášeným chovem bernardýnů a právě tato erzeta startuje přímo u chovatelské stanice těchto Svatobernardských psů. Pro jednoho z aktivních jezdců Mikulášské rally vypsal Josef Gerych speciální valašskou prémii.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance na Mikulášské rally s řadou novinek

foto

4. prosince 2014 • 23:00

Závěr roku pravidelně patří různým exhibicím a volným podnikům. Tým CERS performance na nich nechybí – po silně obsazené show na okruhu SlovakiaRing, kde se s týmovými vozy představilo rovnou šest různých jezdců, a po populárním Setkání mistrů v Sosonové, na kterém si Citroën DS3 R1 vyzkoušel motocyklový závodník Lukáš Pešek, nyní přichází poslední letošní show, pro zlínskou stáj takřka domácí Mikuláš Rally s centrem ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Zaremba rally nabídne kvalitní startovní pole

foto

4. prosince 2014 • 17:00

Celkem 67 posádek z České republiky a Slovenska se přihlásilo pořadatelům z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota na závěrečný podnik letošní sezony v automobilových soutěžích, kterým je tradičně Mikuláš Zaremba rally. Tento volný podnik zapsaný v kalendáři Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky se pojede v sobotu 6. prosince již popáté s tradičním centrem ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Mikuláš Zaremba Rally Slušovice

foto

1. prosince 2014 • 19:30

Definitivně posledním podnikem v automobilových soutěžích na území České republiky v roce 2014 bude již tradiční Mikuláš Zaremba Rally Slušovice, která nabídne obvyklou porci okruhové zkoušky ve Slušovicích i průjezd přes Podkopnou Lhotu. Dnes si můžete prohlédnout seznam posádek, které mají v plánu postavit se na start.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Zaremba rally se hlásí popáté o slovo

foto

23. listopadu 2014 • 11:00

I v letošním roce uzavře sezonu rallysportu na území České republiky Mikuláš Zaremba rally 2014 ve Slušovicích. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili trať v celkové délce 71 kilometrů a celkem pět rychlostních zkoušek na dvou úsecích v délce 30 kilometrů. Tento volný podnik zapsaný v kalendáři Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky se pojede v sobotu 6. prosince již popáté s tradičním centrem ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

toplist