www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Rally Sweden

Fotogalerie z Rally Sweden od Toma Buyse

foto

3. března 2015 • 09:00

Ještě jednou se vrátíme ke druhému dílu letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým byla únorová Rally Sweden. Ta se tentokráte uskutečnila za téměř ideálních zimních podmínek a přinesla neskutečné souboje i zajímavou zápletku v boji o vítězství. Jak to vypadalo na švédských tratích můžete posoudit ze snímků redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od André Lavadinha

foto

19. února 2015 • 20:00

Druhým dílem letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Rally Sweden. Ta se tentokráte uskutečnila za téměř ideálních zimních podmínek a přinesla neskutečné souboje i zajímavou zápletku v boji o vítězství. Jak to vypadalo na švédských tratích můžete posoudit ze snímků redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën ve Švédsku neuspěl

foto

17. února 2015 • 15:00

Umístění v první desítce a důležité body na začátku sezony mistrovství světa WRC 2015 mají na kontě po Rally Švédsko posádky Kris Meeke/Paul Nagle a Mads Ostberg/Jonas Andersson. Pro další dějství světového šampionátu obě posádky Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu změní kontinent.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop a Jan Tománek dokončili švédskou rally na skvělém 8. místě

foto

17. února 2015 • 01:00

Po tří týdenní pauze se kolotoč mistroství světa rallyových vozů opět roztočil. Tentokrát na závodníky čekala legendární a charakterem povrchu náročná Švédská Rally. Oproti minulému roku, kdy panovaly velmi zvláštní podmínky, letos na závodníky čekalo Švédsko, tak jak ho známe. Velké sněhové bariéry, led a nezapomenutelná atmosféra.

žádný příspěvek celý článek »

Po napínavém souboji vyhrál Rally Sweden Sébastien Ogier

foto

15. února 2015 • 13:00

Neuvěřitelný souboj na závěr. Oba jezdci Volkswagenu byli dnes rychlejší a přeskočili Neuvilla, po předposlední zkoušce byl mezi první trojicí rozdíl pouhých 4.6 vteřiny. Rozhodnout musel závěrečný test, při kterém se korunka pro vítěze přiklonila na hlavu úřadujícího mistra světa Sébastiena Ogiera.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Sweden vyhrál Sébastien Ogier

foto

12. února 2015 • 12:20

Dnešní shakedown na druhý díl letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, vyhrál Sébastien Ogier před Robertem Kubicou a Krisem Meekem. Stínem shakedownu byla nehoda Michala Solowowa, který při výletu mimo trať zranil jednoho z fotografů.

žádný příspěvek celý článek »

DS3 WRC na sněhu a ledu

foto

12. února 2015 • 11:00

Mads Ostberg/Jonas Andersson a Kris Meeke/Paul Nagle na dvou vozech DS3 WRC pod hlavičkou Citroën Total Abu Dhabi WRT budou startovat na Rally Švédsko. Jediný ryze zimní podnik v celém kalendáři světového šampionátu by letos měl mít perfektní podmínky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist