www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Rallye Deutschland

Dominik Brož v Německu i Zlíně úspěšný

foto

11. září 2015 • 17:00

Dva velké starty během dvou po sobě jdoucích víkendů a dva dokončené závody, taková je bilance posádky Dominik Brož – Tomáš Prokorát. Nejprve turnovská dvojice pokořila Rally Deutschland a následně úspěšně projela cílovou rampou i na Barum Czech Rally Zlín 2015.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

28. srpna 2015 • 08:00

Devátým dílem pokračovalo mistrovství v automobilových soutěžích na tradičních asfaltových rychlostních zkouškách při Rallye Deutschland. Průběh letošního ročníku si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

27. srpna 2015 • 08:00

Devátým dílem pokračovalo mistrovství v automobilových soutěžích na tradičních asfaltových rychlostních zkouškách při Rallye Deutschland. Průběh letošního ročníku si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký dovršil vítězný hattrick pro vůz Škoda Fabia R5 v mistrovství světa v rally

foto

24. srpna 2015 • 08:00

Král asfaltových tratí Jan Kopecký svým triumfem na Německé rally dovršil vítězný hattrick vozu Škoda Fabia R5 v mistrovství světa FIA v rally (WRC 2). A zároveň se konala jedna premiéra: 33letý Kopecký oslavil spolu se svým spolujezdcem Pavlem Dreslerem první vítězství v mistrovství světa s novým soutěžním vozem Škoda na asfaltu. A to s velkým náskokem více než čtyř minut po 374,43 km rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Triple Volkswagenu na Rallye Deutschland

foto

23. srpna 2015 • 22:00

Loňské fiasko na domácí Rallye Deutschland se továrnímu týmu Volkswagen Motorsport podařilo napravit dokonale - kompletními stupni vítězů v pořadí ogier-Latvala-Mikkelsen.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojitý defekt znemožnil Prokopovi dokončit Rallye Deutschland

foto

23. srpna 2015 • 19:00

Smolná od začátku až do konce. Přesně tak by se dala popsat letošní Německá rally z pohledu posádky Jipocar Czech National Teamu – Martina Prokopa a Jana Tománka. Po pátečním výletu mimo trať, sobotní závadě poloosy a defektu přišel na dnešní první ranní rychlostní zkoušce dvojitý defekt, který pro českou posádku Fiesty RS WRC znamenal definitivní konec utrápené cesty devátým podnikem Mistrovství světa v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jari-Matti Latvala vyhrál shakedown na Rallye Deutschland

foto

20. srpna 2015 • 23:50

Jari-Matti Latvala vyhrál dnešní shakedown na nadcházející soutěž mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterou bude tradiční asfaltová Rallye Deutschland. Jeho soupeři však měli na 4,6 km dlouhém úseku jen minimální odstup.

žádný příspěvek celý článek »

DS3 WRC se stěhují na asfalt

foto

18. srpna 2015 • 20:00

Na Rally Německo drží Citroën Racing impozantní rekord v počtu vítězství v řadě. Tým dokázal vyhrát tuto rally nepřetržitě od roku 2002 až do roku 2013. Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team se k břehům řeky Mosely na hranicích Lucemburska vrací po loňském vyrovnaném souboji v podání pilotů Krise Meekea a Madse Østberga.

žádný příspěvek celý článek »

Německá rally: Síla značky Škoda s pěti vozy Fabia R5

foto

18. srpna 2015 • 11:10

Po posledních dvou „doublech“ ve WRC 2 po sobě sází Škoda s novým vozem Fabia R5 i na Německé rally na útok. Na asfaltové tratě devátého podniku mistrovství světa vyjede hned pět nových vozů Škoda Fabia R5. Jako aktuální vedoucí posádka tabulky WRC 2 odstartuje finské tovární duo Škoda Esapekka Lappi/Janne Ferm. Jako druhá tovární posádka se na start postaví Jan Kopecký/Pavel Dresler.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož vyráží pokořit Rallye Deutschland

foto

4. srpna 2015 • 08:00

Veliká výzva a zároveň naplněný sen každého soutěžního jezdce je účast na závodě zařazeného do nejvyšší priority, tedy Mistrovství světa. Právě před tímto krokem stojí devatenáctiletý Dominik Brož, jenž se vydá v druhé polovině srpna zdolat Rally Deutschland 2015.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Deutschland

foto

3. srpna 2015 • 14:30

Po strhující Neste Oil Rally Finland čeká na posádky světového kolotoče dvoutýdenní pauza, po které bude seriál pokračovat jedním z mála asfaltových podniků. Dnes si můžete ze seznamu přihlášených posádek prohlédnout, kdo by se měl na Rallye Deutschland postavit na start.

žádný příspěvek celý článek »

toplist