www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Rallye Monte Carlo

Drotár v ďalšej sezóne s novou technikou

foto

14. prosince 2016 • 08:00

Uplynulú sobotu sa automobilový pretekár Igor Drotár so spolujazdcom Vladom Bánocim posadili po poslednýkrát do starej, vernej Škody Fabie WRC. Na mikulášskej rally v Slušoviciach si tak povedali s legendárnym autom svoje definitívne zbohom.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada: Na Monte bychom se ještě rádi vrátili

foto

24. února 2015 • 08:00

Letošní domácí rallyová sezóna stále ještě čeká na svůj úvodní podnik, ale některé z českých posádek mají první ostrý start v tomto roce již nějakou chvíli za sebou. Mezi nimi je také dvojice hustopečského Agrotec Rally Teamu, Martin Rada s Jaroslavem Jugasem. Společně s námi se nyní můžete podívat na letošní Rallye Monte Carlo jejich očima.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

30. ledna 2015 • 16:00

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství světa byla legendární Rallye Monte Carlo. A ani letos neporušilo počasí tradici a v průběhu celé soutěže jsme tak mohli shlédnout sluncem prosluněné zkoušky, ale i mlhu, sníh a led, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Daniela Fessla

foto

28. ledna 2015 • 22:30

Zahajovacím podnikem letošního mistrovství světa byla legendární Rallye Monte Carlo. A ani letos neporušilo počasí tradici a v průběhu celé soutěže jsme tak mohli shlédnout sluncem prosluněné zkoušky, ale i mlhu, sníh a led, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop s Tománkem na úvod sezony devátí

foto

26. ledna 2015 • 07:50

Nová sezona Mistrovství světa v rally odstartovala tento víkend náročnou Rallye Monte Carlo a jména posádky Jipocar Czech National Teamu zůstaly u devítky celkové klasifikace od konce druhé etapy až do samotného závěru závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra nového Pola R WRC na výbornou

foto

25. ledna 2015 • 20:05

Německý Volkswagen opět dokázal, že pokud se pustí do libovolné oblasti motoristického sportu, neponechává nic náhodě. Polo R WRC druhé generace při své premiéře v Monte Carlu dokázalo obsadit nejvyšší stupně vítězů v podobě dvojice jezdců Sebastiena Ogiera a Jari-Mattiho Latvaly. Hattrick Volkswagenu pak zkompletoval Andreas Mikkelsen na loňském modelu.

žádný příspěvek celý článek »

Úvod sezóny týmu Citroen nevyšel asi podle představ

foto

25. ledna 2015 • 19:20

Čtvrté, osmé a desáté místo si z domácí Rallye Monte Carlo letos odváží tým Citroen Total Abu Dhabi WRT. Francouzští 'kohouti' při nasazení několikanásobného světového šampiona Sebastiena Loeba určitě doufali ve stupně vítězů, ty jim však ale i přes jeho výborný výkon zůstaly tentokrát zapovězeny.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada oslavil 'stovku' pokořením Rallye Monte Carlo

foto

25. ledna 2015 • 19:05

Martin Rada zdárně zdolal další ročník Rallye Monte Carlo. S vozem Alfa Romeo 147 pokořil slavnou soutěž popáté v historii. Ve čtyřech ročnících ho v jeho cestě doprovázel navigátor Jaroslav Jugas. Absolutně skončili 59., ve skupině RC4 jedenáctí.

žádný příspěvek celý článek »

Překvapení letošní Rallye Monte Carlo se jmenuje Martin Koči

foto

25. ledna 2015 • 18:55

Vyskočená polo os predného kolesa zastavila na konci predposlednej sobotňajšej rýchlostnej skúšky útok Martina Kočiho s Lukášom Kostkom na vedúcu pozíciu kategórie WRC2 a následne poľadovica pri výjazde z tunela na predposlednom nedeľnom meranom úseku ukončila mimoriadne úspešné vystúpenie posádky slovenského tímu Styllex motorsport v monackom kniežactve.

žádný příspěvek celý článek »

Volkswageny ovládly stupně vítězů na Rallye Monte Carlo

foto

25. ledna 2015 • 12:50

Volkswagen Motorsport si připisuje na Rallye Monte Carlo triple! Jediným pilotem, který byl schopen triu Ogier-Latvala-Mikkelsen stíhat, byl legendární Sébastien Loeb, který však pohřbil své naděje na vítězství již v pátek, když poškodil kolo svého Citroënu DS3 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Monacké tažení zdárně pokračuje

foto

25. ledna 2015 • 07:30

Alfa Romeo 147 hustopečského Agrotec racing teamu je stále na dobré cestě popáté pokořit slavnou Rallye Monte Carlo. Martin Rada s Jaroslavem Jugasem si navíc nadále udržují osmé místo ve skupině RC4, celkově figurují na šedesáté příčce.

žádný příspěvek celý článek »

Čím horší podmínky, tím lepší časy

foto

24. ledna 2015 • 20:00

Po osmi odjetých rychlostních zkouškách Martin Rada s Jaroslavem Jugasem figurovali na osmém místě ve skupině RC4. V absolutní klasifikaci slavné Rallye Monte Carlo patřilo posádce Agrotec racing teamu průběžné 67. místo.

žádný příspěvek celý článek »

"Netlačili jsme na pilu," hodnotí Loeb svůj výpadek na Monte Carlu

foto

24. ledna 2015 • 17:00

Páteční napínavý souboj dvou galských kohoutů v podání Sebastiena Ogiera a Sebastiena Loeba o vedení v letošní Rallye Monte Carlo rozhodla chyba druhého jmenovaného na posledním testu dne.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop v polovině Rallye Monte Carlo devátý

foto

24. ledna 2015 • 16:20

Stejně jako ve třech posledních sezonách, i letos se o úvod Mistrovství světa v rally stará legendární Rallye Monte Carlo, jejíž 83. ročník byl se vší slávou zahájen ve čtvrtek večer na monackém Place du Casino. Posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop a Jan Tománek s osvědčenou technikou v podobě Fiesty RS WRC na startu nechyběla.

žádný příspěvek celý článek »

Trojnásobná premiéra Martina Kočiho na Rally Monte Carlo

foto

23. ledna 2015 • 16:55

Pre bronzovú posádku minuloročných Majstrovstiev sveta juniorov v rally Martina Kočiho s Lukášom Kostkom bol včerajší štart na legendárnej Rallye Monte Carlo hneď trojnásobnou premiérou s výborným výkonom i výsledkom.

žádný příspěvek celý článek »

toplist