www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Rally Guanajuato Mexico

Fotogalerie z Rally Guanajuato México od André Lavadinha

foto

13. března 2015 • 19:20

Třetím dílem se mistrovství světa v automobilových soutěžích přesunulo tradičně na americký kontinent. Rally Guanajuato México přináši tradičně menší startovní pole, zato nabízí nádherné přírodní scenérie, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën zpátky ve hře

foto

12. března 2015 • 23:00

Mads Ostberg a Jonas Andersson dojeli na Rally Mexiko na jejich DS3 WRC na druhém místě. Je to v této sezoně vůbec první pódiové umístění pro Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team. Tento výsledek, dosažený na jedné z nejnáročnějších rally v kalendáři WRC vůbec, zahajuje sérii šesti po sobě jdoucích podniků odehrávajících se na šotolinovém povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po vynikajícím výkonu šestý na Rally Mexico

foto

11. března 2015 • 16:00

Velice slušně rozjetou mexickou rally měla po dvou etapách posádka Jipocar Czech National Teamu. Martin Prokop s Janem Tománkem vstupovali do sobotního programu osmi rychlostních zkoušek ze sedmého místa celkové klasifikace a po vydařeném dni se vyhoupli dokonce na šestou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Seb Ogier vyhrál v Mexiku, norský boj o stříbro pro Ostberga

foto

8. března 2015 • 20:00

Úřadující světový šampion Sébastien Ogier bez nejmenších problémů opanoval letošní ročník Rally Guanajuato México a rázně vykročil směrem k dalšímu titulu mistra světa. Vyrovnaný souboj o stříbro nakonec v nervydrásajícím souboji dvou norských jezdců rozhodl ve svůj prospěch Mads Ostberg před Andreasem Mikkelsenem.

příspěvků: 1 celý článek »

Shakedown na Rally Guanajuato México vyhrál Sébastien Ogier

foto

5. března 2015 • 20:00

Vítěz úvodních dvou soutěží mistrovství světa v automobilových soutěžích Sébastien Ogier celkem suverénně opanoval i dnešní shakedown na třetí díl letošního seriálu, Rally Guanajuato México. O největší vzrušení testovací zkoušky se však postaral svou havárií navrátilec za volant vozu Hyundai, Španěl Dani Sordo.

žádný příspěvek celý článek »

DS3 WRC v nebeských výškách

foto

4. března 2015 • 08:00

Po dvou podnicích na ledovém asfaltu, sněhem pokryté šotolině ve dvou zahajovacích kolech čeká mistrovství světa WRC dramatická změna v Mexiku. Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team se pustí do šotolinových rychlostních zkoušek v horkých podmínkách a v nadmořské výšce téměř 2800 metrů.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Guanajuato México

foto

20. února 2015 • 20:00

Vzhledem k posledním ročníkům doslova rekordních pětatřicet posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na třetí díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Guanajuato México, který se pojede ve Střední Americe o prvním březnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist