www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 15 - Rally Liepaja

Mattias Adielsson si v Lotyšsku odbyl premiéru v JERC

foto

23. února 2015 • 13:00

Třiadvacetiletý Mattias Adielsson i přes své mládí dokázal uspět již na domácí půdě a po zisku dvou titulů v rámci 2WD se rozhodl pro vstup na mezinárodní scénu. A jak ukázal napínavý souboj na nedávné Rally Liepaja, volba juniorského evropského šampionátu byla správná. Nechme ale již promluvit samotného švédského pilota.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Liepaja od Marka Pléhy

foto

21. února 2015 • 18:00

Za ne tak ideálních zimních podmínek jako v Rakousku pokračoval o prvním únorovém víkendu svým druhým dílem letošní seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Liepaja. Jak to vypadalo na lotyšských rychlostních zkouškách můžete posoudit ve fotogalerii našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Liepaja od Svena Kolluse

foto

13. února 2015 • 12:00

Za ne tak ideálních zimních podmínek jako v Rakousku pokračoval o uplynulém víkendu svým druhým dílem letošní seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Liepaja. Jak to vypadalo na lotyšských rychlostních zkouškách můžete posoudit ve fotogalerii našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Lotyšské vítězství pro Craiga Breena a vůz 208 T16

foto

13. února 2015 • 07:00

Craig Breen a Scott Martin získali v dokonale zvládnutém závodě ERC druhé vítězství za volantem vozu Peugeot 208 T16. Díky tomuto vítězství se posádka Peugeot Rally Academy před dubnovou rallye v Irsku posunula v celkovém pořadí opět dopředu. Diogo Gago se při svém debutu v ERC Junior potýkal s problémy, ale podařilo se mu tuto náročnou rallye dokončit.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf: Lotyšskou soutěž si budu dlouho pamatovat!

foto

12. února 2015 • 15:30

Velmi obtížné povětrnostní podmínky panovaly na letošní Rally Liepāja, druhém podniku evropského šampionátu v rally. Posádce Vojtěch Štajf - František Rajnoha se sice v Lotyšsku nedařilo zcela podle představ, přesto dojela do cíle na bodované osmé příčce hodnocení ERC2.

žádný příspěvek celý článek »

Craig Breen vítězem Rally Liepaja 2015

foto

8. února 2015 • 16:40

Irský pilot Craig Breen se po dlouhých desíti měsících dočkal prvenství na soutěži mistrovství Evropy v rally. Tovární jezdec Peugeotu se dočkal poprvé od loňské Rally Acropolis. I v Lotyšsku jej k triumfu opět dovezl Peugeot 208 T16, tentokrát ale bez jakýchkoliv technických peripetií.

příspěvků: 5 celý článek »

Lotyšská kvalifikace pro Lukyanuka

foto

6. února 2015 • 22:05

Alexej Lukyanuk porazil Craiga Breena a Kajetana Kajetanowicze coby nejbližší soupeře na kvalifikační zkoušce druhé soutěže ERC 2015, lotyšské Rally Liepaja. Jezdilo se na tříkilometrovém úseku nedaleko Grobiny. Na trati nebylo mnoho sněhu a vzhledem k teplotě, která se lehce přehoupla nad nulu, se rychle objevila rozježděná šotolina a hlubší koleje.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf s Rajnohou se chystají do Lotyšska

foto

3. února 2015 • 23:30

Po úspěšném vstupu do prestižního Mistrovství Evropy čeká na Subaru Duck Czech National Team další náročný úkol. Posádka Vojtěch Štajf - František Rajnoha zvítězila na lednové rakouské Jänner Rallye v hodnocení ERC2, na nadcházející lotyšské soutěži by však byla dvojice spokojena s umístěním v první pětici této klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Liepaja

foto

30. ledna 2015 • 21:00

V těchto chvílích byl zveřejněn finální seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel na druhý díl letošního ročníku mistrovství Evropy, lotyšskou Rally Liepaja, která se uskuteční v okolí stejnéjmenného města již koncem příštího týdne.

příspěvků: 2 celý článek »

Soutěžte o vstupenky na Rally Liepaja!

foto

26. ledna 2015 • 20:30

Rally Liepaja se již potřetí pojede jako součást seriálu FIA Mistrovství Evropy a stejně jako v předešlých letech uskuteční o prvním únorovém víkendu - konkrétně v termínu 6. - 8. února 2015. Vzhledem k tomu, že pořadatelé lotyšské rally mají blízko k organizačnímu týmu Barum Czech Rally Zlín, přináší nyní Zlínští exklusivní soutěž o vstupenky na druhou sutěž seriálu FIA ERC 2015.

žádný příspěvek celý článek »

Raul Jeets se představí v ME

foto

22. ledna 2015 • 17:00

Estonský závodník Raul Jeets se představí v letošním ročníku mistrovství Evropy. Společně se svým spolujezdcem Andrusem Toomem by se měli představit na vybraných soutěžích za volantem Fordu Fiesta R5.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist