www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 15 - Cyprus Rally

Fotogalerie z Cyprus Rally od Marka Pléhy

foto

14. října 2015 • 16:30

Ještě jednou se vrátíme do posledního zářijového víkendu, kdy se uskutečnila Cyprus Rally, která se letos jela na ne tak extrémně rozbité, oproti minulosti naopak hodně rychlé šotolinové trati. Na kyperský ostrov se vydal náš redakční spolupracovník Marek Pléha a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotografie z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Františka Duška

foto

7. října 2015 • 11:00

O předminulém víkendu pokračovalo letošní mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na ne tak extrémně rozbité, oproti minulosti naopak hodně rychlé šotolinové Cyprus Rally. Na kyperský ostrov se vydali i František a Dagmar Duškovi a vy si dnes můžete prohlédnout jejich fotografie z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Svena Kolluse

foto

5. října 2015 • 11:00

O předminulém víkendu pokračovalo letošní mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na ne tak extrémně rozbité, oproti minulosti naopak hodně rychlé šotolinové Cyprus Rally. Na kyperský ostrov se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotografie z rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf byl na Kypru třetí, vedení v ERC2 udržel

foto

30. září 2015 • 12:40

Velmi dobrým rozhodnutím se nakonec ukázala být účast Subaru Duck Czech National Teamu na Kyperské rally. Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou velmi těžkou soutěž nejenže dokončili, ale dovezli si ze Středomoří i poháry za třetí příčku v hodnocení ERC2, dále také drží své průběžné vedení v tomto evropském seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Cyprus Rally počtvrté pro Al Attiyaha (UPDATE)

foto

27. září 2015 • 17:20

Nasser Al Attiyah počtvrté v historii vyhrál Cyprus Rally. Katařan se sice i v průběhu druhé etapy držel ve stínu Poláka Kajetanowicze, ten se ale ke konci soustředil na body do evropského šampionátu a vedoucí pozici Al Attiyahovi přepustil po předposlední zkoušce. Katarský jezdec na Fordu Fiesta RRC byl podobně dominantní jako v sobotu, jedinuou výjimkou byla úvodní nedělní vložka, kdy jej postihl defekt.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfa čeká na Kypru těžký boj o body

foto

25. září 2015 • 22:50

Letošní Mistrovství Evropy se dostává do své závěrečné fáze a je zřejmé, že kdo doteď nenastřádal dostatečné množství bodů, do konce sezóny to už nestihne. Zbývají poslední tři soutěže šampionátu a boje o posty šampiónů všech kategorií jdou do finále. I proto se Subaru Duck Czech National Team neplánovaně vydal na Kypr…

žádný příspěvek celý článek »

Kajetanowicz vyhrál kyperskou kvalifikaci

foto

25. září 2015 • 16:00

Polský jezdec a aktuální lídr seriálu FIA ERC Kajetan Kajetanowicz vyhrál kvalifikační zkoušku Rally Cyprus. O 69 tisícin porazil Alexeje Lukjanuka, tato dvojka na Fordech Fiesta R5 výrazně utekla veškeré konkurenci – třetí Robert Consani ztratil přes pět vteřin.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Cyprus Rally

foto

17. září 2015 • 01:10

Po několika odloženích byl dnes konečně představen seznam přihlášených posádek na další díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Cyprus Rally, který se pojede koncem příštího týdne zároveň jako součást mistrovství Středního východu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist