www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 15 - Sata Rallye Açores

Fotogalerie ze Sata Rallye Acores od Františka a Martiny Duškových

foto

16. června 2015 • 16:00

O prvním červnovém víkendu se v atraktivní přírodě ostrova Sao Miguel uskutečnil další díl mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, jubilejní Sata Rallye Acores. Jak to vypadalo na šotolinových rychlostních zkouškách si můžete prohlédnout prostřednictvím fotografií našich redakčních spolupracovníků Františka a Martiny Duškových.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Sata Rallye Acores od Svena Kolluse

foto

14. června 2015 • 09:00

O minulém víkendu se v atraktivní přírodě ostrova Sao Miguel uskutečnil další díl mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, jubilejní Sata Rallye Acores. Jak to vypadalo na šotolinových rychlostních zkouškách si můžete prohlédnout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Třetí vítězství v řadě pro Craiga Breena a vůz 208 T16

foto

11. června 2015 • 08:00

Craig Breen a Scott Martin získali po dvou posledních vítězstvích v Lotyšsku a Irsku další výhru, a to na Azorských ostrovech. Tým Peugeot Rally Academy tímto třetím vítězstvím v řadě opět dokázal, že vůz 208 T16 je v ERC referencí.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf na Azorech třetí, průběžné pořadí ERC2 stále vede

foto

9. června 2015 • 11:50

I po čtvrtém podniku seriálu Mistrovství Evropy v rally nadále vévodí klasifikaci produkčních vozů Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou. Posádka Subaru Duck Czech National Teamu se nezalekla těžkých podmínek soutěže na dalekých Azorských ostrovech a domů si z Atlantiku dovezla body a poháry za třetí příčku v hodnocení ERC2.

žádný příspěvek celý článek »

Azorská rally: třetí evropské zlato v řadě pro Breena

foto

6. června 2015 • 20:30

Craig Breen dominoval druhé etapě SATA Rally Acores a v letošním mistrovství Evropy si tak připsal třetí výhru v řadě. Na druhém místě dojel jeho jediný vyrovnaný soupeř Kajetan Kajetanowicz, elitní trio absolutní klasifikace doplnil místní Ricardo Moura, který se v sobotu už výhradně soustředil na body do portugalského národního šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfova šotolinová premiéra na Azorských ostrovech

foto

4. června 2015 • 22:30

Nejvzdálenější dostaveníčko si účastníci seriálu Mistrovství Evropy v rally dávají tradičně na Azorských ostrovech uprostřed Atlantiku. Právě tam letos v barvách Subaru Duck Czech National Teamu bojují také Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou, dosavadní lídři průběžného pořadí ceněné klasifikace ERC2.

žádný příspěvek celý článek »

Azorskou kvalifikaci vyhrál Breen

foto

4. června 2015 • 18:00

Tovární jezdec Peugeotu Vraig Breen byl nejrychlejším jezdcem na kvalifikační zkoušce SATA Rallye Acores, další soutěže FIA ERC 2015. Byl o čtyři desetiny sekundy rychlejší než místní matador Ricardo Moura a o necelé dvě a půl sekundy porazil třetího Poláka Kajetanowicze.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Sata Rallye Acores

foto

30. května 2015 • 08:00

Již koncem příštího týdne bude pokračovat letošní seriál mistrovství Evropy jedním ze svých nejexotičtějších závodů - Sata Rallye Acores. A jak naznačuje seznam přihlášených posádek, Česká republiba bude mít celkem slušné zastoupení, když se představí rovnou čtyři posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Bruno Magalhaes bude pokračovat v mistrovství Evropy

foto

16. dubna 2015 • 16:00

Jeden z nejlepších portugalských pilotů současnosti, Bruno Magalhaes, bude i v letošní sezóně pokračovat v mistrovství Evropy. V rámci omezeného programu se představí opět za volantem Peugeotu 208 T16.

žádný příspěvek celý článek »

Sata Rallye Acores bez přímého přenosu, zato o větší prize money

foto

18. března 2015 • 23:50

Organizátoři portugalského dílu mistrovství Evropy na dnešní tiskové konferenci potvrdili, že letošní jubilejní 50. ročník Sata Rallye Acores se uskuteční bez tradičního přímého přenosu z legendárních rychlostních zkoušek. Zato se bude bojovat o větší prize money.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist