www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 15 - auto24 Rally Estonia

Fotogalerie z auto24 Rally Estonia od Svena Kolluse

foto

30. července 2015 • 11:00

O předminulém víkendu načalo letošní mistrovství Evropy v automobilových soutěžích svou druhou polovinu. Na extrémně rychlé šotolinové tratě auto24 Rally Estonia se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotografie z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z auto24 Rally Estonia od Martina Plška

foto

23. července 2015 • 12:00

O uplynulém víkendu načalo letošní mistrovství Evropy v automobilových soutěžích svou druhou polovinu. Na extrémně rychlé šotolinové tratě auto24 Rally Estonia se vydal i redakční spolupracovník Martin Plšek a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotografie z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

V Estonsku vítězí Lukjanuk, Kajto novým lídrem ERC, Bergkvist juniorským mistrem

foto

19. července 2015 • 14:00

Přestože v první etapě Rally Estonia odstoupila řada jezdců pomýšlejících na nejvyšší příčky této rally, ani druhý den se neobešel bez dramatických zvratů. Hned ráno zatroubil do útoku Egon Kaur, který se během dvou vložek prokousal mezi nejlepší trojku absolutně, jenže do servisu dělícího dvě nedělní sekce už nedorazil - Estoncovo mitsubishi zůstalo stát pomuchlané vedle trati.

žádný příspěvek celý článek »

Estonská kvalifikace pro Kajetanowicze (+ VIDEO crash Pärna)

foto

17. července 2015 • 13:30

Kvalifikační zkouška před startem Rally Estonia, další soutěže seriálu FIA ERC, nejlépe vyšla Kajetanu Kajetanowiczi. Polský jezdec byl o setinu sekundy rychlejší než domácí Martin Kangur, oba jedou na Fordech Fiesta R5. Třetí nejlepší čas zajel Karl Kruuda s Citroënem DS3 R5. Hned za nejrychlejší trojkou skončil Alexej Lukjanuk s nejrychlejším produkčním vozem, až za ním se umístil aktuální lídr seriálu, Ir Craig Breen na Peugeotu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na auto24 Rally Estonia

foto

9. července 2015 • 15:15

Seriál mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude pokračovat již koncem příštího týdne na extrémně rychlých šotolinových rychlostních zkouškách při auto24 Rally Estonia. Dnes byl oficiálně zveřejněn seznam přihlášených posádek na tuto soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

toplist