www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Lotos Rally Poland

Fotogalerie z Lotos Rally Poland od Toma Buyse

foto

29. července 2015 • 11:00

Ještě jednou se vrátíme k sedmému dílu mistrovství v automobilových soutěžích, které se konalo u našich severních sousedů na hodně rychlých rychlostních zkouškách v okolí Mazurských jezer. Průběh Lotos Rally Poland si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Lotos Rally Poland od André Lavadinha

foto

9. července 2015 • 16:15

Sedmým dílem pokračovalo mistrovství v automobilových soutěžích u našich severních sousedů na hodně rychlých rychlostních zkouškách v okolí Mazurských jezer. Průběh Lotos Rally Poland si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi dosáhl s Fabií R5 prvního vítězství v mistrovství světa

foto

6. července 2015 • 18:30

Značka Škoda oslavuje: Finští piloti Esapekka Lappi/Janne Ferm vyjeli historicky první vítězství pro nový vůz Fabia R5 na mistrovství světa FIA v rally (WRC 2). Po dominantním představení triumfovali mistři Evropy suverénně na Rally Polsko. Druhá tovární posádka Pontus Tidemand/Emil Axelsson dovršila double značky Škoda na high-speed festivalu v okolí Mazurských jezer.

žádný příspěvek celý článek »

Lotos Rally Poland vyhrál Sébastien Ogier

foto

5. července 2015 • 22:30

Sébastien Ogier nenechal nikoho na pochybách, kdo je aktuálním králem automobilových soutěží a celkem bezpečně zvítězil na Lotos Rally Poland. Andreas Mikkelsen i přes minimální ztrátu neměl na vítězství příliš šancí, naopak třetí místo spadlo do klína po výborném, ale riskantním výkonu Ottu Tänakovi.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rajdu Polském pro Volkswagen a Kubicu (+ video CRASH)

foto

2. července 2015 • 18:20

Sébastien Ogier se stal nejrychlejším jezdcem na testovací rychlostní zkoušce před startem polské soutěže mistrovství světa. Se stejným, o půl sekundy horším časem se za ním se umístili domácí Robert Kubica a dále oba zbývající jezdci Volkswagenu – Jari-Matti Latvala a Andreas Mikkelsen.

žádný příspěvek celý článek »

Polská rally: Škoda s Fabií R5 bude usilovat o další čelní umístění

foto

1. července 2015 • 21:30

Dva starty na mistrovství světa, tři místa na stupních vítězů: Škoda zatím zanechává s novým vozem Fabia R5 v průběhu mistrovství světa FIA v rally (WRC 2) výraznou stopu. Při třetí účasti na mistrovství světa s novým soutěžním speciálem chce Škoda opět zajet špičkové umístění. Na start v Polsku se postaví dva vozy Škoda Fabia R5, které budou řídit mistr Evropy Esapekka Lappi a švédský jezdec Pontus Tidemand.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Lotos Rally Poland

foto

11. června 2015 • 11:00

Na začátku července se opět vrátí kolotoč mistrovství světa v automobilových soutěžích k našim severním sousedům. Dnes si můžete prohlédnout, jak vypadá seznam přihlášených posádek na dvaasedmdesátý ročník Lotos Rally Poland, který se opět uskuteční na písčitých tratích v okolí Mazurských jezer.

žádný příspěvek celý článek »

toplist