www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 15 - Circuit of Ireland

Krisztián Hideg byl vyloučen z Circuit of Ireland

foto

29. května 2015 • 17:00

Happyend se nekoná. Maďarský jezdec Krisztián Hideg dokázal dojet až do sílce irského dílu mistrovství Evropy bez funkčních brzd a připsat si tak cenné vítězství. Vše ale nakonec změnila analýza vzorku paliva, na základě kterého byl maďarský jezdec vyloučen z celého závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Circuit of Ireland od Marka Pléhy

foto

19. dubna 2015 • 11:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému závodu mistrovství Evropy, který se konal v Severním Irsku. Jak to vypadalo na asfaltových rychlostních zkouškách Circuit of Ireland můžete shlédnout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Craig Breen opanoval irskou soutěž

foto

9. dubna 2015 • 10:00

Posádky Peugeot Rally Academy podaly na irské rallye špičkové výkony. Craig Breen se dokázal prosadit na domácí půdě a se svým vozem Peugeot 208 T16 se dostal do vedení šampionátu. Pozadu nezůstali ani ostatní jezdci Peugeot Rally Academy - nováček v ERC Charles Martin (208 T16) jel na jistotu a skončil celkově na pátém místě. Svého cíle dosáhl i Diogo Gago (208 R2), který v celkovém juniorském pořadí úspěšně okupuje čtvrtou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Circuit of Ireland od Svena Kolluse

foto

8. dubna 2015 • 19:00

Po téměř dvouměsíční pauze pokračoval seriál mistrovství Evropy o uplynulém víkendu v Severním Irsku. Jak to vypadalo na asfaltových rychlostních zkouškách Circuit of Ireland můžete shlédnout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

T&T v Irsku doskočili nejdále

foto

8. dubna 2015 • 08:45

Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem si během třetího podniku Mistrovství Evropy FIA ERC, rally Circuit of Ireland,rozhodně nemohli stěžovat na nedostatek dramatických událostí. Během druhé etapy museli po nehodě málem odstoupit a pokračovali dále zejména díky velkému nasazení místních diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se sluníčka přece jen dočkal, vrací se domů jako lídr ERC2

foto

8. dubna 2015 • 08:00

Třetí podnik Mistrovství Evropy v rally potvrdil, že asfalt je pro Subaru Duck Czech National Team domovským povrchem. Posádka Vojtěch Štajf - František Rajnoha na Circuit of Ireland Rally obsadila druhou příčku v klasifikaci ERC2, což jí opět vrátilo do čela průběžného hodnocení seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Craig Breen vítězem Circuit of Ireland Rally

foto

4. dubna 2015 • 19:45

Craig Breen po vítězství v Lotyšsku přidal také dlouho toužený triumf na asfaltech Severního Irska a posunul se do čela průběžné klasifikace seriálu FIA ERC. Během druhé etapy ale musel čelit těžké konkurenci Roberta Barrabla a Kajetana Kajetanowicze. Prvně jmenovaný nedal Breenovi zadarmo ani jeden metr, oba krajané se během dopoledne celkem třikrát vystřídali na vedoucí pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se zatím v Irsku nedočkal sluníčka

foto

2. dubna 2015 • 22:00

Třetím zastavením evropského šampionátu v rally je letos Severní Irsko. Na tamní Circuit of Ireland Rally se pilně připravuje také Subaru Duck Czech National Team, zejména samozřejmě jeho posádka Vojtěch Štajf - František Rajnoha. V průběžném pořadí prestižní klasifikace ERC2 jim po dvou závodech patří stříbrná příčka, proto i tentokrát touží dovézt domů cenné body.

žádný příspěvek celý článek »

Irsko: "Čeká nás těžká rally," shodují se Češi

foto

2. dubna 2015 • 18:00

Na start letošní Circuit of Ireland Rally se premiérově postaví také trojice posádek z České republiky. Stejně jako ostatní soutěžáci, také Češi už mají za sebou dnešní odpolední kvalifikační zkoušku, po níž jsme je požádali o zhodnocení svých aktuálních dojmů pro server AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Irskou kvalifikaci vyhrál Robert Barrable

foto

2. dubna 2015 • 16:35

Na dnešní odpolední kvalifikační zkoušce před zítřejším startem letošní rally Circuit of Ireland se nejlépe vedlo domácí dvojici Robert Barrable - Damien Connolly. Jejich Ford Fiesta R5. dokázal zvládnout trať dlouhou 3.2 kilometru v čase 2:01.6 minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Ekaterina Stratieva se vrací do ME

foto

2. dubna 2015 • 14:00

Nejrychlejší dámská pilotka loňského mistrovství Evropy Ekaterina Stratieva se vrací zpět na závodní tratě. Svým soupeřkám nechce dát nic zadarmo bude se pokoušet o obhajobu svého titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Circuit of Ireland

foto

23. března 2015 • 12:30

Celkem 53 posádek můžeme nalézt na seznamu přihlášených posádek na třetí díl mistrovství Evropy, Circuit of Ireland, která se uskuteční v Severním Irsku koncem přištího týdne. 19 posádek z tohoto seznamu osedlá nejsilnější vozy (S2000, R5).

žádný příspěvek celý článek »

Robert Consani přesedá do Citroënu DS3 R5

foto

20. března 2015 • 20:30

Francouzský jezdec Robert Consani mění techniku. Po více než roce startů s jedním z nejstarších exemplářů Peugeotu 207 S2000 přestupuje od nadcházející Circuit of Ireland do mnohem modernějšího Citroënu DS3 R5.

žádný příspěvek celý článek »

Skotský šampion míří do mistrovství Evropy

foto

15. března 2015 • 15:25

Aktuální mistr Skotska Euan Thorburn se po několika sezónách na britských ostrovech rozhodl o postup do vyšší kategorie. V letošním roce by se rád představil ve vybraných závodech mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Moffetové plánují starty v mistrovství Evropy

foto

13. března 2015 • 17:00

Irští bratři Sam a Josh Moffettové se po loňském úspěšném vystoupení na domácí Circuit of Ireland rozhodli pro sezónu 2015 o vstup na mezinárodní scénu, když by se měli představit na vybraných soutěžích mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist