www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 15 - Kenotek Ypres Rally

Fotogalerie z Kenotek Ypres Rally od Marka Pléhy

foto

9. července 2015 • 09:00

O posledním červnovém víkendu se uskutečnil jeden z vrcholů letošního seriálu mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Kenotek Ypres Rally. Jak to vypadalo na náročných rychlostních zkouškách na západě Belgie si můžete prohlédnout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf po Ypres Rally zvýšil náskok na čele ERC2

foto

1. července 2015 • 16:00

Po polovině letošního Mistrovství Evropy v rally má Subaru Duck Czech National Team samé dobré zprávy. Body za druhou příčku na Rally Ypres v kategorii ERC2 totiž dále upevnily vedoucí příčku v šampionátu pro pilota Vojtěcha Štajfa, jeho spolujezdce Františka Rajnohu, celá ekipa navíc dále s přehledem vládne i klasifikaci ERC2 Teams.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kenotek Ypres Rally od Svena Kolluse

foto

30. června 2015 • 12:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil jeden z vrcholů letošního seriálu mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Kenotek Ypres Rally. Jak to vypadalo na náročných rychlostních zkouškách na západě Belgie si můžete prohlédnout prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Ypres Rally vyhrál už podesáté Freddy Loix

foto

27. června 2015 • 23:50

Jestliže po první sobotní sekci panoval ve výsledcích Ypres Rally páteční status quo, rychlostní zkoušky po prvním servisu druhé etapy nastartovaly kolotoč, který s klasifikací pořádně zamíchal. Jen málokdo tušil, že po páteční sekci pátý Freddy Loix bude o den později na cílové rampě slavit své desáté vítězství v tradiční belgické soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Kevin Abbring nejrychlejší při belgické kvalifikaci

foto

26. června 2015 • 15:30

Kevin Abbring dostal povolení od svého domovského týmu Hyundai WRT ke startu na letošní Ypres Rally. Holanďan premiérově usedl do Citroënu DS3 R5 a hned se blýskl nejrychlejším časem na kvalifikační zkoušce. Na 4.79 km dlouhém úseku porazil o necelou sekundu Freddyho Loixe s novou Fabií R5, třetí skončil Stéphane Lefebvre startující za Peugeot Rally Academy.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v Belgii hájí vedení v ERC2

foto

26. června 2015 • 04:30

Pátým zastavením evropského šampionátu v rally je slavná Rally Ypres. Stejně jako na zatím všechny uplynulé soutěže, i do Belgie se vydal Subaru Duck Czech National Team s velkými ambicemi, navíc v pozici lídra týmového šampionátu v rámci kategorie ERC2. Průběžné pořadí jezdců a spolujezdců vedou v této klasifikaci také Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou, a tak jasným úkolem pro nadcházející víkend bude dosažení cíle a s ním spojený zisk maximálního možného počtu bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Kenotek Ypres Rally

foto

18. června 2015 • 17:20

Po velmi krátké pauze bude pokračovat seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích již koncem příštího týdne, kdy se posádky sjedou do Belgie k jedné z klasik evropského šampionátu - Kenotek Ypres Rally. Dnes byl konečně zveřejněn seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Kristiansen se vrací do ME

foto

1. května 2015 • 13:00

Po jednom roce v juniorském evropském šampionátu se mladý norský pilot Petter Kristiansen rozhodl postoupit o krok výše, do kategorie vozů 4x4. Jeho prioritou v letošní sezóně jsou starty v národním šampionátu se Subaru Impreza Sti, rád by však své aktivity rozšířil i o starty na mezinárodním poli.

žádný příspěvek celý článek »

Vincent Verschueren se zaregistroval do ME

foto

15. března 2015 • 12:00

Belgický jezdec Vincent Verschueren se stal dalším jezdcem, který se zaregistroval do letošního ročníku mistrovství Evropy. A je velká šance, že se nepředstaví jen na domácí Ypres Rally, ale také na vybraných dalších podnicích.

žádný příspěvek celý článek »

toplist