www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Rally Argentina

Fotogalerie z Rally Argentina od André Lavadinha

foto

1. května 2015 • 09:00

I čtvrtým dílem pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích na jihoamerickém kontinentě. Do pole Rally Argentina tentokráte byly zařazeny i národní posádky, takže startovní pole bylo početnější, než obvykle. Průběh soutěže si můžete prohlédnout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinské double pro DS3 WRC

foto

30. dubna 2015 • 07:30

Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team si v cíli Rally Argentina 2015 v Carlos Paz připsal double! Pro Citroën to bylo už desáté prvenství na Rally Argentina. Celý tým zaznamenal 29. umístění na prvních dvou příčkách pódia v rámci mistrovství světa v rally, ovšem v aktuálním složení posádek Kris Meeke/Paul Nagle a Mads Ostberg/Jonas Andersson to značí double premiéru.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop na Rally Argentina fantasticky čtvrtý

foto

27. dubna 2015 • 10:00

Po dvou dramatických etapách na rozbité šotolině Rally Argentina to dnes měly být dva celkem poklidné průjezdy poslední erzetou celé soutěže. Martin Prokop s Janem Tománkem a jejich Fiestou RS WRC byli bezpečně usazeni na šestém místě celkové klasifikace a stejně jako ostatní posádky je dnes čekal u fanoušků nepříliš populární průběh ve stylu „dovézt auto bezpečně domů“.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke vyhrál Rally Argentina

foto

26. dubna 2015 • 20:00

Bývalý šampion seriálu IRC Kris Meeke se konečně dočkal. Dokázal využít totálního kolapsu Volkswagenu a připsal si tak první vítězství na soutěži mistrovství světa ve své bohaté soutěžácké kariéře. Český jezdec Martin Prokop dojel na čtvrtém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Argentina

foto

30. března 2015 • 09:00

Celkem čtrnáct speciálů kategorie WRC můžeme nalézt na předběžném seznamu přihlášených posádek na další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Argentina, který se pojede na jihoamerickém kontinentě koncem dubna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist