www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Rally Italia Sardegna

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Dalibora Benycha

foto

19. června 2015 • 12:00

Šestým dílem mistrovství v automobilových soutěžích pokračovalo na extrémně rozbitých rychlostních zkouškách na ostrově Sardínie. Průběh Rally Italia Sardegna si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

18. června 2015 • 10:00

Šestým dílem mistrovství v automobilových soutěžích pokračovalo na extrémně rozbitých rychlostních zkouškách na ostrově Sardínie. Průběh Rally Italia Sardegna si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Útěk Madse Østberga od propasti

foto

16. června 2015 • 14:00

Po dvou dlouhých etapách už byl závěrečný den Rally Itálie Sardínie méně hektický. Posádky se nicméně musely pustit do čtyř rychlostních zkoušek s 45,80 km měřených úseků, které měly zvládnout bez servisu. Ačkoliv byly mezi jednotlivými vozy značné odstupy, piloti na DS3 WRC příliš neútočili.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Itálie: třetí místo pro Jana Kopeckého

foto

15. června 2015 • 09:30

Druhý start, celkově třetí místo na stupních vítězů: Jan Kopecký pokračuje v úspěšné sérii nového vozu Škoda Fabia R5 v mistrovství světa FIA v rally (WRC 2). Tovární pilot ukončil náročnou Rally Itálie i přes časovou penalizaci jako třetí. Mistr Evropy Esapekka Lappi triumfoval na sedmi rychlostních zkouškách na šotolinových tratích středomořského ostrova Sardinie a ukázal tak velký potenciál nového soutěžního speciálu Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier opět vyhrál, tentokrát na Sardínii

foto

14. června 2015 • 14:00

Úřadující světový šampion a zároveň i aktuální lídr letošních tabulek Sébastien Ogier si připsal vítězství na další soutěži, tentokráte na šotolinové Rally Italia Sardegna. Na stupně vítězů jej doprovodili jezdci Hyundaie Hayden Paddon a Thierry Neuville.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop Rally Italia Sardegna nedokončil

foto

14. června 2015 • 01:20

S rozlámaným olejovým čerpadlem a poškozeným motorem předčasně skončila Rally Italia Sardegna pro Martina Prokopa a Jana Tománka z Jipocar Czech National Teamu. Náročná soutěž, která měla pro jihlavskou posádku pohádkový začátek v podobě vedení absolutní klasifikace, přinesla hořký konec v podobě odstoupení pro neopravitelnou technickou závadu.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá zkouška odolnosti pro Fabii R5 v mistrovství světa v rally

foto

9. června 2015 • 08:00

Po úžasné premiéře na mistrovství světa v Portugalsku se nový vůz Škoda Fabia R5 tento víkend (11. až 14. června) podruhé představí na mistrovství světa FIA v rally (WRC 2). Na Italské rally na středomořském ostrově Sardinie se na start postaví dva vozy Fabia R5. Za volant nového soutěžního speciálu značky Škoda se posadí mistr Evropy Esapekka Lappi a úřadující asijsko-pacifický šampion Jan Kopecký.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

21. května 2015 • 02:00

Organizátoři divácky populární Rally Italia Sardegna v těchto dnech zveřejnili seznam přihlášených posádek na šestý díl letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se uskuteční v polovičně června na italském ostrově ve Středozemním moři.

žádný příspěvek celý článek »

toplist