www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 15 - Rally Catalunya

Fotogalerie z Rally Catalunya od André Lavadinha

foto

11. listopadu 2015 • 23:00

Ještě jednou se vrátíme k dosud poslednímu odjetému podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Catalunya - Costa Daurada, a to prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha, který se na španelský smíšený podnik vydal i v letošním roce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Catalunya od Toma Buyse

foto

6. listopadu 2015 • 12:00

Ještě jednou se vrátíme k dosud poslednímu odjetému podniku mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Catalunya - Costa Daurada, a to prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse, který se na španelský smíšený podnik vydal i v letošním roce.

žádný příspěvek celý článek »

Španělská rally: Škoda slaví dvojité vítězství díky Tidemandovi a Kopeckému

foto

27. října 2015 • 14:15

Škoda Motorsport oslavila na Španělské rally suverénní dvojité vítězství. Tovární posádka Škoda Pontus Tidemand/Emil Axelsson vyhrála s vozem Fabia R5 předposlední podnik mistrovství světa FIA v rally (WRC 2) a oslavila tak první vítězství ve WRC 2 pro tuto značku. Jejich týmoví kolegové Jan Kopecký/Pavel Dresler druhým místem dvojité vítězství značky Škoda dovršili.

žádný příspěvek celý článek »

Důležité body pro Citroën před finále

foto

27. října 2015 • 08:00

Na start posledního dne Rally Katalánsko šli Kris Meeke a Mads Østberg s cílem udržet se v první šestce. Oba piloti Citroën Total Abu Dhabi World Rally Teamu také svůj úkol plnili i přes značný tlak Thierry Neuvilla a Haydena Paddona hned od rána.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop veze z Rally Catalunya výborné sedmé místo

foto

26. října 2015 • 08:30

Katalánská rally skončila pro posádku Jipocar Czech National Teamu skvělým sedmým místem, když se Martin Prokop s Janem Tománkem během poslední etapy na španělském asfaltu dokázali posunout z devátého na sedmé místo celkové klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Španělská rally: Škoda slaví dvojité vítězství

foto

26. října 2015 • 08:20

Škoda Motorsport oslavila na Španělské rally suverénní dvojité vítězství. Tovární posádka Škoda Pontus Tidemand/Emil Axelsson vyhrála s vozem Fabia R5 předposlední podnik mistrovství světa FIA v rally (WRC 2) a oslavila tak první vítězství ve WRC 2 pro tuto značku.

žádný příspěvek celý článek »

Díky Ogierově havárii vyhrál Rally Catalunya Andreas Mikkelsen

foto

25. října 2015 • 16:10

Až do posledních metrů závěrečné rychlostní zkoušky bojovali Andreas Mikkelsen a Jari-Matti Latvala o druhé místo na Rally Catalunya. Krátce po projetí cílem Andrease Mikkelsena se ukázalo, že to byl nakonec souboj o vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Catalunya vyhrál Hayden Paddon

foto

22. října 2015 • 13:30

Tovární jezdec Hyundaie Hayden Paddon vyhrál dnešní shakedown na předposlední díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, španělskou Rally Catalunya. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili úřadující mistr světa Sébastien Ogier a Robert Kubica.

žádný příspěvek celý článek »

Španělská rally: Na plný plyn za titulem se třemi továrními vozy Škoda Fabia R5

foto

20. října 2015 • 13:00

Na Španělské rally (22. až 25. října) se poprvé na start rally WRC 2 postaví tři tovární posádky Škoda s vozem Fabia R5. Předposledního podniku sezóny WRC 2 se v barvách značky Škoda zúčastní finská, švédská a česká posádka: vedle aktuálně druhé posádky Esapekka Lappi/Janne Ferm se ve Španělsku představí asijsko-pacifičtí šampioni Pontus Tidemand/Emil Axelsson a čeští mistři v rally Jan Kopecký/Pavel Dresler.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

7. října 2015 • 10:00

Celkem 84 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na předposlední díl letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým bude o předposledním říjnovém víkendu tradiční španělská Rally Catalunya.

žádný příspěvek celý článek »

toplist