www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 14 - Trophée Andros 14/15

Tropheé Andros: Loučení se sezónou

foto

12. února 2015 • 09:30

Zatímco poslední závod v Super Besse určil pořadí na stupních vítězů v celkovém hodnocení, pak na superfinále v Saint Dié des Vosges dostalo za úkol rozloučit se s diváky a udělat tečku za sezónou 2014/2015.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Dayraut pošesté mistrem

foto

4. února 2015 • 20:00

Šest titulů mistra Tropheé Andros, to je bilance, kterou se může po závodě Super Besse pyšnit Jean-Philippe Dayraut. Jean-Philippe Dayraut s Mazdou 3 získal svůj triumf po obrovském souboji s Olivierem Panisem.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Na sněhu a bez předjíždění ...

foto

26. ledna 2015 • 08:00

Lans en Vercors na své velmi náročné trati hostilo již pátý závod této zimní ledové série. Lans en Vercors se nejvíce dařilo Olivierovi Panisovi a Benjaminovi Rivieremu, zatímco Jean-Philippe Dayraut se opět výsledkově trápil.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: poprvé v novém roce v atmosféře smutku...

foto

18. ledna 2015 • 15:00

Tropheé Andros vstoupila do nového roku o uplynulém víkendu a zatímco první závodní den se nejvíce radoval Bertrand Balas, druhý pak patřil Olivierovi Panisovi. Závod v Isola 2000 se nevydařil Dayrautovi, který si však udržel vedení v seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: předvánoční závod pro Dayrauta

foto

25. prosince 2014 • 12:00

Tropheé Andros rychle pokračuje ve svém programu a o minulém víkendu nabídnulo již třetí závod. V Alpe D’Huez po oba dva dny jednoznačně vévodil Jean-Philippe Dayraut, který si tak nadělil nejlepší dárek k Vánocům. Závodu se účastnil i Romain Grosjean, který se paradoxně na sněhu a ledu ukázal jako lepší než Sebastien Loeb, který jel jako host první závod.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: Panis po dlouhé době opět nejsilnější...

foto

19. prosince 2014 • 16:30

Olivier Panis za volantem Toyoty Auris ožil a v Andoře sesbíral nejvíce bodů ze všech startujících mezi kterými již chyběl Sébastien Loeb. V Andoře se již tradičně jede vždy druhý závod sezóny a ani letošní rok nebyl výjimkou. Zdejší točitá trať o délce 820 m nabídla dostatek sněhu, přesto však došlo k zúžení závodního programu.

žádný příspěvek celý článek »

Tropheé Andros: opět na scéně i s Loebem...

foto

9. prosince 2014 • 12:00

Ve Val Thorens odstartovala nová sezóna francouzské ledové série Tropheé Andros. Přestože byl v tomto závodě nejúspěšnější Dayraut, hlavní pozornost byla upřena na Sebastiena Loeba, který zavítal mezi závodníky této série již podruhé.

žádný příspěvek celý článek »

toplist